Přichází zima (29.11. - 5.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

tydýtková - jj, mně taky sem tam nějaká ta termoska z pšenky vypadla - samozřejmě jen kusově, na akci by to nestačilo, ale jen pro info, že to není úplná 0

Jinak máte pravdu, z douhodobek to padá tak o 1/3 až polovinu víc. Mezitím jsem splnila světluškový úkol za 250 000 bodů (nebo možná 2, už nevím), takže jsem poskočila o 3 levely a tím pádem získala rostlinky co rostou 10 a více hodin. Nakoupila jsem jich večer dostatečné množství, takže ráno už jsem sklízela jsem je a vypadlo mi padátek co z akčích nikdy.

2. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak mě zbývá rozsvítit poslední lucerničku.Chybí mi něco kolem 100 termosek.Všude zasazený šípek,takže večer si myslím bude hotovo. Ať vám to padá a hezkou hru.:)

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký den všem v akci, kde přichází zima a lampiony jsou promočené od sněhu :) ... se mi to vážně pohnulo od včera rána (chybělo 347) , v práci nebyl čas, tak sem přes den nasadila osmihodinovku s vodou. Na noc hořec (baha - čajot), kde jen plná hlavní a baha dala ráno každá přes 50 termosek, ostatní plochy z půlky obr a hangáry a sem konečně sunula 8 JC ... to trošku přispělo :p. Teď sem sklidila rajčata (chybí na SK) a arašídy a koukala, že mi zbývá jen 17 termosek xD jasně v tom pomohli úžasní sousedi s dárečky a moc jim děkuji :inlove:. Akcička pohodová, bez přemýšlení, ale lampiony dávají skvělé odměny. Přeji pohodu, hodně padátek a sněhu ... sem ho ještě neviděla :( ...

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Sice jeste nemam hotovo (jedu pomalu, v klidku na 2,5 plochach), ale dovolim si uz s cistym svedomim za sebe akci zhodnotit...
    tomuto typu akce, v teto dobe davam za 1 a to z nekolika duvodu:
    za a) jsem homo sapiens rodu zenskeho, takze pred svatky podlehajici ruznym "tlakum" v podobe uklidu, porizovani darku, peceni cukrovi atd. nenarocna akce s 6ti hod. kytkou a peknymi odmenami, u ktere nemusim absolutne premyslet a byt kazdou chvili na farme, mi momentalne dokonale sedi,
    za b) padatka maji idealne (rekla bych mozna i nadstandardne) povoleny kohoutky, takze no stres (vystacim si lehce se spenatem na noc)
    za c) dnesni darek z kalendare v podobe 24 hod. kombajnu
    Zlobte se na me nebo ne, ale ja si chrochtam :p;)

Naposledy upraveno: 2/12/16
  5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

že ty jsi zlobila? já mám pomocníky na 24 h xD

6. matlafous123

Medvánek Zlobila a jeste navic mi to nemysli, ale diky - opraveno ;)

SOS: Normalne pomocniky nekupuji, pri akcich si sem tam vezmu nasyslene kupony nebo vyberu v ukolech z druzstva a jinak je pouzivam na dopestovani kratkodobek, takze ted trochu tapu... muze to byt ciste nahoda (nerikam, ze ne), ale pouhy dojem/subjektivni pocit to rozhodne neni.

K veci:
    - mam kombajn, zrale akcni kytky, sklidim 8 pidi policek, odstranim je, kombajnem polozim JC, okno s kombajnem zavru, dam F5, otevru okno s pomocniky, sklidim a vypadne mi 9 ks padatek,
    - mam kombajn, zrale akcni kytky, sklidim 8 pidi policek, odstranim je, kombajnem polozim JC, okno s kombajnem nezaviram, dam F5, sklidim a vypadne mi 17 ks padatek. Je to nahoda nebo mate nekdo stejnou zkusenost?

7. alunk

alunk Aktivní autor

Za hodinu poslední sklizen akční a budu mít napěstováno. Jen termosek mi chybí ještě spousta, ale dlouhodobky to doženou, doufám :p

8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Matlafous123,

odpovídají tyto počty i stavu po ukončení sklizně na celé farmě, tedy na více plochách. Jde mi o to, aby to že z jedné plochy vypadlo 17 ks nebyl jen nějaký problém s grafikou. Ber to jako hypotézu raději se ale zeptám něž by se to případně předalo RT k prověření.

9. matlafous123

pajda361 Pocty padatek zobrazenych pri sklizni v animacni liste odpovidaji stavu ve stodole po sklizni plochy, takze problem s grafikou (jakoby dopadani na jine plose) bych spis vyloucila. Je tam jen rozdil ve sklizenych plochach (9 ks na hlavni, 17 na mytine) ve stejny cas. Vsimla jsem si toho az dneska rano, takze jsem nestihla zkontrolovat vic otocek, ale ty 3, co jsem doted udelala odpovidaji scenari popsanemu vyse.

EDIT: Nejde mi o proverovani ze strany RT, jde mi o to, jestli tato anomalie opravdu funguje (ma s ni nekdo dalsi zkusenost) nebo je to zpusobeno jen nahodou popr. sklizenim 2 ruznych ploch ve stejny cas.

milostivas, hrobinh a STYBI tohle ocenili.
  10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Matlafous123: Ok díky, zkusíme to sledovat a případně to předat ke kontrole.

11. matlafous123

pajda361 Taky budu sledovat dal, diky. Btw na hlavni bych mela mit momentalne 148 pidi, na mytine 152, takze by to nemelo byt ovlivneno ani poctem sklizenych akcnich.

12. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Neskutečné .... mně se to povedlo dodělat :) Neuvěřitelných 5 SK z odměn je doma, jsem nadmíru spokojen. Jen více takových
    akcí s takovými odměnami .... :p

13. alunk

alunk Aktivní autor

Tak už čekám jen na termosky, chybí mi jich 510:oops:, snad mě dlouhodobky zachrání xD

14. Veram14

Veram14 Aktivní autor

Já už taky čekám jen na termosky.

Mimochodem, co se to objevilo za krátkodobý úkol v družstvu? Čepice a lízátka a nikde žádné info.

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG].... tak padla a mi to konečně dopadalo, myslím bez kaštánků, košíků a s nepravidelnou sklizní, kvůli pracovnímu omezení. Je to v pohodě :D jen, kdyby se v budoucnu krátili výhody starších hráčů ... se to dá i bez těchto "nad standartních" pomůcek zvládat, pokud hráči mají téměř plnou legendu a pravidelně sklízí ... a samozřejmě neuškrcené padátka :D :p no s tím asi moc nepočítáme, nebo jo?

16. matlafous123

Veram14 Nejspis predcasne nahozena vanocni akce (chybicka se vloudi).

hrobinh a STYBI tohle ocenili.
  17. lowba

lowba Rádoby autor

Sázím, sklízím, propočítávám..s tím jak mi vypadávátka nevypadávají jsem už otravná sama sobě :music:, vrhla jsem se tedy na chov 8 hnědých prasátek, která mi chybí do splnění lucerničky..a hle dvě vlněná :DxD s mými nuznými zásobami SK a parfémů z nich byla radost až na druhý pohled. Teď se snad ty dvě hnědá zadaří 8)

18. Veram14

Veram14 Aktivní autor

matlafous123

Já jsem si říkala, že je na vánoce ještě brzo :D:D:D

19. matlafous123

Veram14 Na vanoce jeste brzo? o_O Aha, a ja ma porad hruzu z toho, ze se mi nestihnou rozlezet pernicky, ktere hodlam o vikend pect :D

20. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . rozsvíceno vše kromě dvou lampiček s termoskama :)- takže mi jich chybí ještě rovné čtyři stovky, dlouhodobky zatím nedávám, abych využil kombajn na dopěstování všeho co mi chybí - snad to stihnu :oops:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.