Půlnoční závod (14.10. - 20.10.2020)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 13/10/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. karkulka43

karkulka43 Zelenáč fóra

Ahoj chtěla bych se zeptat kde seženu 4 žeton letadla?

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Teda nejak si stojim na brzde... nebo spis na ni stoji Kolo (ne)stesti, ale jedu 4. zavod a nezdrzuju se vic nez 2 prebehnutima nahoru/dolu a pak dvojity na dekorkach a zetonech... jinak dumam, co s tim nadbytecnym, ze by sel poslat tem co si nedali dvojitou XXL porci v tech trech moznostech je ziskat?

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

karkulka43 - ahoj, letadlové žetony nastřádáš pouze z akce Půlnoční závod. K dispozici jsou tam žetony tři - za použití světélkujícího paliva XXL je možno vyzobnout dvojnásobek - tedy šest žetonů.

Z FAQ k akci: Důležité: Na odměnu Letadlový žeton doporučujeme použít Světélkující palivo XXL (dvojitá odměna). Pokud jej nepoužijete, nebudete mít šanci získat maximální počet Letadlových žetonů.

maribeja a Zoufálkov tohle ocenili.
  4. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Od rána hotovo.Škoda jen,že z taj.stájí opět žlutý vlk,oranž.vlk,žlutý ježek,oranž.páv a jiné stále se opakující vykopávky.To je pak veškerá námaha marná.

LV 223

raddre tohle ocenil(a).
  5. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

tak škoda že se nedá lítat dál na skladě přes 500 kanystrů:p
    z TS bohužel nebylo nic zajímavého jedna sojka pouze /už jsem měla jednu/jinak smetí

maribeja a davidson00 tohle ocenili.
  6. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Včera po obědě se kolo spletlo a pustilo 2x 100% do stodoly. Měla jsem naplánované nějaké návštěvy, tak jsem dala pohopole s SK a nějak jsem na mobilu nesledovala množství a trochu jsem přepěstovala - zbylo 2.793 lničky. Večer závod zdárně dokončen, jen mě pěkně vypekl stonek, který se mi včera ani dnes nepodařilo dostat na začátek oblíbených, vytrvale skáče zpět na konec.

7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

DolítánoxD

8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak som doplachtil do cieľa,stonka hotová,len mi nefunguje ani pictu,ani mediadisk!!!

Edit: Cez čo momentálne fungujú obrázky,ale spoľahlivo!?

Edit2: Tak ani lightshot nejde!!:oops: Idem na poslednú možnosť od Davea!

Naposledy upraveno: 18/10/20
  9. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Peto121, dobře zatím vypadá imgur.com. Je sice nutná registrace, ale funguje spolehlivě. ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

davidson00 a Peto121 tohle ocenili.
  10. karbar

karbar Vévoda fóra

Teprve jsem začala pátý závod, došli pajdátka. Čas sice je ale ne pro mne, pro pracující. Někdy nemám ani čas abych sklidila přes mobil v práci. Tak snad tuto akci po dlouhé době dodělám.

11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

• Prosím nepiš dva příspěvky pod sebe, jedná se o multipost, pokud chceš něco doplnit použij tlačítko upravit - Dave Lister
    Dave Lister - Vďaka!Vyskúšam.

Tak konečne niečo funguje (imgur)

***Příspěvky sloučeny***

Edit: Ospravedlňujem sa,neuvedomil som si,že píšem pod svoj post

Naposledy upraveno: 18/10/20
    davidson00 a Dave Lister tohle ocenili.
  12. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Peto121, není zač, rád jsem pomohl.

To se stane, ale pořádek musí být ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

Peto121 tohle ocenil(a).
  13. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

A to já si stále ještě lítám ...zřejmě mne budou muset z nebe sestřelit :D

14. burds

burds Titán fóra

Už jsem dolétala.Tak tedˇčekám na další hru aby dopadaly krystaly

maribeja a modro.ocko22 tohle ocenili.
  15. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Dolétala jsem a zjistila,že mi chybí jeden žeton
    asi pak v akci Sága podsvětí neotevřu stonek.Nebo to nebude vadit?Děkuji za radu.

maribeja tohle ocenil(a).
  16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Včera dopoledne jsem si zatočila na KŠ a padl bonus 3x +1, tak jsem ještě chvilku točila a vytočila jsem 100%xD. Nezbylo mi nic jiného, než se do akce pustit. Rozpěstovala jsem asi v půl 1 odpoledne a teď jsem dolétala. Spotřebovala jsem asi 3 tis SH. Žetonů jsem získala všech 6

Naposledy upraveno: 19/10/20
  17. renik10

renik10 Pisálek fóra

ukoly mam splnene ale nepripsala se me jedna dekorka do nebe meli byt v obouch stranach

maribeja tohle ocenil(a).
  18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

renik10 Nejspis ji budes mit polozenou nekde v parku nebo na jine plose (dekorky se nedaly preletet tak, aby ti do radku chybela).

maribeja a raddre tohle ocenili.
  19. renik10

renik10 Pisálek fóra

jo tam jsem nekoukala vcera jsem dodavala na novou polch u a jsem ji tam dala omylem dik za upozorneni

matlafous123 tohle ocenil(a).
  20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mňo, tak v pátém závodě jsem odlítala patnáct políček. Žádná sláva. Teď točím s vehiklem, nemám vrtule na pracproces na pohopole, chybí mi jich šedesát... Snad nějaké ulovím, v družstvu už jsou k dispozici jen v arboretech, výrobnách a zvěřincích, to by byl kua drahý řádek xD Třeba napadají ramamince, tam mám ještě v krámku nákup padesáti kousků za devadesát kulatých a těch potřebuju jen pět.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.