Přichází zima (29.11. - 5.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

Vse napestovane batohy dodany a ted jen cekam na termosky, tak jsem tam soupla karafiaty ty to snad zachrani

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Je pravda, že SK omezují a těch 5 kusů je spíše trapas, sama nechápu proč .... no zase 295 000 BZ, 142 000 TBZ, 1 638 000 KR, 2x bedna XXL (to je teď potřeba na hangáry) + ostatní drobnosti je pro mě dostačující xD se ani vlastně nezlobím a jak říkáš ...
    jen více takových jednoduchých akcí :p

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo,akce byla super ;)

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

jedu pomaleji, nějak je méně času, ale zbývá už jen posledních 180 termosek a něco přes 4000 ks bobulí, tj. poslední 3 lucerničky, ale je to bez stresu, termosky padají slušně

5. annamatass

annamatass Zelenáč fóra

Prosím poradí mi někdo?Nemůžu se dostat na baha plantáž ,když tam najedu,tak se mi to ztmavý a musím znovu najet na přihlášení.Díky

STYBI tohle ocenil(a).
  6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

hrobinh, STYBI a dana9494 tohle ocenili.
  7. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Začala som veľmi neskoro, mám rozsvietených 10 lucerničiek, pred nami víkend, ešte niečo pridám. Určite nedokončím, neviem koľko mi čoho chýba, farm sčot oddychuje. Ale určite táto akcia ma potešila, tak ako "Uč sa ...", pohoda, nie je kam sa hnať a získam niečo nad bežné farmárčenie.
    Gratulujem všetkým, čo ste všetko rozsvietili a máte pred sebou v týchto tmavých dňoch svetlo!
    Fajn hru

8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak padatka jsou hotovy, jen s tim pestovanim se to jeste stale coura, nicmene v pohode stiham...

Vypadavat ma 183 termosek/den, v tuto chvili ma byt 582 (nebo chybet 513 ), mam 1134 (chybi 0 ), mam 103% hotovo.
    Stav bobuli : idealne 8900 kusu (2792/den ), mam 14488 z 16750 (86% ).
    Zatim uplynulo 53% casu, zbyva 67 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 35* batohem, celkem za 105 minut.

9. slootr

slootr Baron fóra

Uf, na to, jak děsnej jsem měl tejden, to docela ujde. Chybí rozsvítit poslední jednu za kytky, dnes ještě sklidím večer a zítra poslední otočka. Na noc dám zase něco delšího.
    Pak chybí jedna za termosky, z 220 mám 77, to taky bude vcelku rychle hotovo.
    No a nakonec ta za hnědý prasata. Zatím jich mám 9 (obr chlív a pak mi jedno padá z nebe). Tak čekám, až mi z nebe spadne poslední, přece to nebudu kupovat :D

10. annamatass

annamatass Zelenáč fóra

Zkusila jsem jiný prohlížeč a povedlo se .Díky

11. abc23

abc23 Komisař fóra

Tak ještě zbývají rozsvítit 3 lucerny, šlo to nějak podezřele hladce, oproti poslední akci
    S kukačkama jsem byla na štíru, před akcí 5ks a momentálně 3ks ve stodole:wuerg:, chjoo to je stejný jak se slepicema a vším ostatním krátkodobým.. ale aspoň jsem vyhnala hnědý prasátka z chlévu, kromě jednoho ze stonku mě dává jeden obrovský prasečí chlívek (jeden jediný - tenkrát jsem express vlak tak nežrala asi :-D ) .. BZ a krejacarů dost, solidní počty, s SK by se mohli naučit dávat alespoň sudé počty, ať je to na celé 3 chovy ... se mohli hecnout a dát těch 6 -.- leda, že by se plánovaly úkoly typu: dodej půl kozy (prasete, krůty, ryby, chameleona.. )))

12. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahoj všem, tak já asi akci nedodělám, protože mi chybí neskutečných 501 termosek, nechápu, proč mi skoro nepadají, na noc dlouhodobky a přes den akční a stejně je toho málo, jinak se mi akce líbí a přeji všem zdárné dokončení téhle akce.

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak hopsátek mám 494 (+ co bylo třeba do mlýna), takže zítra už taky budu:D.
    Ale ještě musim dopěstit 2,5 tis bobulí, bo nějak nebyl čas:eek:. Vrzla jsem na noc na pidipole šípek. S bonusem z mixéru a vodou je za 12 hodin a ňáké drobné - velmi slušné. Jsem zvědavá, kolik z něj nahopsá :D

14. abc23

abc23 Komisař fóra

Taky jsem hodila šípek.. akorát nějak neholduji řemeslům - umixovaný bonus z mixéru jsem zkoušela vyloženě párkrát.. čas je to pěkný tedy.. A slušně to lítalo z pidi cibule ;) snad šípek nezklame

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Taky s tím mixérem nemám moc zkušeností. Vzpomněla jsem si na něj čistě náhodou a mám radost, že to bylo před sklizní (to se mi stává velice zřídka xD). Většinou sklidim, zaseju a pak si někdy vzpomenu, že bych se mohla juknout do řemes. čtvrti. A když mám hodně dobrej den, tak i na ten mixér xD)
    Úspora 20% času je super:music:

16. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak ještě 20 batohů, což je 4.600 kytek, a 260 termosek, a mám to taky i přes to svoje flákání se.
    Momentální stav u mě je ve stodole 61 kytek + asi 400 zasazených a 0 termosek :D
    No nic, času hafo, tak není kam spěchat. Všem, kdo už mají hotovo gratulace, a snaživcům přeji hodně padátek :)

17. slootr

slootr Baron fóra

Čus rybko placatá, co přesně ti zkrátí růst šípku? Nějak tápu.... Myslíš tim šlechtění kytek? Na noc chcu dát to stejný, 12 hodin místo 15 a půl by bylo fajn ;)

pajda: díky, na šípek jsem právě koukal že ve skleníku néni. A o tomhle mixéru jsem doteď neměl ani tušení. Kurňa, co to sem za farmáře??? -.-

Naposledy upraveno: 2/12/16
  18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Slootr: šípek bohužel šlechtit nelze. Nejspíše jsou myšleny tyto bonusy - Bonusy z mixování

19. martas1991

martas1991 Perspektivní autor

Tak mám rozsvítit ještě dvě lucerny za termosky,tak doufám,že to zítra napadá a bude hotovo:D

20. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Pěkný večer všem,
    mně se dneska konečně podařilo 3x otočit akční a končím dnes s mínusem 279 padátek a 2049 akční kytky, což věřím, že už zvládnu. Opět moc pomáhají darovaná padátka, děkuju za ně :inlove:. Každému, kdo ještě hraje, přeju vytrvalé slušné padání.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.