Připrav se recyklovat! (6.1. - 9.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bobovize

Bobovize Pisálek fóra

Naprost o ničem. Asi si myslí, že jsme opravdu úplná paka.

2. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

-----------------------------------------------------------------------------------
    xDxDxD Případně všichni admini možete hvízdnút celý BP náčeňovú hadrů po ušiskách a bude jim tak hučet v lebeni, že Opičí královna bude každý měsíc dokud to hučání nepřende. ;)

3. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Chtěl bych touto cestou požádat sousedy, aby mně neposílaly baterie do této akce, ale baterie AA do dálkového ovládání
    k tanku na vysílačku, který mně přinesl Ježíšek :)

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak to po mně chce na naplnění sila 7353 pórku, nebo 334 hůlek (3334 vajec), nebo bambilión zvířat [​IMG] To jako fakt, jo ?[​IMG]
    No tak to nééé [​IMG]

5. jana563

jana563 Dozorce fóra

Jednou jsem dodala papouščí péra co jsou k ničemu a končím.Bída a blechy.......Zbytek baterií ať klidně propadne.

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak na tohle se vyp.dnu, velebnosti... Jediné, co by se mi moc hodilo, by bylo těch 50 zlatých banánů; tolik nasysleno snad ani ve stodole nemám, abych mohla točit a točit, i kdybych dokoupila baterky. Raději si ještě pár měsíců počkám, než si jejich získání na Baha poctivě odpěstuji a odchovám.

7. libakos

libakos Polobůh fóra

3x za 35 ,1x za 25 výsledek 7 mincí jinak bz a krejcary,děkuji končím:-(Zásoby mám jen by to muselo padat trochu víc ze sklizně:)

8. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak první mega protihodnoty v čudu a zisk nic moc. To bude nadlouho než se dostanu k specialním odměnám.

[​IMG] [​IMG]

9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

bbowling: a tobě na farmě neběží královna 2x měsíčně jako mně? Hmm tož to já raději pískat už nebudu, aby se nelekla.

10. EliM77

EliM77 Magnát fóra

jak jsem měla vždycky recyklomat ráda, tak tímto ho odpískávám, totálně zmršená akce, mám sice 2tis.baterek, ale kašlu na to!

11. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Odebírám si Tě ze seznamu přátel .... :music:

12. xDita22

xDita22 Zelenáč fóra

já nemám akční kytky :eek:

maribeja, babina51 a Apachie1 tohle ocenili.
  13. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj x Dita22,
    jako první se tě zeptám, restartovala jsi po 14:00 hru? Akční kytky v podstatě nepotřebuješ, pokud máš dostatečný level na dlouhodobější rostliny.

babako, petaM2001 a burds tohle ocenili.
  14. xDita22

xDita22 Zelenáč fóra

level 98 - přihlášení až v 15:20, už jsem zjistila, že je ani nepotřebuji, děkuji :)

15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

skalara.v Joooojooo, stydim se, kaju a lezu kanalama, co jsem to za optimistickeho blba :oops:xD

Robinela1 Holka, mela jsi uplnou pravdu. Mela bych za to jasacstvi viset v pruvanu :oops: Smarja, kde ja to chytla? :music::eek:

16. felis01

felis01 Rádoby autor

Jaktože tam jdou dát papouščí pírka, když jsou z Bahamy? o_O

17. šebejda

šebejda Baron fóra

To jsem měl čuch. Včera jsem tady psal, že se na tuhle akci pravděpodobně vykašlu, ale že si nejdřív počkám na první výsledky a názory. Nad posledními 2 akcemi jsem váhal, ale se skřípícími zuby je udělal. Mám jasno. Přišla první akce po více než 3 letech, která se bude muset beze mne obejít. Jen tak dál, velebnosti:wuerg:

18. babina51

babina51 Veterán fóra

Zatím 133 mincí-vyklikám na ZB a balík SK,pokud se zadaří tak SH za 120.Na noc hodím růže,uvidím kolik dají,ve 14hod. jsem sklidila bér a baterek vypadlo hodně tak budu střídat.
    FA103....BAHA327

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Protože u produktů a šlechtěnců neexistuje rozdělení Farma x Bahamarama.

20. blondmary

blondmary Magnát fóra

35 mincí a končím. Škoda bolo aj toho peria z papagájov.
    80 mincí za MJS ?
    240 za 5 ZB ? atď....
    Vyzerám obmedzene? o_O
    Nadbytok radšej rozpredám a budem si hladkať brúško od spokojnosti z narastajúceho grajciarového konta xD
    Zbohom Recyklomat :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.