Paví přehlídka (8.3. - 14.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

8888milda - předpokládám, že bude i velké BB s prodejem balíků (nejspíš v pátek? - bo vždy to tak bývá);)

2. libakos

libakos Polobůh fóra

NO,120 tulidomků nejvyšší 1 magic a 1 vtipálek;)fakt terno,zkusím ještě jednou...Další várka a překvápko žádné jen 1vtipálek.....

Naposledy upraveno: 8/3/17
  3. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak prvních 132 šlechtění mám za sebou - pár "přeskoků" tam evidentně bylo:

DruhPávPáv duchEsový pávKarnevalový pávMagický páv
    End4301684384
    Start7680000
    Start0000
    End0000
    DruhVtipný pávSluneční pávDuhový pávCísařský páv-
    A dál jsem dal šlechtit 63x 4 Pávi. Teprve potom hodlám řešit, jak to dodávat do úkolu.

EDIT: Po druhém šlechtění (63x 4 pávi), tj. po celkem 195 x 4 pávi je stav následující:
    DruhPávPáv duchEsový pávKarnevalový pávMagický páv
    End2682596294
    Start4301684384
    Start0000
    End1000
    DruhVtipný pávSluneční pávDuhový pávCísařský páv-

Naposledy upraveno: 8/3/17
  4. Baroland

Baroland Ikona fóra

ze 197 jeden Vtipný a jeden Duhový (druhý od konce),takže mám náděj na růžovej chlév.Tedy,jestli mě někdo prodá druhého.:p
    Jinak splněno a jdu prodat zbývající pávy.

5. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Nezapomeňte si ze stromu vyzvednout páva za hvězdičky, fakt to stojí za to. Popisek nelže, jsem s ním v hospodě a takhle dlouho
    jsme se tady ještě nezasmáli. Fakt je vtipný a zná spousty sprostých vtipů ....

6. flexka

flexka Hrabě fóra

Takže já z plného domku (132): 175 duchů, 34 es, 8 karnevalů, 0 magiků atd.
    Kolik pávů zpět, to netuším.
    Ještě jeden domek nacpaný, ale asi přeskočí leda mně - jsem se zaradovala nad vtipálkem, než mi došlo, že byl ze stromu.

Casey27 - heč, mám ho menšího! (to štěstí), žádný magik se zatím nekonal

7. valenta4

valenta4 Pisálek fóra

Tak hotovo,takový akce mám velice rád.

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hmmmm, z plného hotýlku mám toto
    K smíchu to teda moc není :( Brouci pitomí -.-

9. doben

doben Ikona fóra

Video k akci

Video opět obsahuje kód, ten kdo mi ho pošle jako první poštou získá 1xKoláč z listového těsta + 0,25 JC bodu.
    Všichni ostatní, kteří mi ho pošlou poštou získají 0,25 JC bodu.

Jinak akce splněna.

10. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Tak já si zas tolik nestěžuju. Ale znovu se mi potvrzuje, že na co je akce, to jde líp než pak mimo.

Z plné dávky 132 šlechtění základních pávů:

11. šebejda

šebejda Baron fóra

Tak já právě došlechtil. Ráno než jsem šel do práce, jsem se pečlivě na akci připravil a narval jsem do tulidomku 100 x šlechtění. Vše bylo správně, než jsem ke své hrůze zjistil, že mám tulidomek plný koček a né pávů....grrrr:wuerg:. Superko už nemám, takže doufám, že spustí jeho nákup o víkendu.

12. paeij

paeij Rádoby autor

ZA 20 minut hotovo, měl jsme 520 pávů a ještě mi zbylo. Sežrali cca 400 ks žrádla. Jednoduchá a rychlá akce

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

šebejda - tos to vymňouk xD
    Huš mám půlku splněnou :p

14. anvan

anvan Dozorce fóra

Blížím se ke konci akce, ale genetika, genetika a zase jen genetika....žádná radost. Přeskok maximálně ob-jedno. Ty poslední nejvyšší pávy asi hned tak ani neuvidím..Zkusila jsem i opatrné mixy, ale tady se to nechytá vůbec. Takže dokončím jen akci a stačí.
    Všem ať to lítá!!!!!

15. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

na námestí mám vybavené [​IMG]
    a z 242 šľachtení mám totok (nejaké biele pošli do akcie) [​IMG]

16. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Zdravice :)
    tak u mě hotovo 390 Sk v čudu, ale akce splněná :) šlechtěno jen potřené, též jsem se plazila v genetice, pár opatrných mixů jako anvan, a mít někoho po ruce, poprosím o nakopnutí, prostě propadák, stojí za zmínku max jeden přeskok na vtipálka a dva přeskoky na magického, aby to nebylo tak hořké. Pomyslná tečka ukončená vtipálkem, měla být asi lano na pokračování ve šlechtění... Nemám :) výplata v nedohlednu :)))
    Tak ať vám to skáče

17. hullk1

hullk1 Stálice fóra

Nema to cenu hrat ztolika zvířat to bych nestacil ani vypěstovat krmivo vsech zvířat stale ubivají

milostivas, evainfo a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  18. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahoj aj ja hlasim hotovo,z 195 slachteni bol preskok najviac na Magickeho 3x inak vsetko nizsie,viac skusat nebudem setrim SK.

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak já mám ze 147 pokusů toto:
    Zbytek musí počkat, jestli bude o víkendu sleva na SK, jinak jsem došlechtila.

20. karbar

karbar Vévoda fóra

Pokud mě paměť neklame tak jsme nedávno mohli pořídit mazlíka, teď nevím jak se jmenoval. Já ho mám na ploše pod názvem Motýlí kukla - dává 3 parfémy a měl by mít i vliv právě na šlechtění kde má dávat více BZ.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.