Pečivo z Prázdnoty (4.10. - 10.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hraju od začátku a takovou jsem nezažil ,-)))))

Edit:babi49: kompenzační balíček máš na info ceduli, získat zeleně (tam jak si vyzvedáváš každodenní dárek).
    Jak trefně píše v jiném vláknu krakoramaja u hlásné trouby ,-))))

Naposledy upraveno: 5/10/18
  2. libakos

libakos Polobůh fóra

Můru už mám , tak bych se ráda dostala ke stonku, mám 1 plochu stromů, druhá dlouhodobky a hlavní akční.Mezi tím vším stáje.Výhoda je, že mám stálý přístup k noťásku ale po deváté večer sázím naposled,v noci spímxD

3. martina19751

martina19751 Analytik fóra

matochov- tak to pockej do zitra, to muzou pri slechteni vypadnout i farmarske mince
    aspon ja to tak udelam a taky neco naslechtim

4. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

.i..i

Současný stav:
    • Flaška: 169
    • Flakon: 322
    • Dřišťál: 3620
    Lepší než včera, neměl by bát problém splnit osmičku :)

maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, zatím jsem u 3 - u dodávky čokoládového a jahodového blivajzu. Čekám na prázdné flakonky až napadají ze stromů a stájí.
    Další akce s čekačkou na padátka. :oops: Budu ráda když dolezu ke stonku. No uvidíme. o_O

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já očima postrkuju nejen rostlinky, stromy, chlívky, ohrádky, výběhy, výrobny při produkci, ale i mlýn, aby připravil ten růžový humus na splnění druhé cukrárny a teď čtu tohle fšecko... No nic, nasadila jsem do boje vyšlechtěné borůvky, s vodou a hnojem, posílenými o účinek Alchymistových směsí Prach Mandragory a Aroma lásky; dozrají u mne pravidelně za 4:45 h. To by bylo, aby flaštiček nepřibylo ;) Akční má čas, tak do sobotního večera, cosi jsem už nasyslila. Případně obětuji zelené kapky...

7. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

tak som to poriadne pohnojila (SH, ponožky), JC robili ako treba a s bonusom do stodoly aj prepestovala, Nočná mora bude o týždeň na svete :p [​IMG]

BB si nechávam až na zajtra, bo kráľovná mi odviezla aj groše...

Casey, kde trčíš;), máš defekt, či si JC predal?;)

8. bropyk

bropyk Hrabě fóra

zdarsky79
    farma hraji přes den na mobilu - sklizení farmy a zasetí je otázka 3-4 minut (stejně se považuji za závisláka). Večer to mám místo televize.

maribeja, Honzulka05 a zahradnice4 tohle ocenili.
  9. švestinka

švestinka Velmistr fóra

A kdy to bylo? :music:Já si ze začátků hry (ještě před jejími prvními narozeninami) pamatuju jak jsme někdy i pár dní číhali kdy se farma rozjede - výpadky byly časté..... zpočátku nebyly tak často akce..... zato občas déšť na farmě zničil úrodu........ prostě hra se vyvíjí, ne všem se nám líbí směr toho vývoje...... Je pravda, že i já bych uvítala raději méně akcí, tak aby se nekřížily..... a někdo by zase rád něco jinak..... nelze všem vyhovět...... a kromě toho předpokládám že členové RT musí vyhovět nějakému šéfovi...... Já si ještě stále hraju, a čím méně se u hry nervuju.....chci relax, tak relaxuju..... a kdo chce adrenalín, honí se, vstává k farmě v noci, zlobí se...... tak jako kdysi i já....
    Zdravím všechny "pamětníky" i nové hráče, přeju prima hru

Naposledy upraveno: 6/10/18
  10. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak rychlej jako DANKA722 tedy nejsem, ale jsem na stavu 10/24, což po dni a kousku trvání akce není zase až tak zlé...
    Zítra ráno sklidím stromy a vrhnu se zase do dalšího pěstování akční...
    A pak zase stromy... akční... stromy... akční... a ono se ukáže, zda to je ta správná cesta.

Všem kolegům držím pěsti,
    aby při nich stálo štěstí,
    spoustu akční z vlahé prsti
    a padátek plné hrsti!

11. jvc15

jvc15 Pisálek fóra

Poradíte jak nastavit na mobilu.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jvc15 - klikni ZDE

13. slootr

slootr Baron fóra

Vše jde podle plánu. Akční jsem dal i na noc a budu v tom pokračovat, ať to mám co nejdřív z krku. V neděli večer by mělo být napěstováno. Pajdátek mám 362 (kytkový) a 323 (to druhý). Jak mě popíchla sousedka, musím zmínit, že ze šlechtění skáčou po dvou. Takže kdo si chce zašlechtit, tomu mohutně napajdá!

maribeja, sisinka a zahradnice4 tohle ocenili.
  14. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Pro dnešek už to balim, večerní sklizeň akčního byla zatím nejlepší - 48 lahviček!
    Stav:
    [​IMG] [​IMG] Napěstováno celkem 7860 dřišťálu.

DANKA722, davidson00 a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak už mám nálepku z vanilkových koblih teď půjdu na čokoládu abych měl dodělanou celou první cukrárnu

16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) tak noční můra už sedí na hřišti vedle svých dvou sestřiček, zavírám pekárnu a jdu zaklínat prokleté mince ...

17. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

jan.svatek, zlé to nie je, ale zas nemáš dobré výhliadky na splnenie expertných úloch;):D, nie je kedy sa dlho zapodievať akciami, čo chvíľa, pridajú ďalšie :music:;)
    ja na nich teda poctivo pracujem8):D
    [​IMG] [​IMG]

18. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Dobré ráno,noční sklizeň cibule dala z plné hlavní a divoké a 156 políček na mýtině se 7JC a zeleninovým řádkem +1ks neuvěřitelných 87+67+67= 221 lahviček. Vypadá to, že kohoutkem někdo otočil.
    Večerní sklizeň akční - 53 lahviček. Takže jedu dál!
    Včera okolo mne proletělo nějaké torpédo a on to byl Jánošík s DANKou na zádechxD Gratuluji!!!

19. Baroland

Baroland Ikona fóra

Já padám na prsedínku..kolik jsem měl stromů nevím,ale vypadlo z nich hafo.
    48 mě jich zbylo (asi měli čas 21 místo 20hod.),tak jsem před sklizní zkontroloval počet flakónů a po zklizni jich bylo o 48 víc.
    Fakt,co strom,to padátko.
    To nejsou povoleny kohoutky,to je prasklé potrubí....Jen aby ho zase nepřijeli opravit.

EDIT 88 lahviček z jedné sklizně akčního ! Nehodlám čekat na opravu,aktivoval jsem kaštaňák a nabóchal dalších 300 ks. Zbytek napadá než dopěstuju akční i kdyby to jen kapalo.

Naposledy upraveno: 6/10/18
  20. zabeva

zabeva Aktivní autor

Z dvou polí s počtem 200pidipole/1 vypadlo 10 lahviček.To je dês!S takovou se nikam. nepohnu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.