Připrav se recyklovat! (21.4. - 23.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

ezzra ... přesně toho jsem se taky obávala a je to docela kruté ... takový rozdíl 24 až 150 mincí za 300 000 protihodnoty (na stonek je to melounek) ... to snad už patří do kategorie gemblerství xD xD ... nechci být tady zlá, ale by to měl někdo RT vysvětlit, co tady dali za nový prvek. Bych napsala i další věci, ale asi nemohu :p ... bych řekla, že ten kdo to vymýšlí má přesné pokyny :cry:... buď to z nás dostanou, nebo ... hmm ... ťuk ťuk ... se to dá i jinak, no né? :p ... tak si držíme palečky, které naštěstí chytnu přesně :D

2. daša41

daša41 Pisálek fóra

Já nějak nemůžu najít ten reciklomat. Měl by být ve městě,ale já tam vidím jen světlušky.

petaM2001, babina51 a rossi1972 tohle ocenili.
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

daša41: zkus to přes lištu vlevo nahoře (ikona akce) časomíra (hodiny)

4. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

přesně jak jsem předpokládal. 2 akce které se překrývají,dělají problém chytrému RT. proč mě to nepřekvapuje ?? kdysi mi z akce recyklace zůstaly v stodole pod "ostatní" nublony na další hru. no a po 6-ti letech hraní se to změnilo. ztrácí se kde co a farma začíná degenerovat,jako lidský mozek ve stáří. jak to končí víme všichni. bílé světlo v tunelu...8)

5. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já jsem schrastila zatím baterky na jediný L pokus, za který jsem obdržela 17 mincí.
    Na dekorku jsem mince měla z minula, tak už je na ploše, řádeček nevím nevím, dost pochybuju, ani ty baterky moc nehopsají a chabá zásoba nějakých kytiček dojde asi hodně rychle. Jedině mít štěstí a líznout nějaký ten bonus. :)

6. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj daša41,
    k recyklomatu se dostaneš přes akční lištu [​IMG]

7. slootr

slootr Baron fóra

Tak jsem zatočil mutantní cibuli, kterou jsem spolu s produktama co dávají stromy nahrnul do sudu a začal od XL. Pak dvakrát L, padl bonus. Teď už tam budu házet jen podle vypadlejch baterek. Stonek mám, dekorku taky, ještě jsem si vzal 50 FL. Jestli to půjde, rád bych se pokusil o 60 SK. Uvidím. Začínal jsem s 50 mincema, takže vlastně na tu dekorku bylo ještě než to začalo.

8. prontik

prontik Zelenáč fóra

Ahoj Nezmarka.cz Já jsem také nemohl najít reciklomat takže dík.

petaM2001 a babina51 tohle ocenili.
  9. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

evainfo: Já měl po sklizni 4 ploch kvalitní přípravy s JC 566 baterek a ty jsem utratil za 6 XL pokusů + 1 M pokus. To mně hodilo 389 mincí, takže dekorka a stonek doma. Nevím, jestli by to po S,M a L bylo lepší? ..... prostě jsem to tam namrskal a toč se kolovrátku ,-)

rossi1972: Pro samý koupání nestačíš číst..... stačilo si přečít 5.1.2017 oznámení KLIK , kde je jasně napsáno Po skončení akce budou zbylé nublonské baterie vyměněny 1 ks = 6 BZ a 4 kr. Takže ty baterky ti tam chybějí už nějakej pátek, stejně jako všem ostatním a vždy se začíná od 0 ,-)

10. )kokina)

)kokina) Zelenáč fóra

ahoj jen by mne zajimalo jak malej lvl ja ko jsem ja mam udelat stredne teskou akci a za roven druhou to u toho soudruzi asi moc nepremysli v nemecku.. to je cely Bp

petaM2001 a babina51 tohle ocenili.
  11. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Hodně mě potěšilo, že jdou přece jen vhazovat alespoň produkty z Baha.

12. abc23

abc23 Komisař fóra

Xenie6161 - tak tak, papouščí pírka se zase provětrají :-D a něco se snad i prodá, cena 3200kr momentálně..
    Sběr Baha a baterie mě vyskákly na 1xL pokus - za 8 mincí :-D za chvilku sbírám cibuličku, tak snad bude dost mincí na řádek.

ahoj )kokina), zatím bohužel nezvládneš komplet akce ale neboj, to přijde :)

13. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

tak jsem zkusmo dala do recyklomatu zboží a 35 nublonů a vypadla mi samozřejmě ta nejnižší částka, jako vždy. Mám obavy, že si na mojí farmu nějak RT asi zasedlo, protože nikdy nic kloudného nedostanu, mně dokonce chybí spousta zvířátek i stroků, a to jsem už v 97 levelu, ani stájbola nebyla ke mně vstřícná, snad budete mít víc štěstí alespoň Vy.

Naposledy upraveno: 21/4/17
  14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Prvni (a ted i posledni) XL za 90 minci, no stonek nevidim dobre... nejak nebyl cas pocitat, chtelo to ject bokem tu kytku, ma peknou protihodnotu a sledovat zda nema bonus i na vypadavani proti akcni do svetlusky... pokud ne, tak je to fuk, pirka a med pri tomhle vypadavani minci tak rychle nedojdou :)

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  15. doben

doben Ikona fóra

Tak ze 4 XL pokusů padlo 264 mincí, to je celkem dost.

EDIT: Tak už mám 404 mincí, což je o 4 více než před akcí, takže se mi recyklomat líbí mnohem více než ovocný trh.

Naposledy upraveno: 21/4/17
  16. iDavis

iDavis Baron fóra

U mňa zatiaľ jeden pokus (na viac akosi nenapadalo batérií o_O) a 30 mincí.

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

petaM2001, malinkami a skalara.v tohle ocenili.
  18. šebejda

šebejda Baron fóra

Tak si tady veřejně sypu popel na hlavu. O pár stránek výš jsem to slíbil. Nevěřil jsem, že RT a servr zvládne víc akcí najednou. O5 jsem se mýlil, ale mýlit se, to já fakt umím :) .....jenom doufám, že včasné spuštění, bezproblémovost a více akcí najednou nezpůsobí, že mi za pár hodin můj skeptický fiktivní hřeben popel z palice vymete.

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem si koupila dekorku do krejcarového řádku, teď počkám, až mi nubloni pošlou baterie, protože na stonek mi po koupi dekorace chybí 59 mincí, to bych mohla zvládnout 8)

20. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

tak co som chcela -to mam

a viac nechcem,aspon zatial :D:D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.