Pavoučí školka (24.5. - 30.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

tak pelíšek 3 hotov ale ty ostatní už nechám akorát si teď šetřím pavučiny na 5x párty lístek v 2hém pelíšku

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Akce právě úspěšně dokončena, ještě se pokusím o tu medúzovou vrbu, snad to stihnu :)
    přebytek zatím 52 pavučin, padaly pěkně ...

dasa1143 tohle ocenil(a).
  3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Poslední-tedy první-dekorku nedodělám, chybí akční ale mám ovčín. Stonek není,tak mi to ani tolik nevadí.;)

Jonsdorf a kiki2305 tohle ocenili.
  4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jsem na tom stejně, taky mi chybí akční na dokončení prvního pelíšku. Ale na to, že jsem akci původně dělat ani nechtěla a jen tak v technologických přestávkách sila akční, jinak doplňovala zásoby, tak to je docela úspěch :) Krom té jedné dekorky mám všechno.

dasa1143 tohle ocenil(a).
  5. Baroland

Baroland Ikona fóra

Nato,že jsem měl prázdnou stodolu...mám úkol,všechna pole,jeden strom a jednu ovci.Stihl bych aji druhou,ale sežere jak ..skej zájezd takže krmení mělo přednost.

PS. pavučin mě zbylo přes dvě stě.

6. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

I já jsem všechno stihla, dokonce i 2x Medůzu a zombii ovci, druhou jsem nebrala, žere jak nezavřená.
    A pavučin a akčního mi zbylo:

evainfo a davidson00 tohle ocenili.
  7. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

děsivku a akce s ní spojené prostě můžu
    za mě super hra.
    navíc nový strom a zvířátko. paráda

evainfo a MatysekKamilek tohle ocenili.
  8. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Zdravím,
    akce byla ukončena, akční předměty a vypadávátka byly přeměněny a proto diskuzi zavírám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.