Paví přehlídka (8.3. - 14.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

evainfo: Klid, ten průvan byl jen,jak honili z Úval až do Šestajovic toho klokana. Když už jsme tady konzumovali pávy, jedli jste někdy klokaní stejk? A už jste si někdy spletli páva s pštrosem? Já jo -a pak se divím, že mi ti pávi nepřibývají....

2. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Možná mi něco uniká, ale ať počítám jak počítám, vychází mi, co do protihodnoty, že nejlíp na tom je hned první šlechtěnec (páv duch). Ostatní šlechtěnci na něj ztrácejí, a čím výš, tím více ztráty. Samozřejmě když to přeskočí samo, tak jen dobře, tam to výhodné je, ale pomocí SK se tuto akci vyplatí plnit jen těmi bílými pávy. Nebo když si někdo šlechtí do družstva a ti vyšší šlechtěnci jsou pro něj vlastně již jen "odpad". Ale pokud někdo pojede šlechtění čistě jen kvůli akci, tak bych do vyšších šlechtěnců nešla. Nebo jsem někde něco přehlédla?

pechfógl - neříkej že celou dobu chováš pštrosy místo pávů :D teda ne že bych se ti smála... xD

edit pechfógl - tak to jsem ráda, byla by to škoda, pštrosi jsou sice mnohem zajímavější než pávi (už jen jejich rozdělením úloh v rodině), ale to by ti do téhle akce asi moc nepomohlo, takže chtě nechtě se teď každý páv počítá

Naposledy upraveno: 8/3/17
  3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Celou dobu ne.:oops:

4. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

akce vypada super. SK mam dost, kupovat nebudu, uz jen kvuli tomu jak "narovnali" ceny a jak v posledni dobe vsechno "fungovalo"

5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Prepperka: Ale to platí při každém šlechtění. Vždycky je, počítáno na protihodnotu, nejvýhodnější šlechtit jen základní, protože druhý stupeň se nejvíc vyplatí. A když si vezmeš, že při větších skupinách šlechtění vždy máš alespoň nějaké přeskoky... :)

6. rampusak

rampusak Veterán fóra

Jak to děláš že mě pokaždé něčím totálně sestřelíš ;). Jedla jsem z donucení bažanta a lepší je nutrie chuťově. Blíží se nám olalááá samba podle těch barviček. Pávy jsem na ploše mívala stabilně jenom chvilku, chlívek se mi nezdál, navíc kam s ním, hned vedle prasat? Ale ten starý se mi líbí rozhodně víc než ta pestrá paleta co jde k nám do světa. Odznáčky kam se podíváš, SK tak aby se neřeklo, ještě že je na výběr další SH a ultra zuzka nevím co jinak by tam museli dát SK. Kupovat nebudu a to šlechtění mi nejde takže ani nebaví ale o něco se pokusím když už bez reálných investic. Mohli by nám dát jarní kalendář a co týden 1ks SK aspoň pro pocit že nás mají trošku rádi jako zákazníky no ne? Žabantů mám něco přes 1100, začínala jsem na 4 stovkách ale za tu dobu se to postupně dochovalo a teď přemýšlím jestli je střelit když mi nákup na trhu bude jenom k rozfrcání konta. Tak hodně supr přeskoků, pechfoglová zkus tam nacpat hraboše třeba systém oprčíš ale musí mít visačku. Ahoj a prima den. Martina

7. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

kiki2305 - tak to jsem ráda že si to myslím dobře. Ono já to beru podle sebe, kdy mi chvíli trvalo, než jsem zjistila, že ti šlechtěnci svou hodnotu nenavyšují, ale snižují. Logicky jsem to předpokládala na navyšování, navíc tu na fórku lidi vypočítávají kolik kterých šlechtěnců je potřeba do daného úkolu, tak mě zpočátku ani nenapadlo to jít do FAQ počítat. Tak třeba nějakému začátečníkovi tahle moje poznámka pomůže a ušetří mu SK i zvířata.
    No a s přeskoky mi přijde, že ta skupina by na nějaký lepší přeskok musela být fakt velká (stovky šlechtění). Co jsem já zatím šlechtila, tak nejlepší byl přeskok o 3 šlechtěnce výš (asi 3x). Na to z kolika šlechtění to bylo (hraju pár měsíců, tak zatím 300 - 500), mi to přijde tak nepravděpodobné, že s nimi vůbec nepočítám. Ale samozřejmě jsem ráda i za ty nižší (aspoň o jeden stupínek), o tom žádná, zvlášť na protihodnotu, ale tomu já prostě přeskoky neříkám, to je jen obyč evoluce. Já bych vyhlížela nějakou pořádnou genovou revoluci ať to stojí za to. 8)

Tak ať nám všem teď celý týden pořádně přeskakuje :D

8. 7xmerci!!

7xmerci!! Zelenáč fóra

Ahoj...dalo mi práci než jsem přišla na to jak šlechtit sice SK mám malinko,ale skusím to a těším se :)

9. 43mz66

43mz66 Rádoby autor

7xmerci!! nechci tě zklamat, ale na paví šlechtění máš malý level :(

10. 7xmerci!!

7xmerci!! Zelenáč fóra

Já vím,ale když to půjde tak budu šlechtit jiné zvířátko...mě zajímá jak to funguje toto šlechtění jsem dostala včera tak to skusím :)

11. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

zdravím kuřátko 7xmerci!!.......však se k pávům brzy propracuješ jestli budeš postupovat rychle jako dosud;)

12. agoros

agoros Perspektivní autor

2526 pávov v stodole+stajne na ploche.. viete si predstaviť ten "hukot" :D

13. 7xmerci!!

7xmerci!! Zelenáč fóra

Ahoj moje mentorko Mahira72 ano? Tak děkuju sice nemám moc SK,ale příště to bude lepší aspon to vyzkouším :)

14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

tak malá oprava informací odznak vypadává při šlechtění ptáků nejen při šlechtění pávů.

15. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Myslím že jsem někde cestou při hraní narazila na nějaký bonus, který dává více BZ při šlechtění v tulidomku. Co to mohlo být a přidává to BZ kdykoli do sklizně nebo se to muselo použít přes spuštěním šlechtění?

16. agoros

agoros Perspektivní autor

tak prvé kolo dopadlo prekvapivo..

17. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím, kdyby si chtěl někdo stěžovat, jak mu to nepřeskakuje, tak tady je výsledek 195 šlechtění ze základu ,-) Můžeme poměřit.. ,-)

18. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

ahoj,nevidim nikde moznost koupit si 800 sk?za 230kc??jak mam chovat????dekuji

milostivas tohle ocenil(a).
  19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

• Co takhle sleva na SK by nebyla? Taky bych si trošku zašlechtila:p;)

milostivas, babako a evainfo tohle ocenili.
  20. bbowling

bbowling Hvězda fóra

No to je hnus velebnosti :wuerg::wuerg: Naštěstí mám pouze 90ks SK, takže než se stačím naštvat, že to zase neskáče, tak mně mezitím dojde .... xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.