Paví přehlídka (8.3. - 14.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

bbowling Muzu potvrdit, taky mi jeden rekl...
    Vite, ze chlapi meli puvodne 3 vejce? Pak si ale sezenim v hospode z jednoho vysedeli ptaka 8)

2. elbedna

elbedna Znalec fóra

Genetika, genetika.:(:(:(
    Asi ke mě BB nedorazilo.:music:

3. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

tak konečně ze základních 7kový vtipný páv

4. satelit

satelit Hvězda fóra

Akce hotová,ani to nebolelo.

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Tak nevim, jestli jsem na neco nezapomela nebo je to uz cele, ale ta zvirata na me stale ziraji, jak kdybych jim neco dluzila....! :music:
    Tak jsem je posadila do bobu :D

Naposledy upraveno: 8/3/17
  6. sysel002

sysel002 Pisálek fóra

z 264 tulidomků totok :)

7. flexka

flexka Hrabě fóra

jó sysel, ten má štěstí, myslím, že si s pechfóglinkou vyměním nick:
    tohle mám ze 264 tulidomků nacpaných základními pávy

bacha, je tam ten jeden vtipálek ze stromu, ten se nevylíhl!

Nebaví mě to, nebaví mě to a nebaví mě to.
    Narvala jsem duchy a základní do úkolu a končím, to není zábava, ani překvapení, natož oblíbená akce, šlechtění je pro mě nutné zlo a zbytečné vyhazování peněz. Tak nějak z povinnosti, když je to nový zvíře...

8. Boty

Boty Magnát fóra

Pávů mám málo tak šlechtím mimo opic a pod. taky jiné ptáky než pávy a z nich taky získáte ty modré rozety (odznaky). Slibovali nové úkoly ,ale nevím od kdy, musím se podívat. :)))

9. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj hezké odpoledne,měla jsem dojem ,že to se svou 600 pávu nedám,ale tentokrát to dobře padalo ,takže akce hotová a ještě nějací pávi zbyli.

10. fialkamakamaka

fialkamakamaka Rádoby autor

Zdravím, nevím jestli už to tu někdo zmiňoval, ale modrý odznak mi vypadává i z kukaček, takže asi ze všech ptáků.Nemusí se tedy šlechtit jen pávi pro potřebný počet odznaků, třeba se to někomu bude hodit.

11. myš59

myš59 Vévoda fóra

tak já chtěla nálepku , továrnu na vějíře a mám i žlutou a stačí, pávů je málo, tak jsem šlechtuila opice a pandy do jiného úkolu, kurna ty šlechtící v družstvu snad nikdy nedodělám, u všech trčím na 7-8 úkolu, tak snad do důchodu to zvládnu ;)

12. adel1811

adel1811 Pisálek fóra

tak se mi padařily přeskoky za zákl. 2x vtipný,1x sluneční

13. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Za celou dobu co hraji se mi nestal tak krásný přeskok jako tentokrát, pro mě jako by BB nikdy nebyl a konečně se štěstí unavilo a padlo i na v... xD Ze základních pávů mi padl císařský

14. karbar

karbar Vévoda fóra

Hraji od 16.1.2016 a toto je moje nejlepší šlechtění.
    Ze základu hned v přeplněném tuli - tuli domku mi vypadl šlechtěnec 7mý duhový páv. Tulidomek - tedy až druhý nacpaný,.
    To se mi za ten rok a něco při šlechtění zvířat nepodařilo takový přeskok.
    Akce, tak tu již mám hotovou.
    700 SK sice v čudu, ale tato akce je pro mně nejlepší.
    Připravovala jsem se na ní hned co vyšlo oznámení šlechtění pávů a nakoupila aspoň základní stáje, kterých je tuším okolo 50ti. Stále jsem pěstovala borůvky na krmení.
    Pro mne je tato akce, hlavně co se týče šlechtění ta nejlepší.
    Ps: Přeji ať se všem daří přeskoky

15. babina51

babina51 Veterán fóra

Hotovo, SK zbylo 641ks,dokonce padl i sluneční.Nahodím obr.výrobnu na vějíře.
    FA106....BAHA334

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hotové -.- Žádný superzázrak se nekonal, asi pošilhávám moc vysoko :( Zbylo trochu superka, tak to ještě polechtám, ale nedělám si iluze. A na trhu nic néni :(

17. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Prepperka:
    Byla to Mytická noční můra - nově zavedená dekorace na kole štěstí

18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.U mňa sa zázraky nekonali.4-5 preskokov o 2 stupne inak zbytok genetika ktorá už je u mňa pravidelne.Čo nekúpim na trhu to nemám.A rád dám niektorým zarobiť.Vyše 400 SK je v čudu ale aspoň jeden dúhový je v stodole.

19. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Ani mi se za šest let nepodařil nějaký sakra velký přeskok, ale co už,hlavně že mám továrnu na vějíře i ve žluté barvě a tím končím Krom pávů jsem šlechtila i opicea pandy ,do úkolu v družstvu ;)

20. xjana69

xjana69 Pisálek fóra

ze základních pávů ze 123 pokusů 1 císařský páv, to je skvělé

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.