Přichází zima (29.11. - 5.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Páni, tady je to rychlé :).
    Já jsem tedy naopak brzda. V rámci prac. týdne se mi moc nedaří něco intenzivně konat a jsem ve skluzu hlavně s akční, na padátka dávám středně a dlouhodobky a tudíž se držím v zelených, ale už je nejvyšší čas to napěstovat. Snad bude čas během zítřka, protože víkend je programově nejistý. Ale to je všechno potíž mého redukovaného času pro hru, jak se z psaného zdá, tak tentokrát akce odsejpá uspokojivě. Jediné, že bych vítala, kdyby v tom závěrečném rozsvěcení bylo alespoň něco maličko k promyšlení nebo náznaku strategie. Když jsem začínala hrát, zrovna byla světlušková akce, kde se musely řádky plnit dle určitého schématu, aby člověk dosáhl na konkrétní odměny, pravda, na mě začínající to bylo příliš nedosažitelné a splnila jsem něco málo pro formu, ale líbilo se mi to o hodně víc, než takto v závěru velmi snadná akce. Tak budu doufat, že třeba příště bude obtížností něco mezi :).

2. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Tak 35 batohů mám a můžu začít makat na dalším :-D

3. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Hlásím po poledni taky hotovo:p

4. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Ahoj, děkuji všem, co mi posílají lucerny, či co to je. Jsem opět ve velikém skluzu, ale to bývám vždy a nakonec to vždy dovypadá. Takže se nehroutím a věřím, že i tentokrát se zadaří. Tuhle akci jsem začala o den později, protože jsem, jaksi, zaspala. Ale i tak věřím ve zdárné dokončení. Ještě jednou díky za padátka a krásný, zasněžený den. (Sakra, jak já ten sníh nesnáším. Kdo to má pořád z auta odhrabávat. Ale když moje děti byly děti, viděla jsem to jinak). Zdravím, LF

5. STYBI

STYBI Velmistr fóra

chybí mi 423 termosek - takže teď pojedu šípky a karafiáty a na baha cukrový meloun a budu doufat, že to v pohodě dopadá - času je stále dost

6. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

hezký večer všem... jsem docela rozčarovaná...ze sklizně akčního na 4 plochách vypadlo 22 termosek:wuerg:..tak to je katastrofa.Na noc jsem dala růže ,na Baha mochyni, abych to měla cca časově srovnané. Uvidíme ráno. Já už budu vlastně čekat jen na termosky, jelikož vše ostatní, včetně batohů mám splněno. Tak hezký večer;)

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Rozsvěcuji lucerničky, vše dodáno, jen předposlední budu muset rozsvítit až ráno, bo chybí 55 svítící bobule xD tak to už dám hravě a akce bude hotová. Pěstovala jsem jen na 3 plochách, tak to šlo opravdu rychle. Jdu předělat farmu do normálu a těšit se na další akci

8. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak chybí 10 batohů a něco pod polovinu bobulí. vzhledem k tomu, že se mi konečně podařilo zprovoznit farmu v mobilu Jupí tak sklidím i v práci, kde se normálně nedostanu k počítači, takže to vidím optimisticky. O víkendu budu péct cukroví, prát záclony atd a mezitím si odskočím trošku zasvítit, jen musím dát pozor, abych nakonec nezhasla. Dobrou noc.

9. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak já se flákám. Chybí mi ještě 5.500 bobulí, 300 luceren a 20 batohů (4.600 bobulí + 260 luceren) :D
    Buď to stihnu, nebo ne. Ale viděla bych to, že to stihnu :)
    Není nad to, dát si relax :)

10. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Prepperka nabyla jsem dojmu, že z akční to padá většinou lépe než ze stejně dlouhé "běžné" rostliny. Samozřejmě dlouhodobky jsou lepší, ale pokud máš maximum 6 hod, dávala bych raději akční. Pouze kdyby ti toho padalo čím dál tím méně, tak bych to zkusila prostřídat, jak radil Pajda.
    Jinak 6x pšenice dá nula, nula, nic.... a ze slunečnice to nebude o moc lepší. Rozdíl je až při delších časech a u jednotlivých akcí se to liší. Někde to padá už z tříhodinovky (rozuměj třeba 3-5 ks na plochu), někde až u delších. Obecně bych řekla, že poměrově se součty kratších rostlin nerovnají tomu, co dá jedna delší, ta delší vychází lépe....na druhou stranu od určité délky ty rozdíly nemusí být tak markantní. Třeba u mě na farmě dá špenát někdy to samé, co karafiát. Ladím to většinou tak, aby mi to vycházelo rozumně na otočky akční přes den + delší na noc....ale to se tě týká až později, až budeš mít více na výběr, co sít a to už si na to přijdeš sama ;)

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Aaaaaaa, no vsechno mozny se pise, ale tyhle zmeny kdyz ten strom nemam se jaksi nedozvim :)
    No ale pohnul jsem s tim, uz se mele, zitra budou batuzky komplet!

Vypadavat ma 183 termosek/den, v tuto chvili ma byt 431 (nebo chybet 664 ), mam 876 (chybi 219 ), mam 80% hotovo.
    Stav bobuli : idealne 6583 kusu (2792/den ), mam 11823 z 16750 (70% ).
    Zatim uplynulo 39% casu, zbyva 87 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 35* batohem, celkem za 105 minut.

12. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

Nazdárek všem............lidičky já nevím nevím ale já hodně zaostávám no prostě nestíhám ,,,,,musím přidat,:cry::cry::cry: ale vás už nedoženu to neva nějak bylo nějak bude času ještě dost. Jo ale zato už mám něco napečenoxD....pokud už máte hotovo tak vám moc gratuluji, kdo je na tom jako já tak hodně zdaru . Na noc šli karafiáty...tak snad padne pár termosek navíc než z akčních....

13. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Prepperka: Někde jsem to tu už psala, ale mně to lítá i z necelé plochy ovsa, na mýtině. Na oves samozřejmě nedávám JC, mám tam i cca 15 stromů, a přesto mi padnou 1-2 padátka. Dneska dokonce i 4 ! Jindy zase nula. A není to při každé akci, při minulé ani náhodou. Legenda asi dělá hodně. A odhadovala bych se tak na farmářský střed - v něčem se mi nedaří, v něčem více, ale vypadá to na průměr...

14. malinkami

malinkami Velmistr fóra

:music:dneska pomocníci na 24 h :p (z advent. dárku)
    se pěkně využijí k právě probíhajícím akcím ;)

15. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

já jdu a k tomu se okoupat do moře - je tu 29°xDxD - místo pobytu OMÁN

16. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Hezké dopoledne. Já chci rozsvítit až budu mít vše nachystáno. Batohy mám, termosek mi zatím chybí 239 a bobulí asi 600. Ty jsem teď zapomněla nasadit, protože jsem dávala něco delšího. Zasadila jsem řepku, borůvky a zelený čaj. Zbytek bobulí zasadím potom. Odpoledne je na programu pečení perníčků, tak snad to vše zvládnu a perníky nespálím, nebo nebude plevel.

17. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Zatím celkem fajn akce bez nutnosti velkého plánování a kombinování, jako to bylo u minulých světlušek. Počítáním mě zaměstnala učitelka a tady jsem se trochu přepočítala, takže dospěstovávám chybějících závratných 25 bobulí. Termosek chybí asi 300, to snad z dlouhodobek postupně napadá. Zatím nechám pole, využiju dobíhající MJS a darovaný kombajn, večer dám velká pole a něco delšího (šípek, karafiát,...).
    Nedávno jsem se dohrabala do levelu 100 a protože postup v levlech je poslední dobou na dlouho, nějak jsem nezkoumala kolik je potřeba do dalšího levlu, prostě jsem si zvykla, že ten ukazatel leze strašlivě pomalu. No a dnes jsem si všimla, že se ukazatel plní nějak rychleji (za těch pár dní), takže jsem dohledala tabulku levlů a s velkou radostí zjistila, že počet bodů na 1 level po 100 je mnohem menší. Takže to co jsem musela udělat z 99 na 100 mi teď bude stačit na 4 levly. Prima překvapení, na další kytku se nebude čekat rok.xD

18. hrobinh

hrobinh Perspektivní autor

Ještě 550x na mě vyskočí ten "blbinec" a je hotovo. Akční mám 6500ks navíc, byl to fofr, což se o těch vypadávádkách říci nedá. Světlušky budou svítit na plné pecky. A dobře jim tak, my taky makáme na farmě jak mourovatý! Přeji Všem zdárné dokončení.

19. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Akci dávám 4- (protože je mi trapné jí dát 5). Sice se tváří, že si hráč může vybrat co chce, ale to získá strašně málo za hodně vydané energie, takže efektivní je splnit vše. Nevidím problém akci splnit (chybí 339 termosek a svítící již pěstuji jen na plantáži), ale celé se to chová divně. Na startu mi z plantáže nevypadlo nic - byl třeba restart, pak to padalo z pralesa (to jsem nečekal), včera svítící na plantáži daly 0 termosek (to se mi zdá na náhodu trochu divný) - psát na podporu nebudu, protože to zásadně nepotřebuji a je to ztráta času. RT dělá drobné opravy, ale asi se občas něco nezadaří a tato akce se jim to trochu sešlo.
    Přeji ostatním hru bez problémů a ať to všem napadá.

20. mazurec

mazurec Stálice fóra

Tak já zatím nemám lucerničku rozsvícenou žádnou,nejprve chci vše dopěstovat,ale v mlýně mám již připraveno 35 batohů a jen čekám až na ně příjde řada :) Jinak podle propočtů stíhám v pohodě,ikdyž uvidíme jak to bude přes víkend jelikož mám pracovní víkend :sleepy:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.