Půlnoční závod (14.10. - 20.10.2020)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 13/10/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hotovo, dal bych si ještě repete, neprozřetelně jsem opět zasadil :p. Dobrá akce, jen ty dekorace jsou nějaké mrňavé, nevýrazné, ale řádek super.

2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jo, taky jsem nejdřív zasadila a pak při mletí zjistila, že už je to zbytečné :p.
    Letadýlka jsou fajn a takhle halloweenská variace se mi moc líbila. Trochu jsem měla obavy, jak bude stačit drakulorchidej - děsivé zásoby mám minimální - ale díky otevřené děsivce to stačilo a ještě dost zbylo.
    Známkuji za 1*

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, stonek můžeš odemknout po aktivaci bubliny č. 9

ke stonku.png

4. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Tak dojíždím rozpis 29954/1834/1370. Čekám, zda do rána ještě přihodím a urvu ještě nějakou zajímavou trojku. Pak spustím letecké manévry a sklizeň. Už podruhé se mi vyplácí udělat si propočet. Jeden se potom ani tak nehoní a nepotácí v neznámu. Vřele všem pro příště doporučuji.

výpliv, maribeja a sovicka64 tohle ocenili.
  5. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Po dosažení vrcholu (stonku) jsem dobrovolně opustila nebe bez odstřelu nebo odchytu :D

6. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Tak a je po létání, tak jsem od soboty pěstoval co to šlo a ještě jsem udělal přes 15 000 plodin a pěkně jsem so 5 let vychutnával xxl palivem co to šlo :) za mě dobrá akce ;)

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Začínám 5 závod, určitě jej nemůžu dokončit. Stonek nebude, nevadí budou další.:p;)

výpliv a ezzra tohle ocenili.
  8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem dal jednu otocku navic, nebyl cas pocitat v praci a neva, hlavne ze je dolitano :)
    Kratkej cas, no neefektivni vyber, ale neva...

výpliv a maribeja tohle ocenili.
  9. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Tak ja som uz tiez dolietala,no len tie krystaliky dako ku mne nechcu priletiet,stale mam 6 o(((((

výpliv, maribeja a berkaKolchoznice tohle ocenili.
  10. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Doletěla jsem.
    Stonek aktivován.

výpliv a berkaKolchoznice tohle ocenili.
  11. WildJets

WildJets Pilný autor

Tak hotovo, jen já pakůň jsem si zapomněla vybrat poslední dekoraci 2x... no nic, třeba půjde vyměnit při OaD :D

výpliv tohle ocenil(a).
  12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Taky jsem někdy ve tři ráno dolítala, díky jedné puntíkované superfarmářce, která mi včera pomohla s nákupem vrtulek na pohopole, pak v noci stačilo počkat na jednu normální sklizeň na pidipolích. Na mladší farmě to nedám, měla jsem mít volno, tak jsem ráno v klidu zasela na pohopole s SH a pak jsem obdržela telefonát z brigády, jestli můžu vzít odpolední směnu. Beru, ale ve třičtvrtě na dvě, kdy dozraje poslední várka lničky, už budu na značkách a bez připojení, co už, škoda tak výnosného řádku... Kdyby zavolali o chvíli dřív, šoupla bych do slotů vánočku a nevinnost a byly by omalovánky vymalované i tam 8)
    Tak držím pěsti všem, co letí na doraz, ať jim to vyjde :)

13. výpliv

výpliv Perspektivní autor

Dokončeno včera, ale největší radost je ze sojky chocholaté, která se vyklubala z TS, i když jich bylo 10, jenom 1, ale jsem tomu moc ráda. Je pravda, že jsem bohatší o 4 oranžové paví chlívky - celkem už 74. Jak to jenom RT dělá, že se strefí vždy na moji farmu.
    Mějte se a kdo finišuje - doleťte včas do cíle.

14. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Všechny tři farmy dolétaly včera. Bez dotací, pouze na mé jsem si v pondělí vytočil +1. V práci přecházíme na dvanáctky, tak budu mít hraní o trochu složitější - myslím tím svou zapomnětlivost. No nic, budu si psát papírky a dávat alarm.
    Jak to tak čtu, ty dekorace musíme mít 2x? Jsem nic takového nečetl a tak je nemám. Nezaujaly mne...
    Dvojitě jsem si bral stromy a floreny. Na zbytek to nebylo třeba, materiálem neplýtvám. Nerad se s něčím loučím, tak jsem snad jen jednou pustil v jakési akci 2000 SH. A ještě teď si říkám, jestli to za to stálo... No jo no, můj strejda je Skrblík.;):p

15. WildJets

WildJets Pilný autor

Trepifajksl, já osobně chtěla dekorace 2x proto, že mi často do stonku chybí 1x2, jinak potřeba nebyly :) a taky mám trochu OCD, takže když 2x, tak všechny :D

Trepifajksl, -Jara05- a Y_n_O tohle ocenili.
  16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

6pavla Jednoduse na nektere z ploch pro dekorky (popr. jine plose), kam sis ji nevedomky umistila.

17. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Přesně teď jsem skončil. Tomu se říká: Nechávat vše na poslední chvíli. Moula.

18. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám necelé 2 závody. Prostě mi hra zamrzává a je mi úplně fuk že to nikomu jinému nedělá a chyba na 100% není u mě.
    Takže akci nedělám, nebaví mě neustále restartovávat PC.

19. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Lítám nahoru, lítám dolů... Tak i já jsem dnes ráno doletěla do cíle v posledním závodě. Byla bych měla i dříve hotovo, ale nastal komunikační šum mezi letovým dispečerem a mechanikem, který nevykalkuloval palivo. Tak se čekalo na dodávku (no, přece nepoužiji SH, které jsem v této akci pracně získala na to, abych uhnala pár kytek). Zezačátku to bylo nahoru a pak zase dolů až mi z toho šla hlava kolem. Poslední dva závody jsem v zájmu zachování zdraví pilota prosvištěla. Jen občas jsem pobrala dvojitou odměnu.
    Akce se mi moc líbila. Oceňuji možnost si vybrat odměny.

k.vitek, matlafous123 a davidson00 tohle ocenili.
  20. burds

burds Titán fóra

Tak poslední drahokam před chvílí z bedny vypadl.Tak už oba stonky stonkují.Už zbývá jen ten pečivový

matlafous123 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.