Připrav se recyklovat! (21.4. - 23.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Tak tomu neuvěříte 299 mincí, ještě v zoufalství jsem dala mrkev a třtinu, ale 10 baterek to nedá. Tak příště :(
    Tak padly 4ks, 6 jsem dokoupila v obchodě, přeci nebudu tak dlouho čekat ;)

Naposledy upraveno: 23/4/17
  2. dementos.dementni

dementos.dementni Aktivní autor

Uzávěrka:
    XL: 60, 24, 24, 90, 24, 150, 30, 90
    L: 8, 24
    M: 8
    S: 10
    Celkem: 542mincí
    Takže spokojenost
    deMentos

petaM2001 a DANKA722 tohle ocenili.
  3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Takze cil jsem dosahl, ale mit v XL na posleni pokus bonus a pak 6* nejmensich 24 minci a po jedne z ostatnich se fakt nevyplati... pak jsem sel na 10 baterek a na druhy pokus bonus, pak na 25 baterek a na treti pokus bonus ale pro 35 baterek jen jeden pokus, to by byla klika, ale jen 17 baterek...
    Sumarne ziskano 543 minci, no to neni uplne dobry cislo... stonek a dekorka doma, tak uvidime o co horsi to bude priste...

4. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak nakonec jsem si vzala i ten Kouzelný strom a ještě mi zůstalo 235 mincí.
    Tento recyklomat byl pro mne zatím ten nejlepší. Jen škoda že nám berou ty baterie. Při té akci co nám sdělily že se budou měnit za body jsem jich měla něco přes 1000. Tady bych je udala ale tam si myslím že se mi to nepodařilo.

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Včera jsem vyjádřila obavu, že v silu zbude tolik pírek, že komu propadnou, bude mít pěkně nadýchaný polštářek. Řádek i dekorku jsem koupila za "hotové" z minulých akcí a při pracovním víkendu jsem se jen chtěla dostat na původní stav. Ale v těch posledních 2 hodinách,které jsem měla na rozloučení, tak i oni se rozloučili ve velkém stylu. Ještě jsem musela dodat do sila, tak teď mají ustláno na růžích a spočítala jsem to v posledních minutách taky dobře:)
    [​IMG] [​IMG]

6. Preceja

Preceja Mistr fóra

Bylo to jen tak tak, v poslední minutě, ale nakonec to vyšlo na 50 banánů. Z téhle akce 787 mincí , zbyly mi ubohé 2, ale i tak, tukan a koaly už spokojeně pochrupují ve svých ubikacích. A jaksi mimochodem spousta termosek, mám navíc 388 , škoda, že nejdou darovat.

7. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) tentokrát jsem se moc nezúčastnila, bohužel pracovní víkend to nedovolil a v recyklomatu zůstala hromada květin jako protihodnota. No co, nic se neděje, jen je škoda, že nám nezůstávají baterie do dalších recyklomatů :oops:

petaM2001, karbar a skalara.v tohle ocenili.
  8. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

i mě vadí , že baterie nezůstávají do další akce. Včera jsem na ně zapomněla a vše mi propadlo , včetně naplněného recyklomatu:music::(

karbar, petaM2001 a skalara.v tohle ocenili.
  9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

marcelina : mě to docela zaskočilo, protože jsem tentokráte info o akci moc nepročítal. Ještě včera jsem si říkal "Jo dobrý, na příště mám 389 baterek takže už to bude jenom o kytkách"
    No a ráno informace že mi je vyměnily.
    No co už. Ani další recyklomat nebude žádná sláva.

karbar, petaM2001 a marcelina0007 tohle ocenili.
  10. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

Taky jsem nepostřehla, že baterky zmizí. Takže mě to dost štve. Byla jsem zvyklá si je nechávat dle okolností. Už mince byly zklamání, radši jsem měla recyklaci přímo za věci, takže jsem se tentokrát moc neangažovala a ještě jsem přišla o baterky. :-(

11. baterka51

baterka51 Zelenáč fóra

Proč hvězdice a dublonské baterie vyměnili za BZ s krejcary, když to mělo být na reczklaci?!? Baterka51

12. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj baterka51,
    hvězdice a baterie vyměnili proto, že akce recyklomat už byla ukončena.

petaM2001 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.