Připrav se recyklovat! (21.4. - 23.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. abc23

abc23 Komisař fóra

Škoda, že u toho zítra po14. nebudu
    4 plochy ted dávají termosky, jedna nic. Zítra by měly dávat 4 plochy termosky + baterie a jedna jenom baterie.
    Nevěřím xD8)

2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

To se zase bude vše sekat a hra půjde pomalu ;)

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

abc23 - buď ráda, že u toho zítra ve dvě nebudeš :D , bo znám i lepší zábavu, u které ti může prdnout cévka, než je kolaps naší milované farmeramy xD Být moderátor, tak si beru dovolenou xD
    Teď mně tak došlo, že já u toho taky nebudu, bo mám Rhb :eek: Ale po návratu si přečtu diskuzi (pokud se dostanu na fórum) :D
    Ježíš, to je hrozný, jakej já sem pesimista (nebo realista ? To se dozvím zítra ;))

Aspoň, že už do toho všeho nepojede Renzo.

4. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny den vsetkym,,no mna sklamali ,,ze zase sa odstavili komodity z Baha...tak uvidim co vlastne obetujem vrazit do recyklomatu..nakolko nieje cas pestovat do stodoly..a dve plochy vzdy obsadene obrimi stromami..akcia za akciou,,a minci umna 0...a tu stonku veru ozeliem...uz ani tieto svetlusky ma nebavia...nejako ma uz prestava tato hra motivovat..ze by isiel namna uz koniec po 6 rokov???:pa zistujem .,,ze tato hra zacina byt naozaj pre dochodcov a nezamestnanychxD

vsetkym nech sa dari...

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Kolik asi může vypadnout baterií za 48 hodin? Nooooo 900 to nebude a kaštanový řádek je funkční až po skončení akce :p

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Páni .... tak to je mazec :D jen doufám, že příště přidají i šlechtění ... se to může vzít jedním vrzem, no né? xD pokud se jim to celé nesesype o_O No asi budou na náměstí dvě fronty a to bude chtít s sebou něco na zahřátí, protože fronta na další stoneček bude hodně dlouhá [​IMG] :( ... i ten stonek je nějak dlouhý ... 60 hodin. Zásoby ve stodole nic moc a ostrůvky jsou zase mimo hru,
    no jo, se teda do toho pustím ... ta poslední dekorace do koupeného stonku má příhodný název "překvapení" ... i já jsem xD

7. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Ráda bych věděla, jestli ty dvě nové položky stonek a dekorace zůstanou v obchodě i pro příště.

8. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj gazela52,
    protože není napsáno, že je nákup možný jen při akci recyklomat, doufám, že stonek i dekorace půjdou koupit i později.

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

gazela52 ... je to přidané do "speciálního zboží" a mělo by to tam zůstat jako jednorázovka. Mění se pouze "limitované zboží". Mě nezmarka.cz předběhla ;)

10. doben

doben Ikona fóra

Konečně je napadlo dát do RAMA obchodu stonek. Teď si ale nejsem jistý, jestli si ho pořídit, nebo čekat jestli se po nějaké době objeví jiný. Momentálně mám 400 mincí.

11. ezzra

ezzra Hrabě fóra

no neni to krasa?? uz jedna minca by bola,,len kde zobrat tie bizony??,na trhu 0...a tak ma fascinuje ta 1 mincaxDxDxD

12. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Pro ty, kteří tu úpí nad nutností pěstování další akční kytky - tu opravdu pěstovat nemusíme. Vše závisí na vyskakovátcích, akční kytka sice může pomoci při dodávkách, ale produkty typu med jsou poněkud "účinnější". Nejlepší asi bude vzhledem k tomu, že nebude možné dodávat Baha produkty do recyklomatu, pěstovat akční kytku jen v Pralese, kde nemůžeme pěstovat akční květinu ze souběžné světluščí akce. Tím částečně hráč využije i Baha plochu na pěstování (a prostřednictvím té akční kytky i na dodávání) a přitom si nebude blokovat Plantáž, kde prozatím osobně seji len, tedy nikoli len, ale tu druhou akční kytku...
    Nicméně rozpěstovávat další akční kytku pomocí SH se mi opravdu nechce.

13. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Akce vypadá zajímavě, stodola plná zbytečností, superhnojiv mraky, kaštanový řádek rovněž nachystán, tentokrát budou žně.

14. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Super - co mám vlastně pěstovat dřív, když jsou dvoje akční a jen stejný počet ploch. Už tu hru fakt přestávám chápat

Naposledy upraveno: 21/4/17
    petaM2001, bursuk59 a myš59 tohle ocenili.
  15. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj hraběnka1951,
    vyber si, vždyť do recyklomatu nemusíš pěstovat. Tyto akční jsou hlavně pro nižší levely a nebo pro ty, co mají prázdnou stodolu.

16. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Jen aby nezpustily jeste jednu akci to bych musel na dovolenou

17. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Stonek to je jasný ale bude to zase blázinec určitě si budu plést akční :) vymetem si zas stodoly kdy mám pěstovat do zásoby to opravdu nevím koše určitě kupovat nebudu na to můžou zapomenout;);)..

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Mate prazdnou stodolu, protoze je jedna akce za druhou a chcete recyklovat? Nevadi, nakupte kose! :wuerg:xD
    Prdlajs leda :p Stodolu prazdnou nemam, protoze nejsem blazen, takze si mily BP strc opakovani byvalych akci (Coze nas to ted ceka? Traktory a hod sekerou s Ingrid?) do spic! :eek:;)
    Nj, na jare je potreba pritvrdit, protoze co kdyby lidi chteli ven a ne sedet u skla, ze? :D

EDIT: Btw co takhle do toho jeste nejakou charitu? Ta by nebyla? xD Treba na kominiky - tem ta prodlouzena topna sezona musi uz notne zasahovat do rozpoctu :D

Naposledy upraveno: 20/4/17
  19. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

matlafous123: Nn nakupte si na trhu.... třeba půl maliny ,-) Ještě 2 podobný akce a trh bude "retro".... černobílej ,-)

20. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Ve stodůlce zůstaly jen 2 nublonské krejcary, pro mne je prioritní akce světlušky a podle toho, jak to bude padat, tak budu plnit i recyklomat;)zásoby mám, at růží či karafiátů xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.