Přichází zima (29.11. - 5.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Tak svítím od včerejška, přes noc jsem dala tajemno a bohužel hroch není. A to jsem už nachystala krmivo, protože 11 kousků byla slušná naděje. Ze stromků pár věcí potěšilo, ale žádná novinka. No tak snad se toho hrocha jednou dočkám. Mě tak štvou nedodělané úkoly v družstvu a s tím přísunem nových stromů a zvířat je pořád něco, co nemám a nemůžu plnit.

2. stěby

stěby Hvězda fóra

Tmavá poslední lucerna, začíná "velký hon" na padátka :D. Vytuněné karafiáty už trůní na plochách, za necelé 3 hodinky by mohlo být vše v penále. Z odtajněných stromů na baha potěšily 2 noliny a acai XXL, ostatní šlo do lišty. Druhá várka zvířeny zraje, včera to byl propadák.

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak z tajemniček na mě zamrkal hrošík :D (dále 3x tygřík vyžlík, 3x malé č. pandy, mravenečník, č.+or. opoce a oranž hůlky).
    Zase zapomněli na růžovkuo_O:(
    Ze stromečků potěšily : nolina, 2x pitomba xxl :D, liči xxl (dále xxl:kakao, 2x garcinie, baobab a grep. XL. mangostan a garcinie)
    Ty pitomby jsou super :inlove: Děkuji

4. k.vitek

k.vitek Titán fóra

stěby
    bohužel 220 + 120 + 180
    a protože jsem večer zaspala sklizeň (holt jsem ukládala maloška a puboš to využil a neprobudil mě a pařil na PC až do 00:30 :( )
    tak po ranní sklizni (ehm v 10:00, když jsem se po raních ceremoniálech dostala k PC) je stav
    116/520
    chjo, snad to "nějak dám", přebudovala jsem políčka na větší utrousila trochu nasysleného SH... tak uvidím

EDIT: Byla jsem totiž vyšťavená z honění vypadávátek z minulé akce... a moc se mi do této po diskusi se sousedem nechtělo. Prostě jsem nebyla připravená na začátek... a to je deficit odhaduju tak 200 vypadávátek...

EDIT2:
    Tassi,
    to jsi mě momentálně se svojí statistikou nepotěšil... chybět 206 vypadávátek? Ehm, tak to jsem opravdu těžkých červených číslech...

Naposledy upraveno: 4/12/16
  5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Vzdycky kdyz jde o padatka tak davam na noc dloudobku, jen kdybych naopak nestihal pocet kytek, tak noc obetuju... kdyz nestiham oboje, tak pohopole a SH na noc, pokud je sance dohnat oboje...

Tak nekolik akci jsem ruzne nedaval TS, takze ted celkove :
    velbloud cerveny, koberce zlute, anakondy c++, papousek c++ 2*, velbloud oranzovy 3*, plavky zlute, plamenak 3*, mravenecnik 2*
    amherstihe XL 2*, papaya XXL, grapefruit XL 2* + XXL, garcinia XL+XXL, plumerie XXL 2*, makadamie XXL, mangostan XL+XXL, rolinie 2*, rajcenka XXL, mandarinka XXL, ledvinovnik, DURIAN!, baobab XL
    jelen, zelva, pasovec
    mandle XXL, kowhai XXL, lokvat XXL 3*, jerab brek, slivon XXL, oliva XXL

Vypadavat ma 183 termosek/den, v tuto chvili ma byt 889 (nebo chybet 206 ), mam 1664 (chybi 0 ), mam 151% hotovo.
    Stav bobuli : idealne 13586 kusu (2792/den ), mam 17064 z 16750 (101% ).
    Zatim uplynulo 81% casu, zbyva 27 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 35* batohem, celkem za 105 minut.

6. hullk1

hullk1 Stálice fóra

Tahle akce je cim dál těžší

babina51 tohle ocenil(a).
  7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak ještě 58 termosek já snad skočím do domácích potřeb :music:xD

8. dana9494

dana9494 Analytik fóra

petaM2001 -pôjdem s Tebou :D. Chýba 126 termosiek na poslednú lucernu, ešte 1 várka akčných a na noc pór, mohlo by to dopadať.

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Chybí mi 149 padátek a 2500 bobulí, takže se asi do konce dohrabu:p:)

10. dencice

dencice Stálice fóra

Tak nevím, akci asi nestihnu dokončit, tentokrát mi termosky nějak nepadají, chybí mi jich 200, což je docela dost, akční v pohodě,tak uvidíme, jak nakonec dopadnu, asi by mě to mrzelo... Ale co, je to přece jen hra, neeee, všem, kteří mají hotovi gratuluji, ostatním držím palce.

11. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak ja jsem z tajemnic uplne nadsena
    2 hrosi, NOLINA a DURIAN
    Supeeeeeeeeeeer

12. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ještě poslední lucerničku a bude snad hotovo....132 termosek, no snad napadají, dala jsem dlouhodobky , tak kolem půlnoci sklidím a mohu ještě jednou.......:p;)

13. malinkami

malinkami Velmistr fóra

čaute:music:k věci...tajemna - farma: vistárie, další labutě a baha: nolina, další 2 červené pandy a další hrošíček :inlove:...docela spokojenost...ale...opět neposlali žádnou růžovku na Baha :sleepy:...za to na farmu mi furt sypou něco růžového xDmaj to nějaký pomotaný...dyť přece ví, že toužím po růžovce na Baha, nebo ještě ne???o_Oo_Oo_O...xD

14. eli2006

eli2006 Vážený autor

Ještě 17 termosek a hotovo.Včera to vypadalo bledě chybělo mi 300,ale na noc jsem nasadila begonie a opět nezklamaly, ráno jsem dala na hlavní a mýtinu vyšlechtěné poho růže s SH a bílou ty daly také dost.
    FA95.....BAHA305

15. stěby

stěby Hvězda fóra

Hurá! Po rychlosklizni karafiátů jsem v mínusu pouhých 19 termosek. Přestože mi ještě zrajou růže a zelený čaj, neponechávám nic náhodě a radši jsem vrznul várku 15 pohopolí s karafiátem. Takže nejpozději za 4 hodiny už taky budu :D.

Farmu postupně vracím do klasiky, jen si nechávám místo na tajemno.

Naposledy upraveno: 4/12/16
  16. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Už by jste mně měli vidět jak se kolébám k cíli s patnácti rozsvícenými lucernami v rukách. Poslední ne a ne rozsvítit asi vítr máchale ale doufám že to padne a dojdu taky.

17. anica16

anica16 Aktivní autor

hotovo rano posledni batohy domlety ,,,,,

18. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky i když jsem dost díky nemoci prospala snad to dám chybí 100 termosek a kolem 2300 bobulí (baťohy hotovy)na noc opět hodím dlouhodobky nejvíc se mě podařilo kolem 30 z karafiátů z růží nic moc pomalu a jistě dotahuji to do zítra dám ale s MJS. Všem kdo máte hotovo gratuluji skvělá práce ;)Držím palce i vše co jde ať padátka valí a stihne se akcička celá ;):pJanča

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Mne s poslednej várky z tajných sadeníc zase vsjo do lišty a stajne:2 x tiger,2 x oranž.pandy,hrošík a oranž.ťavy.Tak že tigrov mám už dosť už by to chcelo aj niečo iné,nie z jednej akcie 3 x prúžkovaní kocúri.Keby som ich nemal tak verím tomu že by mi nepadli.Ako že u mňa to bývavá dlho-dlho nič a potom sa mi sypú o 106.

20. babina51

babina51 Veterán fóra

Taj.stáje-hroch,červ.panda,plameňák,tygr,slon++,2x or.koberce,žl.hůlky,or.panda,or. a červ.vebloud.
    Taj.stromy-2xnolina,rolinie,mangostan xxl,avokádo xxl a nesměl chybět baobab ve všech podobách.
    FA102....BAHA323

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.