Připrav se recyklovat! (6.1. - 9.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

hmm, po prvom zbere [​IMG] o_O, čo si len ja s toľkými zlaťákmi počnem xD
    ostáva ešte 70 hodín, tož uvidíme :music:

2. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem zkusila 3x recyklovat, vložila jsem vždy po 8 850 růží a dala 3x 10 pokusů s 35 baterkama při jednom pokusu.

A výsledek:
    1. kolo
    - 528 000 TBZ
    - 131 250 krejcarů
    - 70 mincí

2. kolo
    - 176 000 TBZ
    - 166 250 BZ
    - 393 750 krejcarů
    - 49 mincí

3. kolo
    - 176 000 TBZ
    - 498 750 BZ
    - 262 500 krejcarů
    - 35 mincí

Zkusila jsem a od recyklomatu odcházím. Získané mince nechám na někdy příště.
    Vím, že přepočítávat se v této hře ani tak moc nemůže, krejcary jsou fiktivní, dají se celkem slušně vydělat, ale proč je mám na druhou stranu měnit za něco co nepotřebuji, nechci a nevyužiji a ještě v akci, která mě nebaví. Dala jsem do recyklomatu 26 550 růží, při současné ceně 220,- Kr za kus jsem dala do recyklomatu 5 841 000 KR a to pro tuto chvíli zatím stačí. Nemrzí to, možná ještě přihodím, ale zas dělat oslíčku otřes se jen pro TBZ či BZ to zas tedy jako ne[​IMG][​IMG][​IMG]

3. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Když jsem viděl ten milion, tak jsem se málem rozbrečel já i moje stodola. (Stodola se už rozbrečela) xD :D
    Tenhle recyklomat nechám a pokusím se udělat zásoby na příští. :D

4. Bella74

Bella74 Vážený autor

Tak mě to stálo 2100 baterek a výsledek ??....[​IMG] , moc mě to teda nepotěšilo...a to nepočítám kolik jsem dala plodiny a jednou hůlky. Z cen mě skoro nic neláká, neboť na to by jsem chtěla stejně mince nejsou, nějak to nepřibývá :cry:

5. zmel

zmel Pilný autor

Recyklomat sklamal aj mňa, mince vôbec nepribúdajú, mám ich len 54, a tak končím a radšej sa budem venovať iným príjemnejším činnostiam.

6. rampusak

rampusak Veterán fóra

KFC by bylo, u mě se tomu říká konečně fakra chci ale...skoro 10tisíc karafiátů, no chci to nebudu dělat že ne. Minulá akce hnus, kde nic tu nic, tady to je ale zaplať. Je to karnevalová královna, minule rozdávala ale je leden, daňová přiznání a tak kasíruje. Mám mince, dám ještě jedno kolo a ten zbytek SK si domelu časem. SH jsem si vytočila na kole bo tam byl kupon a zase těsně vedle. Floreny nebudou to je mi jasné, ZB budou když si máknu sama časem ale neříkám že bych to nechtěla, odměny jsou kapku lepší než jindy. Jenom jsou nedosažitelné a opět vysoko. Hlavně spravedlivé akce pro všechny aby to všechny bavilo, nebyl to jejich záměr? Tak se loučím, měla jsem 220 baterek a mám 55 peněz na výměnu, mávám všem těm pro mě hezkým cenám. Věřím že někdo do baterek naláduje majlant, škoda že se jich 10 nepřipíše za největší balík pro sousedy. Měla bych 70 kousků jistých. Páá Martina a kupodivu ne zklamaná, dalo se to čekat že za to něco budou chtít. BB jsem nejela a výběhy ignoruji, mám skoro všude chlívky a v klidu si domaluji to co chybí ve stodole. RAMA to je reklama ne?

7. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Šópl jsem tak pírka z Papócha a včíl kókejte co vypadlo :eek:

S (5x)
    38 100 TBZ
    22 500 BZ
    2x Groš
    18 000 Kr
    38 100 TBZ

M (4x)
    49 500 BZ
    40 500 Kr
    12x Groš
    3x Groš

L (7x)
    28x Groš
    7x Groš
    14x Groš
    67 500 Kr
    67 500 Kr
    14x Groš
    7x Groš

No tož nevím. Je to asi dobrý. Celkem tedy mám 87 Grošů. Tímto je pro mně akce zkončená, páč i těch pírek mám dost málo.

Co znamená položka "Úroda ze speciální akce" ?? o_O

8. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

toto je moje první akce, kterou nebudu dělat. Jen tak dál RT

9. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

Hmm, tak z nějakých 210 baterek mám 18 mincí. Panečku, to se ale budu moct rozšoupnout :p

A ještě by mě zajímalo, které ty položky v obchodě se budou obměňovat a jak často?

Zatím je tato akce pro mě obrovským zklamáním :(

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Vzhledem k tomu, ze jsem recyklomat naplnila po okraj, nezbyva mi, nez zitra rano hodit do zumpy zbyleho pul milionu protihodnoty (v zadni casti tela bych se videla), zbytek baterek si muze RT ponechat na dobiti svych mozkovych zavitu. Sousedy prosim o posilani naradi (baterky by ani tak RT nestacily). Chvalit dne pred vecerem byla zasadni chyba! Stydim se do morku kosti, odvolavam vsechny stiznosti na Petra Novaka a teto akci davam poprve ve sve praxi 5 (hodnoceni, jako ve skole). Jak uz tu bylo receno: jen tak dal, mily RT... jen tak dal (konecne budu mit spoustu casu na sve milovane knizky a vy?).

Naposledy upraveno: 6/1/17
  11. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

Akciu som začala robiť, rozpestovala som akciovú plodinu, ale ako rýchlo som začala, tak rýchlo končím. Úplné sklamanie - smiešnych 64 grošov. Budem si radšej v kľude pestovať a chovať zvieratá, ktoré potrebujem do nedokončených farmárskych úloh.
    Tým, ktorí ešte plnia recyklomat, prajem veľa šťastia!

12. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tento zpusob recyklomatu zda se mi ponekud nestastny

13. Bella74

Bella74 Vážený autor

Bezejmenný určitě jsi také na začátku akce dostal 10 kusů akční plodiny "Hvězdice", pokud nemáš protihodnotu plodin na dodávání do recyklomatu , můžeš rozpěstovat a poté dodávat . :music:

14. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Nechuť k akci byla od samého začátku, takže jsem ignorovala přípravu a normálně ráno sklidila. Před chvílí z kopretin s pár kousky ze stodoly napadalo na 2 pokusy L. Investovala jsem nějaká pírka a dostala BZ a 14 mincí.
    Takže děkuji, stačilo.
    Nemají zas nějakého nového manažera? Od dobročinné akce mám pocit, že vzrůstá tlak na investice takovým vyděračským způsobem, přesně mířícím na slabá místa a kalkulujícím s hráčskou závislostí a s tím souvisejícím zatměním mozku.

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, aby se neřeklo, že jenom frflám, tak jsem jedno silo naplnila pírkama. Jela jsem jen tu největší nálož a výsledkem je 7 mincí, 3x 74250 kr, 3x94050 bz. Pak došly batérky, takže tam něco protihodnoty ještě visí. Dojedu to a pak nazdarbazar.
    Jinak ta hvězdice má pěkný bodový zisk [​IMG] [​IMG]
    (s květinovým řádkem a frtulkou). Zabývala jsem se myšlenkou, zda si ji nezapěstit, když honim ten postup do 100 lvl (eště 18 mega), ale zase na druhou stranu potřebuju doplnit trochen stodolu. No, teď babo raď :eek:

Naposledy upraveno: 6/1/17
  16. hansicek

hansicek Expert fóra

S tymto ramaobchodom ma napadla jedna vec, ako to RT mohol mysliet, a len sa modlim aby som nemal pravdu:
    v akciach uz nebudu v odmenach TS aTCH SK a ine veci co sa kupuju za keš, ale iba BS, TBS pripadne dekorky a samozrejme mince, za ktore si budeme odmeny kupovat v rama obchode. Takze vsetci budu "spokojni", v odmenach nebudu tajomne, ale tym padom ak si tajomnice nekupis za floreny, tak ich inak neziskas (mimo OD).No a su zabite 2 muchy jednou ranou: netreba vymyslat odmeny do kazdej akcie a podpori sa upadajuci predaj TS a TCH.

17. háček

háček Perspektivní autor

Tak jsem takto začal...[​IMG] a skončil jsem [​IMG] , takže mi to na můj první kouzelný strom nevyjde :cry:

18. sora270

sora270 Rádoby autor

Presne to si myslim I ja. Koncim s financovanim farmy skoro po 6ti letech. :) Kdyby si to rekl kazdy hrac a prestal nakupovat floreny ve velkem , urcite by se to odrazilo v jejich zisku. Ale to se nestane ale byl by to dobry pokus. Myslim ze ted po spouste zklamanych hracu z tajemnych balicku , urcite prijdou k rozhodnuti kupovat mene a mene. Je to hra vim a je na kazdem jak Farmu hraje ale kupovat baterie za tolik florenu ????? Proc je nemuzeme kupovat za krejcary ??? Hra by se stala timto zajimavejsi, vice by se prodavalo, kupovalo, pestovalo...a nema to tak vlastne byt na teto hre ??

19. kikiriki

kikiriki Rádoby autor

6x jsem recyklovala a nevypadla ani jedna mince, jen BZ a BBZ. To mě nebaví.

20. tepui

tepui Mistr fóra

Zdravím,
    tak už jsem do recykloval a z recykloval bych raději ty co vymýšlejí poslední dobou akce.
    Na farmu jsem se vždycky těšil byla to taková fajn hra.Ale nyní škoda povídat.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.