Připrav se recyklovat! (21.4. - 23.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Vlezte do recyklomatu přes časomíru, vlevo nahoře ;) to je nejrychlejší způsob

2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Krasomila333: Ahoj, a máš vložené zboží do sila? Na recyklaci nestačí jen baterie, ale je třeba naplnit i zásobník.... viz první strana.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  3. law222

law222 Rádoby autor

Ahoj,vzal jsem si v Rama obchodu dekorku Toto získej v budoucí akci a nejde mě vložit do sladkého stonku.Nevíte někdo proč?

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  4. Krasomila333

Krasomila333 Perspektivní autor

Ahoj, jsem pitomá, omlouvám se ted mi to docvaklo, děkuji :)

elbedna, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  5. mamba54

mamba54 Stará škola

Krasomilo nic si z toho nedělej, já zase jako blbka dodávala zboží do sila, protože jsem chtěla dodávat do XL,...... pořád to nesvítilo, ostatní jo, ale jako že mám málo baterií....-.-:p.....to mi docvaklo, až jsem dodala přes 2 melouny:p:D

Naposledy upraveno: 21/4/17
  6. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Díky, už jsem to zjistila, akorát mně štve, že tam nejdou dávat stromy, těch mám dost, jinak zásoby tedy nic moc, tak nevím, ale na tu dekoraci do toho sladkého stonku jsem penízky měla, tak alespoň něco jsem si pořídila, přeji fajn hru.

7. Krasomila333

Krasomila333 Perspektivní autor

:D:D tak hlavně, že jsme na to přišly :D

8. satelit

satelit Hvězda fóra

Neměla by se dekorace jmenovat Ovocný automat?xD

Jinak řádek už je taky doma.

9. AnickaKar

AnickaKar Pisálek fóra

Dekorku do sladkého řádku mám :inlove:. Padá to dobře jen mít ty surky - zbytečné:p

10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Teda rozhodne termosek mam vic nez minci - jak jsem koukal na megachlivky a jednu plochu, tak ted jak sousedy presvedcit, ze uz termosky nepotrebuju :)
    Suroviny uvidime, z baha bych to dal na peri, ale med teda asi nestaci, pujdou vsechny produkcni stromy...

PS: helem, peri jde dodat a navic i akcni bobule, ale ta protihodnota u 6-ti hodinovky :)

Naposledy upraveno: 21/4/17
    Trepifajksl, petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  11. evoku57

Akce začíná 21.4. od 14:00 hod. a končí 23.4. ve 14:00 hod.

je na první straně diskuze a podle akce v časomíře mi to vychází na konec ve 22 hodin - trvání akce 56 hodin, jak to tedy je?

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky, dekorku "překvapení" už mám :p vypadlo jen 161 baterií, tak stonek je hodně v dálce :(. No ještě se může zadařit a moc by mě zajímalo, kdo si risknul extra large ... mít už stonek, bych to asi riskla :p no teď je to uááá xD :oops:

13. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky
    no tedy :) sklidila jsem a vyskočilo 182 baterek ;) nekoukla kolik je plné silo a omylem ho naplnila po okraj :)))
    A jako na potvoru ze dvou pokusů na extra large mi padl první bonus za 150 a podruhé 90, 223 mincí jsem měla z minule, takže hlásím hotovo :))
    dekorka do sladkého řádku i nový řádek vyzobán, těd už jen aby o řádně padalo a nevyfičelo skoro plné silo komínem :))
    třeba se zadaří aj modráska :)) když už jsem se tedy uklikla a vyfičelo přes 20K karafiátů :)))
    joo a toho potvoráka fénixe jsem cinkla na 15ctý pokus, takže za mě dobrá ;)

14. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj evoku57,
    děkujeme za upozornění na foru je opraveno.

petaM2001 a anickamalirka tohle ocenili.
  15. malanek70

malanek70 Expert fóra

...na náměstí uvidíme recyklomat ...a nějak jsme pozapomněli, že tak už máme světlušky :) kdyby se raději neplácalo páté přes deváté, možná by hra byla zajímavější :(

16. polacka

polacka Vévoda fóra

Nechci být rýpavá, ale tenhle recyklomat je nejhorší, který jsem zažila.

17. ezzra

ezzra Hrabě fóra

evainfo..ja som ho riskla extra large a vies co bolo???v kutku som dufala ze 150 minci budexDxDno a vyklulo sa 24minci...radsej som to mala otocit po 2x 35 a 1x 25...nabuduce budem mudrejsia:p

ale anickamalirka..to riskla a hla uspech...
    nech sa dari aj ostatnym

18. evoku57

Jééééé tak to mám velkou radost nezmarka.cz bo budu mít tedy funkční kaštanový řádek a nový řádek bude xD

petaM2001, anickamalirka a evainfo tohle ocenili.
  19. Baroland

Baroland Ikona fóra

Z 86 baterek moc nenadělám,dal sem 2x35 + 1x10 = 62 mincí...tak mám dekorku do řádku.Na nový stonek asi nemám pysk.

Trepifajksl, petaM2001 a malinkami tohle ocenili.
  20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Odpoledne jsem psala, že Baha stromy a protea daly 29, což bylo ukliknutí. Ve skutečnosti daly 59 a z akční na farmě dalších 32 - hurá, na jeden XL by už bylo :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.