Přichází zima (29.11. - 5.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. karbar

karbar Vévoda fóra

Jsem si nevšimla že na dodávání je potřeba i něco jiného než akční.
    Z hrůzou jsem šla zkontrolovat stodolu.
    Utratila jsem 1 mil. krejcarů za to co mi chybí i něco navíc, snad se mi to podaří pak prodat.

2. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Mám zasazený šípek, tak jsem zvědavá jak se předvede s padátkama. A tentokrát úplně vynechám mazlíky. Sice jsem je vždy aktivovala ze zvyku, ne kvůli akci, ale teď je zkusím vynechat úplně. Anebo je aktivuju až budu sbírat dekorky, hmmm, asi to tak udělám. Kdy si vypínáte automatickou sklizeň stromů? Až těsně před začátkem ? Ono je to asi jedno.
    Tak ve dvě uvidíme ! Hodně štěstí všem aj všetkým !

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, automat nemám ,-)) šípek taky roste, zásob mám dost

4. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Krásný den, do akce se pustím, to že chybí stonek mě neva , ale překvapilo.[​IMG] .

5. babina51

babina51 Veterán fóra

Na fa jsem nasadila begonie a na bahu habanero. Stromy mám od včerejšího večera vypnuté,sklidím je po 14 hod. kombajnem a uvidím kolik vypadne padátek.
    FA101....BAHA323

6. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné dopoledne všem. Včera jsem se tu jen mihla a nebyl čas na dlouhé psaní. Akce vypadá dobře, tak se necháme překvapit výsledkem. Taky mám zasazený šípek, ale na ploše mám i chlívky a stromy. Včera nebyl čas na přestavování. Stonek kombajnem vybírám výjimečně. Většinou ho odklikávám,ale vždy mám radost z nového řádku. Mrzí mně, že tentokrát není. V parku na dekorace je místa moc málo a dávat je tam, kde můžu mít pole, to prostě nedělám nikdy. Tak většinou zůstávají v liště, protože výměna dekorek v parku, to je děs. Tak tedy odpoledne hurá na to. Máme před sebou další výzvu, kterou je třeba přijmout, nebo ignorovat. To už je věc každého z nás. Já plnit budu a kdo se rozhodl jako já, přeji hodně padátek úspěšné dokončení.

7. azka53

azka53 Pisálek fóra

Moc děkuji za odpověď

babina51 a STYBI tohle ocenili.
  8. Levlef

Levlef Baron fóra

Tak jasně, ono to začíná až dneska :D

Takže včera jsem zasela lískáče, pak zjistila akci, celý lískáče na divoký zbourala pro prázdný pole - a hele, akce je až druhý den. Mínus 186 lískáčů - no a dneska vstanu, sklidím a tupě zírám, že vlastně začíná akce :D sbohem padátka

9. sasasa

sasasa Stálice fóra

prosím poraďte mi, kde se vypínají stromy. Díky

babina51 a STYBI tohle ocenili.
  10. jana563

jana563 Dozorce fóra

Do akce jako obvykle půjdu,všechno potřebné mimo akčních a padátek mám.Jsem sysel ;).Jen mě mrzí že neni stonek.Taky jsem všechny podpory a mazlíky odstranila.Posledně se to vyplatilo.Tak uvidíme čím nás RT překvapí:p

Levlef nejsi sama......taky jsem horlivě sklidila xD

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

12. Boty

Boty Magnát fóra

Já jsem nesklízela, ale farmu otevřela kvůli vzdělávací akci, tak teď jen doufám, že se úroda nezmění na plevel :((

dana9494, babina51 a STYBI tohle ocenili.
  13. MartinVydrz

MartinVydrz Pisálek fóra

Vypadá to celé moc hezky a romanticky, ale bohužel tomu chybí koncepce. Prostě si s tim RT moc prác opravdu nedalo; ztrácí to úplně souvislost s herními prvky, které jsou již v běhu. Nějaké chovné chlévy s náhodným vylíhnutím pro mne už dávno nejsou odměnou, ale jen zanášením zásobáren balastem... namísto potřebných opět jen rovněž jednorázových chlévů, určených ve finále spíše k tahání reálných peněz za floreny než k potěše ze hry. Kde jsou ty časy a úkoly, kdy po splnění úkolů, dodaného zboží či rostlin měl hráč jistotu, že po splnění dostane hrou vyžadovaný chlév či rostlinu... a ne jen nejakou "kouzelnou" líheň.

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Včera večer jsem nezasadila dlouhodobky, ráno jsem tam vrazila růže-budou ve tři- mezitím rozpěstuji na BAHA, koupila jsem 30 kukaček, uvažuji jestli mám prodat hnědý prasata jsou jenom za 6200, to mi připadá dost málo, ještě mrknu na pomeranče:p;)

15. iDavis

iDavis Baron fóra

Ja do akcie tentokrát nejdem. Mám už málo kupónov ktoré si chcem ušetriť na vianočnú akciu a ručne sa mi to zbierať nechce. Takže možno nabudúce.. :p

16. STYBI

STYBI Velmistr fóra

ještě pár minutek a jdu na to - jsem zvědavá kolik mi toho napadá - od večera jsem nesklízela mám stromy a chlívky a výrobny

17. dadunek

dadunek Aktivní autor

Tak hurááááá na akci ;););)

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ha, pada to i v pralese! :D Bezkonkurencne nejvic kupodivu na divosce ze zvirat.

Naposledy upraveno: 29/11/16
  19. bropyk

bropyk Hrabě fóra

jo a nepadá to na plantáži >:(

dana9494, marcelina0007 a STYBI tohle ocenili.
  20. STYBI

STYBI Velmistr fóra

celkem padlo 149 termosek - a také mi padalo i v deštném pralese 24 ks

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.