Přidání nových run na Stromu moudrosti (24.4.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

DANKA722
    Moc děkuji za informaci. Už jsem si to aktivoval.

milostivas a DANKA722 tohle ocenili.
  2. ojfp.

ojfp. Pilný autor

• Nevkládej více příspěvků za sebou. Pokud chceš něco připsat, použij tlačítko upravit. Skali
    Prosím o radu, aktivovala jsem runu "Sladká vůně". Jak získám bonus 1 ks Vonícího stromu + 10 Zuzina ultrahnojiva?
    A proč nejde aktivovat runa "Nákupní horečka"?

Tak už jen první otázka. Na horečku už jsem přišla :p.

Naposledy upraveno moderátorem: 24/4/18
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ojfp. - vonící strom bys měla najít v inventáři mezi stromy (na farmě). 10 Zuzina ultrahnojiva by se ti mělo připsat automaticky po aktivaci runy.
    K nákupní horečce - máš aktivované runy pod touto ? Otvíráš postupně jednu po druhé...
    Pokud se ti vonící strom nepřipsal do inventáře, restartuj hru (odhlásit a přihlásit)

milostivas tohle ocenil(a).
  4. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Skali, děkuji! Aha já nasadila vonící strom a ukazuje se mi, že dostanu jen parfémy. Myslela jsem, že se zobrazí i Zuzino.
    Runu pod nákupní horečkou jsem již aktivovala a tudíž i nákupní horečku.

evainfo tohle ocenil(a).
  5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Aktivovala jsem jen "prosperitu stromů" a to komplet, nasadila Super - obrovský a na to jeho XXL variantu a žádné zkrácení. Super obrovský XXL má stejný čas i s runou.

P.S.
    Tak už vím co jsem nevěděla,problémy ve hře jsem navštívila.
    :p
    Chyba u runy Prosperita stromů I - V
    Po aktivaci runy :

Nemá vliv při upgradování základního stromu na XL nebo XXL
    Nemá vliv na stromy v Arboretu
    Účinkuje i na stromy na Bahamaramě
    Chybí také cestičky, které určují, která runa bude odemčena.

Tak nám to snad brzy opraví.

milostivas a Helena1313 tohle ocenili.
  6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mohly by teda nechat ten účinek stromů i na bahamce. Tuhle chybu bych neopravoval.

milostivas a DANKA722 tohle ocenili.
  7. Skali

ojfp.
    Po aktivaci runy Sladká vůně dostaneš jednorázově 10 zuzina ultrahnojiva a jeden vonící strom.

milostivas a hanynkach tohle ocenili.
  8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

voda mě netrápí, hnůj podle potřeby dokoupím, vonící stromy jsou z části v liště nebo už rozdané, modrásek a vonící se dají pro sběratele získat v rama obchodě. Jinou hodnotu nemají, stejně jako některé nové runy a pokud budou vyslyšena naše přání, zvlášt´po tom kdy byl zrušen barman a nahrazením něčím, co stejně do slotů nemůžu narvat , aniž bych musela stále kontrolovat co tam vlastně mám nebo mít všude stejnou kategorii... už i tak občas zapomínám přepínat mezi ananasem a Mjs mezi stromy na Baha a poli na farmě, natožpak ještě podle potřeby střídat ty nové skvělé recepty na které nemám místo:)

9. Folonica

Folonica Rádoby autor

tak jsem to tam naházela všechno - já tušila že se hvězdy budou jednoho krásného dne hodit - no vida - a včera to šlo :-D

milostivas, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  10. doben

doben Ikona fóra

Video k novým runám

Video opět obsahuje kód, který mi pošlete herní poštou.
    Kód není od RT, takže nelze využít jiným způsobem.
    Za kód získá každý 1 JC bod.​

11. immortal67

immortal67 Expert fóra

Ta runa více bz při sklizni na louce platí jen pro plodiny,nebo i pro ty různý výherní trofeje co dávají bz??

12. Skali

immortal67 - runa platí na dané ploše pro všechno - tedy více BZ i při sklizni dekorací.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.