Připrav se recyklovat! (19.3. - 21.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Zkusíme a uvidíme, co z toho vypadne... Náhoda sem náhoda tam....:music:

milostivas a piginka tohle ocenili.
  2. lenak67

lenak67 Pilný autor

ahoj, taky mě to nebere, pomocníky snad vymazali a blbosti množí.....

babička-květa a milostivas tohle ocenili.
  3. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, dobrý časy anebo zlý? Rádcové moji, poraďte. ;)xDxD Tak nějak Michal Ambrož z Jasné Páky vyzývá obecenstvo ke spolupráci..... Hamlet by pravil:"Recyklovat či Nerecyklovat? To je oč tu běží." Nevím, nějak mě to recyklování poslední rok nebere, staré moudro říká, že z plnej ř..i se nejlépe s..e a doby, kdy jsem míval 120.000 karafiátů jsou nenávratně pryč, tehdy se to recyklovalo jedna radost, ale teď? Chybí mi jiné věci než bizon a tygr, ale ty se v Rama-krámku neobjeví. Podívám se na aktuální nabídku a ještě se rozhodnu.:):music:

4. gana1258

gana1258 Pisálek fóra

Tak sem připravená na nerecyklovani ale dovolte mi jeden postreh fascinuji mně prodavajíci akekolvek plody stromu jak je opakovane ty sami lidi trh zaplní zas... nabídkami od 1kusu po 20 nebo od 24 do 60 10* prosím už někdo by mněl prodavajícim povedat že například pokud někdo chce nakupovat do zasoby pro dožínky tak aspom 100kusu a víc ne 10 * zdaleka tihle nabídky obchazím ja vim někdo mi napíše najdi si vice kusů ano ty sou na 5 až 6 straně no je to muj povzdech no stokrát nic umořilo aj osla a tak mit 140mega a pořad se divat na tyto nabídky je k uzoufaní

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

V RAMA obchode zadna zmena, kvuli ktere bych potrebovala menit tezce nastradane zbozi ve stodole za mince a ostatni uz tu bylo receno, takze dal bez komentare - jde to mimo mne, jako uz nekolikaty recyklomat v rade.

6. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak mincí mám skoro 4,5 tisíce a není za ně nic kloudného ke koupi,tak proč je draze měnit za plodiny,s klidem vynechám:p

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám 3 ramamince a potřebuji 600 na otevření vodopádů, tak nevím kolik toho musím do stroje hodit.:eek:

evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  8. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Natakový recyklomat co dává jen mince dlabu.Ze stájí "novinky" - tygr,bizon" a staré - žirafa,bažant,to snad už stačilo.Stačí ,když to vypadává pořád dokola z taj.stájí ze soutěží!Je to pěkná otrava a rovněž nebudu hrát.Natlučte si takové akce do špic RT!
    Kdybyste radši rozšířily album,aby bylo kam dávat nálepky a vymyslely něco na spotřebu tisíců hvězdiček.Jsou za každý úkol,ale co s něma?

LV 123

maribeja, goldedawn a Helena1313 tohle ocenili.
  9. veviinka

veviinka Pisálek fóra

Skoda že hvězdičky nejdú posílat nebo aspon vyměnit, jsem level 89 a stále jic mám nedostatek a je dost ukolu v družstvu kde už hvězdičky nejsou....jinak recyklovat budu, potřebuji mince na otevření vodopádů...

Helena1313 tohle ocenil(a).
  10. zovka12

zovka12 Zelenáč fóra

Tak za mě tedy taky recyklomat nee.musela jsem se jen pousmát nad tím ,že máme recyklovat ,,NECHTĚNÉ,,předměty,a vlastně to po mě chce mmj.produkty farmy+baha,zvířata atd... a toto já nepovažuju za ,,nechtené,,

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

gana1258, na to můžou být dva rozdílné úhly pohledu. Ne každý nakupuje roční zásobu do topky, spíš do řemesel,krmiva a do úkolů, a tam opravdu stačí dokoupit pár desítek kusů. Taky nakupuji a často se prokousám a koupím nižší počet za vyšší cenu. Ale protože jsem trhovkyně s plody, tak už dávno vím, že musím dávat přiměřené množství i cenu. Když jsem množství nadsadila, tak se neprodalo.:)

12. muri1970

muri1970 Pisálek fóra

Ahojky, snažila jsem se recyklovat. Mám vloženo 551.565 rozsvítila se mi pouze nublonská baterie v hodnotě 20.000 a to 2x...
    prostě mi to nefunguje. muri1970

Helena1313 tohle ocenil(a).
  13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

A kolik máš baterek?:eek:

maribeja a MatysekKamilek tohle ocenili.
  14. muri1970

muri1970 Pisálek fóra

OMLUVA!!!!!! Je to v pohodě. muri1970

maribeja a MatysekKamilek tohle ocenili.
  15. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

zase mince a za co to mám utratit když tygrů mám 18 a bizonů jen 7. ale zase za mince můžu časem získat to co nemám. Dilema. prostě to nebudu hrotit a co dám to dám. pár mincí přibyde a pak se uvidí co z toho časem získám...

puntík50 tohle ocenil(a).
  16. jaras

jaras Zelenáč fóra

Koukám,že nejsem sama komu vadí,že dostáváme pořád staré stáje a stromy a nové nikde a to už hodně dlouho.To ta hra přestane brzy bavit.Co s tím????Zlepší se to někdy?

17. goldedawn

goldedawn Znalec fóra

Recyklomat stojí za prd,jak tam už nejsou odměny.Hlavně kupony.Vraťte nám kupony do odměn!!!!!V komiksu byly stroje alespoň,z Rama obchodu jste nenápadně taky odstranili kupony a už jenom čekám,kdy přijde Renzo s novinkou,že kupon na 48 hodin zmizel a bude tam strom xxl,kterého máme plné stodoly.Vraťte kupony do odměn!!!!!!!!

zahradnice4 a Danielaa25 tohle ocenili.
  18. herda21

herda21 Expert fóra

jaras - ne, rozhodně nejsi sama, já už se ani na ty tajemky ani netěším, protože pořád vypadává to stejné, to staré.... Nu, když nebudu líná a dočkám času, některé potřebné stáje jsou v úkolech, ale třeba na oranžového mloka čekám dlouho marně... v úkolech není a koupit se nedá. Tedy pokud jsem pátrala dobře, abych nešířila nepravdivé informace. V té záplavě se snadno něco přehlédne... Pokud se tedy mýlím, omlouvám se a opravte mne prosím s radou... Přívětivý večer :)

maribeja tohle ocenil(a).
  19. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

dnes jsem si nabil recyklomat a dostal jsem 74 farmářských mincí

krteček544, jana4544 a evainfo tohle ocenili.
  20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

herda21 - Nemýlíš se, obydlí pro mloky oranžové momentálně získat nelze. Ale malá šance by tu přeci jenom byla a to v družstvu v úkolu Neživá hmota, kde je odměnou jedna bedna s vodními zvířaty. Z této bedny by mohl i takový oranžový mlok (obydlí) při troše štěstí vypadnout ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.