Přichází zima (29.11. - 5.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Tak já mám z tajemnic jeden durian - stokrát hurá, ten jsem neměla :inlove:, potěšily 2 noliny a 2 rolinie. Z chlívků stojí za zmínku jedny jediné růžové opice, jinak tygrů už mám tolik, že by zdrhnul i Sandokan....

2. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Tak i já jsem už rozsvítila všechny lucerny. Teď tam nasázím vše tajemné asi ze tří akcí ( děkuji čarodějka007 za připomenutí ) a ráno budu žasnout . Děkuji za termosky[​IMG]

3. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Tak mně zas z tajemek vyskočily růžové pandy, takže už mám dvoje - zato opice mi chybí, takže holky - ráda vyměním při OaD :-D
    Durian zase nemám, ale to mně neudivuje, z tajemných odměn je tohle asi první růžovka, co kdy přišla. A hned ta co mám, ale to neva, i tak dobrý. Gratulka výhercům a padátka těm co ještě bojují ! A jestli to nepadá - nezapomeňte zkusit jiné dlouhodobky !

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

tydýtková Jestli chces ruzovou opicku xD, mas ji mit ;)

5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

matlafous123 na růžovou opičku nikdo nemusí čekat na OaD, to se dá zařídit prakticky okamžitě xDxD a většina dospělých ví jak na to....
    Ostatně nejenom dospělých, vybavila se mi příhoda mnoho let zpátky, kdy si náš synek (v té době střední školou povinný) obstaral o velké přestávce se spolužáky taky opičku....ta ale přestala být růžová, když je načapal ředitel školy a náš synek v rámci vysvětlování pana ředitele pozvracel :D....naštěstí pan ředitel měl nadhled a tak mi jen zavolal, ať si studenta odvezu domů xD

6. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tajemno potěšilo i z této akce a konkrétně růžové pandy a také plno nových xxl stromů, takže paráda ;). Jen tak mimochodem navíc 197 termosek, tak to jsem zvědavý, o kolik budu mít víc než je potřeba, ale nevypadá to nějak slavně :D.

2x plameňáci
    růžový výběh pro pandy

červená ohrada pro velbloudy
    oranžová ohrada pro velbloudy
    oranžový výběh pro pandy
    oranžový výběh pro opice
    žlutá továrna na hůlky
    2x papoušci classic ++
    lenochodi classic ++

4x ledvinonvík
    rajčenka xxl
    annona šupinatá xxl
    moringa xxl

pitahaya xxl
    baobab xxl
    grapefruit xl
    garcinia xl

7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

skaláro, taky se asi začnu i mixéru nudit , ten jsem zanedbávala, ale včera byl příspěvek od macca a vyzkoušela jsem. Včera jen pokusně, ale dnes večer na "ostro" Hned zkraje padl bonus na Baha na cukrový meloun - ostatní, jen s vodou za 11,5 hodiny. Ale když se vymixoval bonus na zkrácení květin o 20% na farmě, tak jsem ho vyzkoušela na karafiátech a použila všechny bonusy, skleník- čas, voda, hnůj, alchymista - zdroj života,elixir života a čas byl 8 hodin 8 minut, květinový řádek, by karafiáty zkrátil ještě více. Zajimavé...
    Hnůj jsem použila pouze na zkušební políčkoxD

Naposledy upraveno: 3/12/16
  8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

abc23 - mě taky :D:D (ale zkoušet to radši nebudu :))
    Budu muset máknout s Bahami SPA a alchymistou, bo jsem teprve ve třetí třídě (jsem to pěkně flákala teda) :cry:
    Akce hotová :D Šlo to dobře :music:

9. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek, tak hotovo, jdu postavit tajemno a připravit lištu xD Nečekám zázraky, ty se u mně nekonají, ale naděje umírá přeci poslední ne? ;)

10. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

čarodějko dobrý, matlafousku díky a ozvu se. Růžový opičinec je dneska u nás, jedna dcerka slaví a jsou tu tentokrát jen samé růžové opičky :) a já na své úspěšně pracuji průběžně !
    Historka s ředitelem je dobrá, no... snad se takových ...dočkám... nedočkám ? No hlavně to budu muset ve zdraví přežít :-D

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

tydýtková Prubezne :D Tak to preju pekne preskoky xDxD

EDIT: Ziram jako ten... tamten onenen! Mezi darky od Kubika jsou obchodni licence :inlove: (a ze jsem ale blesk, vsimnout si toho po trech dnech) :oops: Teda! RT se nejak prekonava... jeste poopravit preskoky (ne ty u tydytkove) a SK ve mlyne na Baha a budu spokojena! 8) Dobre,dobre, tak ja zas teda dopadnu na zem :D

12. STYBI

STYBI Velmistr fóra

huráááá - mám hotovo - padátka dopadaly a lucerničky krásně svítí - přeji všem ať se daří a dotáhnou akci do konce
    jinak tajemnice na farmě opět veteš do lišty - jak jinak
    zítra uvidím jak se bude dařit tajemnicím na BAHA

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Přeskoky s opičkou za krkem nedoporučuji, bo ten koberec umí ten ksichtík pěkně vymódit o_O Se to pak těžko vysvětluje třeba v práci xD
    Matlafousi - že by se nám blížilo O/D ? :p
    Fíhá - zase jsem vymixovala to 20% zkrácení času na ostatní plodiny, tak jsem zasela meduňku a s vodou je hotová za 10:04 hod (s hnojem 9:04):D

14. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

Taky všechny zdravím ;)......hotovo zdaleka nemá chybí 256 padátek .....ale ono to snad nějak dopadne ...jojo kdybych se neflákala po vánočních akcích a kraso tak už bych taky mohlo být hotová,,,,,,,,,,,,,,xDjo s jedním zadkem na dvou posvíceních být hold nemůžu. Přeji vám všem krásnou druhou Adventní neděli

15. flexka

flexka Hrabě fóra

Mám zasazeno poslední akční na pohopolích na jedné ploše a všude jinde šípek. Chybí mi ještě přes 200 padátek, bude to natěsno. V poslední době se mi zdá, že to moc nepadá, když nebourám stromy okolo, tak musím sem tam dát pohopole se SH. Uvidím, jak dlouho budu odolávat, ale asi budu muset ty stromy okolo velkých polí bourat.

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Asi mě opouští můj bezdůvodný optimismus, ale mám pocit, že to o pár desítek termosek nedám. Šípek nemám, musím si vystačit s karafiáty a t jsou, upřímně řečeno, vopruz.

17. martas1991

martas1991 Perspektivní autor

Tak poslední termosky napadaly a je taky hotovo :Dna noc tajemnice a ráno překvapení :D:D

18. Preceja

Preceja Mistr fóra

Tak ještě 219 vypadávátek, tak vyplácám něco SH a uvidíme, kolik bude z ostatního, ale mělo by být zítra hotovo.

19. doben

doben Ikona fóra

Tak i u mě už svítí všechny lucerny. TS a TCH nechávám do vánočních videí, ať je zase nějaká změna oproti minulému roku.

20. stěby

stěby Hvězda fóra

Nemám kaštanřádek, ale podařilo se mi s šlechtidly, vánočkou a bílou nevinností + samozřejmě vodou, hnojem a SH srazit karafiát na pohopolích na luxusní čas 2:54 :inlove:. Takže snad tomu během zítřka urvu drápek. Chybí mi poslední 2 lucerny, k zásobě ve stodole musí vyhopsat 269 termosek, budu se muset pěkně smýkat...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.