Připrav se recyklovat! (6.1. - 9.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Esnyr

Esnyr Aktivní autor

Muj názor na tuto akci. Popřemýšlel jsem, zhodnotil všechny nabídky, promyslel důsledky případného zapojení do akce a vyšlo mi tohle.

Protihodnota je moc vysoká : dlouhodobky nepěstuju cíleně ale využívám jich jen kvůli rozjetí akcí kvůli vypadávátkům, takže jich mám málo. Pěstuju jen ty ktky které jsou potřeba na krmivo a jejiž hodnota je (logicky) nejnižšší. Takže bych stejně musel do recyklomatu nacpat polovinu všech zásob které mám. Pěstovat dlouhodobky nemá smysl když je na nic nevyužiju a prodávat je nemá smysl když je nikdo nekupuje.

Odměny nejsou nic moc : Pokud pominu Zlaté banány (které jsou z tím množstvím taky mizerná odměna protože za 50 ZB nic neaktivuju, jelikož jsem v chrámu už dost daleko) tak jsou odměny na nic. Nepotřebuju ani BZ ani BBZ a Krejcary si umím vydělat rychleji a ve větším množství za desetinu vynaložených prostředků. Hvězdičky nemá smysl brát jako dobrou odměnu, stejně jak ty banány, protože za dané množství stejně nic nepořídím. Kdybych měl hodně velké štěstí a padaly mi slušně Groše, stejně bych přišel o všechny nashromážděné zásoby, které jsem shraňoval pomalu 3 roky, a jako odměnu bych dostal pár lístků za které stejně dostanu na kole velký kulový. Kouzelný stromek je takový dar nedar, tedy dar který by musel být vynásoben minimálně 50x aby se vyplatil čímž by se zase zmenšila plocha na pěstování při akcích, takže i tahle odměna je na nic.

Groše se nevyplatí : kdo jde po odměnách které jsou drahé, musí počítat z tím že si zrujnuje krejcarové konto - na nákup dodávaného zboží - a taky že si vyprázdní stodolu, což povede k tomu že při dalším recyklačním bláznění nebude mít co dodávat a za co zboží kupovat. Navíc jsou ty "nejzajímavější" odměny tak drahé, že je získá jen velmi malé % lidí.

Když jsem zhodnotil všechny tyto aspekty (a to jsem vzal jen velmi zkráceně, jinak by přízpěvek byl tak 5x delší) zjistil jsem že tato akce a obchod samotný je velká nesmyslná položka, která v mém případě nemá žádnou šanci na začlenění do mého hraní.

Nechci samozřejmě tvrdit že se nenajde dostatek lidí, kteří tohle naopak ocení a jsou rádi že si můžou připsat další dobrou věc. Mají zase motivaci něco pěstovat, kupovat, prodávat a sháňět věci které se budou hodit.

Je to v podstatě taková náročnější a složitější (+ započítejte aspekt náhody) varianta kola štěstí. Příliš velká náhoda nahrává pozici naštvaného hráče, který za půlku zásob dostane jen BZ, Krejcary a BBZ.

:oops:

2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

doben, nechci Ti brát iluze, ale zbylé baterky Ti vymění za 6 BZ a 4 krejcary za kus, žádné příště nebude. A než bych si je nechala vyměnit v tomto poměru, tak je tam raději naházím. Snad, až nás opětovně navštíví, příjdou s kvalitnější nabídkou:)

3. satelit

satelit Hvězda fóra

Baterky Tě nezůstanou - vymění je, já bych je tam taky naházel.

4. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Dnes jsem si zarecyklovala 8x (včera 20x)
    7 FM7 FMkrkrBZ7 FM7 FMBZ14 FM28 FM
    BZBZ7 FM7 FMBZ14 FM14 FMBZ14 FM7 FM
    BZ7 FMBZBZ7 FMBZ7 FMkr
    Takže spkojenost hlavně s 940500 BZ, mincí mám 154.

5. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Tak vidím, že jsou na tom všichni stejně. Nalákali nás na krááááásný odměny, ale reálnou šanci je získat vidím na pár let :music:.
    U mě za 1 mil. protihodnoty 70 mincí. Toto se fakt nepovedlo :cry::cry::cry:.

6. Milik62

Milik62 Rádoby autor

70 - tak to je dobrý . Já za 1 mil protihodnoty jenom 49. Tak nevím co s tím.

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já za mega protihodnoty 42 mincí :wuerg: Takže na zisk 70 mincí bych si rozhodně nestěžovala -.-

8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Vloženo 1.7OO tisíc protihodnoty a 1O5 mincí, nejsme na tom tak špatně všichnixD

9. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Ahojte. Ja zatiaľ len pestujem dlhodobky. Mám len 543 nubilonov. Som zvedavý koľko mi ich do konca akcie vypadne. Krásnu hru

10. doben

doben Ikona fóra

Aha, jsem si nevšiml. Tak teď je otázka co se vyplatí více. Nic z obchodu nechci, ale BZ + TBZ by se hodily. Sice mě to bude stát dost, ale naštěstí nemám a ani nebudu mít tolik baterek co pajda. :D

11. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

boože
    len teraz som zistila, že je nová misia xD:cry:
    idem makať:D

12. Slymačka

Slymačka Rádoby autor

mno nevim, chtěla jsem aspon marmeládku, ale mám jen 44 korunek, za tu protihodnotu je to velké heh ... raději bych házela sekerky, to bylo veselejší, než tahle náhoda o ničem... :(

13. MaxEda

MaxEda Zelenáč fóra

Já mám taky "velikou radost" 6x za sebou hraji a z toho 6x body super, zkoušeno na všech hodnotách. Fakt se to povedlo. Zase jen vytahat peníze a zlikvidovat sklad.

14. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

paráda, zadarilo sa mi na kolese nešťastia, ešte po polnoci prikúpim nejaký florénik, mám aj dnešných +50% od Kubíka, pustím gaštanov, a vrhnem sa na bézetka a baterky :p

15. luciepavlina

luciepavlina Zelenáč fóra

Jsem z toho zklamaná a otrávená, body, baha body, krejcary jen mince se mi vyhýbají. Škoda že tuhle akci pokazili.

16. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Mám pocit, že tento recyklomat nás všetkých recykluje. Za mega +250 000 46 mincí...Ale aspň našli uplatnenie pierka. Kým budú padať baterky - budem skúšať. A potom... hotovo. Hra je hra. A my sa hráme.:mad:

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Takze vic nez 3100 baterek, k tomu vse co se nove ukazalo (to jsem nesledoval) a vse je promeneno (nakonec teda pirka a par dalsich produktu k tem rostlinam) a vysledek je srandovni... jen 5* Zlaty banany a 60 SK... noooo, za ty suroviny bych ziskal mozna vic postupu na baha a slechtencu rovnou bez SK...
    Par minci si necham, uz vic z tech docasnych nepotrebuju a na hlavni vyhry je to na roky, uvidime jak se daji ziskat jinak, v akci Recyklomat je to zcela zbytecne usilovat o ne...

18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Tak to je docela zajímavé a nějak moc to hrotit, tak budu asi zklamaná. Protože z včerejších 10 "L" recyklací padly mince 5x, z dnešních zatím 8 recyklací ani jednou! Sice 4x TBZ, což mě šouplo o den dříve o level výše, pak 2x krejcary a 2x BZ. Dodělám tedy ještě dvě za "L" a zřejmě vyzkouším i "M", zda se mince rozpadají. Případně zbytek baterií proženu eSkem.
    Ale ještě pořád to beru tak, že za dalších cca 2000 krejcarů (použité k zalití karafiátů) jsem dnes získala 582 000 TBZ, 138 000 krejcarů a 174 800 BZ.
    I na té "zpola prázdné sklenici" lze najít něco pozitivního, že? :D

19. šebejda

šebejda Baron fóra

Nakonec jsem změnil názor a naházel tam necelých 1200 papouchpírek v protihodnotě 2 mega. Získal jsem 117 mincí. Utrácet je nebudu, uvidím, třeba se časem můžou šiknout. Zbylo mi necelých 1200 baterií, ale ty položím na oltář za směšnou protihodnotu. Každopádně, recyklomat v této podobě stojí za starou bačkoru. Mé hodnocení akce : dávám krásných 0 %.

20. janachlumec

janachlumec Zelenáč fóra

ahojky me se take nedari ,tisicove hodnoty ktere jsem obetovala jsou nenavratne pryc a to jen za par BZ a 28 minci a tak se ptam sama sebe zda ma nejaky smysl v tomto nezdaru pokracovat...uz mam jasno NEEE!!!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.