Připrav se recyklovat (15.1. - 17.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Účastním se každého recyklomatu, tak ani tentokrát nevynechám. Zajímá mě ale jen dokud z každé kategorie nedosáhnu na bonusový příděl mincí, pak s ním končím. A ani teď to neudělám jinak.

2. Jaroslav469

Jaroslav469 Expert fóra

bude na žirafu, prima

3. pavcape

pavcape Perspektivní autor

Kde ty Rama mince berete? ...

4. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Kliknutím na zelené + dodáme rostliny, zvířata (vše pouze z farmy, ne Bahamaramy), produkty (z farmy i Bahamaramy), akční plodiny, nublonský prach či úlomky do Sila.

Rozumím dobře, že plody stromů dodávat nepůjdou?

Určitě se zúčastním, mám "jen" 900 mincí v zásobě a šetřím si je, kdyby něco. I když mi chybí odemknout pár věcí, co by se mi hodili.
    Od té doby, co jsem si utratila většinu hvězdiček a týden nato přišel zvěřinec za 500*, tak střádám vše: hvězdičky, banány i mince.

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

.helm. - ahoj, rozumíš tomu dobře. Ani u posledního recyklomatu plody dodávat nešly ;)

maribeja, Helena1313 a eli2006 tohle ocenili.
  6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak mincí není nikdy dost, tak párkrát to otočím a uvidíme. Fajn hru.;););)

7. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Takže zvířata a produkty z Farmy nedám ani pod pohrůžkou virtuálního násilí (potřebuji je do jiných cennějších úkolů), plodiny z Farmy nedám, neboť pěstuji zejména "expertní" plodiny, které na trhu moc nevidím a které jsou potřeba v enormním množství na plnění vysoko ohodnocených (BZ) expertních úloh, a tudíž v oblasti běžných plodin strádám.
    Zbývají mi tedy leda zvířata, produkty a plodiny z Bahamaramy, neboť akční pěstovat skutečně nehodlám.

A při vědomí cca 2700 farmářských mincí a nabídky tovaru, který za ně mohu pořídit (na co mi jsou další ZB či hvězdičky?), se má motivace plnit tuto akci (=dodávat něco Nubloňanům) limitně blíží nule...

Jiné by to pochopitelně bylo, pokud bych mohl dodávat plody stromů... Ale RT asi usoudil, že takový způsob získávání farmářských mincí by byl příliš snadný. No co, jejich rozhodnutí -> ušetřím.

Již minule byla má účast na této akci víceméně symbolická. Jó kdysi, když za plnění byly konkrétní věci a ne farmářské mince, pro které kvůli vyprodání komodit typu SK, SH apod. nemám smysluplné uplatnění, to byla jiná - to jsem se akce věru se zaujetím účastnil.

Doufám tedy, že aspoň někoho z mých sousedů a přátel potěší nublonská baterie jako dárek...

Naposledy upraveno: 15/1/18
  8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám nandané celé silo a 898 baterií, až dojdou ty dvě poslední, tak si zahraji 10x to největší ;) a pak už jen to, co za ty dva dny napadá xD
    edit: 10x xl 498 mincí, noooo mohlo to být o krapítek lepší :eek:

Naposledy upraveno: 15/1/18
    evainfo tohle ocenil(a).
  9. Alexandria1

Alexandria1 Aktivní autor

nová akce a stále se točící kytička všechno zdržuje !!!!:(

10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Bez JC z karafiátů, šípku, cukrmelounů a stromů 178. Jedna recyklace vydala zatím pouhých 30 mincí. Jako vždy pojedu jen XL, co bude, to bude. Bude-li málo baterií, ušetřím karafiáty. Když bude baterií dost, vydělám mince. Zkrátka v obou případech budu spokojená :p

evainfo tohle ocenil(a).
  11. sirchose

sirchose Analytik fóra

No to je zase fofrník,jestli mám ti ufoni nevysáli i všechnu energii:cry:

12. Bo-bo

Bo-bo Rádoby autor

Ani sklidit se nedá,jedno pole ano další ne,nejen točící se kytka ale i šedý obraz některého pole které nejde sklidit.Ach jo....

13. JOLANKA73

JOLANKA73 Zelenáč fóra

Tak jsem farmu shodila, když to zlobilo, a teď se nejde vůbec přihlásit.

14. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Zdá se, že si z nás zase někdo dělá legraci. Ach jo. Hlavně že jsem si všechno pěkně aktivoval... Pěkě děkuji, milý RT.

evainfo tohle ocenil(a).
  15. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

Při přechodu z plochy na plochu musím vždy hru aktalizovat.
    Nejde sklidit a nic , jen se točí kytička.
    Ách jo.:wuerg::cry:

evainfo a Baja4001 tohle ocenili.
  16. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Mám sice trpělivosti dost, ale když se ta kytka hned nepřestane točit, zatočím
    s celou farmou, protože začínám být vytočený.
    :oops:

17. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

:mad:klasika nic poradne nejde moje nervy:p

18. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Mám stejný problém jako ostatní, a vyplenit stodolu hned v další akci to né, raději zvířata dám na otevření další části arboreta nebo zvěřince( výrobny), neb farma zase začíná praskat ve švech a není skoro kde pěstovat na to krmivo.

evainfo tohle ocenil(a).
  19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dorecyklovala jsem si mince na žirafu a na jedné ploše nechám akční kytku, třeba ještě nějaká mince kápne:p;)

krakoramaja, evainfo a danielka0000 tohle ocenili.
  20. spuntka

spuntka Magnát fóra

Kombajn nejde, ručně taky nejde, přejít z plochy na plochu taky nejde, jen ta žlutá kytička se vydrží točit do nekonečna.
    Končím a jdu raději se psem ven.:cry::music:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.