Přichází zima (29.11. - 5.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

jejda, to jsou fofry, ještě batohy nemelu, bobulí ještě není tolik, aby to dalo na celou várku 35 batohů, zato termosky vyskakují docela slušně, ve stodole jich odpočívá už 650 kousků

2. STYBI

STYBI Velmistr fóra

na polích mám poslední várku akční rostliny - bude navečer a pak již jen čekat na padátka - dám na noc šípky a uvidíme jak rychle to napadá - zatím svítí 12 lucerniček

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě chybí jedna lucernička ( 220 termosek ) ;)

4. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Za to u mně to stojí za dvě věci, za nic a za ho....,nepadá to, okolo 700 pidipolí,a vyskočí 35 termosek(na jedné 165 pidi a 4(slovy čtyři) termosky. By mne teda zajímalo jak je to nastavené.Nepoužívám teda žádné vychytávky,vyjma legendy kde mám oba poháry 22/30. Proč mám tedy dělat tyto akce když vím předem že jsem odsouzen k nezdaru?(není to první akce kde mi to nepadá)Restart proveden a k ničemu. Nebo je to tím že nic nekupuji za reálné peníze a tím pádem to mám od RT přiškrcené? No nevím ale nebaví mně to už. Vím že nejsem sám komu to při akcích nepadá,by mne zajímalo jestli to také nepadá těm kteří nenakupují za reálné peníze.Podělte se se mnou o poznatky k tomuto.Díky.

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak už to nechápu vůbec na BAHA mi vypadlo z bromélie 6 termosek a na hlavní z akčního 2 a to je tam víc políček-bromélii jsem zasadila protože jsem si nenechala akční, mlela jsem 15 batohů-

Obyčejně kupuji jenom pomocníky na měsíc

Naposledy upraveno: 1/12/16
  6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Beznoska: při tvé legendě to na 6ti hodinovou rostlinu není málo. Mně vypadlo při jedné sklizni na testovací farmě z 760 políček 43ks bandasek. Legenda 29/30. Jinak pro připomenutí jak by na tom měl člověk být. Opět je tam hodina reservy.

7. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Tak baťůžky hotové,bobule napěstované a teď se vrhnu na dlouhodobky a snad ty termosky napadají ;) lucerny budu rozsvěcet až na konec

8. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Velice děkuji za pomoc i na podpoře za zjištění kde vězí zakopaný ... :)už vím pěkně jsem se utla.., omylem si ho dala do nebe ajaj no to už je tedy přepracovanost či už velká únava. Tak to jsem netušila ...nebo je to tím že jsem i marod doufám že jen průdušky. Jde se dohánět a farmařit i léčit sebe. A snad i akci zvládnu. Všem mnoho zdaru. Janča

9. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak už mi chybí sklidit posledních pár akčních kytek a pochytat 389 termosek (hlavně aby se mi nerozbily!). Oseto na noc (Hořec - doba zrání 19:45). Z toho by mi něco přece jen vyskákat mělo. Myslím, že ani nebude nutné nasadit urychlené karafiáty. Snad mi to napadá dříve, než budu mít k dispozici kaštánkovou řadu, a ušetřím tak drahocenné SH.

10. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak pro mě tato akce končí, ráno dopěstováno a posbíraný termosky, odpoledne naházeno do úkolů. Pomalu vracím farmu do původního stavu. Jen na bahamce a na jedné ploše na farmě využívám MJS a dopěstovávám plodiny, které u mě klesly pod mnou stanovené minimum. A i tam se vrátí večer už normál.
    S SH jsem jen rozpěstovávala a dala jednu otočku na polích 1*2 po rozpěstování, jinak jen s vodou bez hnoje, bez košů.

Ve stodole zbylo 402 svítících bobulí, 51 termosek a 0 batohů.

Docela dobrá akce to byla, jen u této akce na rozdíl od minulých světluškových se nemuselo ani trošku přemýšlet při rozsvěcení světlušek. Bezmyšlenkovitě se kliklo na lucernu, kliklo dodat a byl jeden úkol splněn. No, příště to třeba bude lepší......[​IMG][​IMG]

11. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Beznoska: pěstuji akční na pidi 1x1 s MJS (592 políček) - hlavní (202), divoká (202) a plantáž (182) a padá, čím dál méně:

hlavní: 14 - 10 - 8 - 9 - 5 - 9
    divoká: 5 - 11 - 6 - 11 - 12 - 7
    plantáž: 9 - 8 - 12 - 7 - 9 - 4
    celkem otočka: 28 - 29 - 26 - 27 - 26 - 20

Naposledy upraveno: 1/12/16
  12. elbedna

elbedna Znalec fóra

Namleto, napěstováno, čekám jen na termosky.
    Dám šípek a snad něco víc napadá.
    Hezkou hru všem.

13. malinkami

malinkami Velmistr fóra

...asi nemá cenu se opakovat, že? xD ..už je dost těch, kdo má namleto, napěstováno a čeká se na padátka:p..tož jsem jednou z klubu ;)

14. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Chtěla bych se zeptat jak je s těmi dlouhodobkami. Z vašich příspěvků mám dojem, že z dlouhodobek padají padátka ve větším počtu. Jsem tu zatím krátce, takže tu zkušenost sama nemám. Omluvte proto prosím můj možná hloupý dotaz. Zkoušel někdo jestli ta padátka padají v určitém počtu za stejný čas (jestli je jedno když na tom poli pěstuju 6x po 10 minutách pšenku nebo tam hodím rovnou slunečnici na 1 hodinu). Myslíte že mi za tu jednu hodinu vypadne ze slunečnice větší počet padátek než z té 6x pšenky? Nebo to padá ve stejném poměru a dlouhodobky dáváte jen kvůli tomu že nemusíte (nebo nemůžete) tak často sklízet?

Jinak akce pro mně jako začátečníka super, pěkně si namastím kapsy a ještě mně odměny a akční kytičky slušně šoupnou v levelech, takže já jsem spokojená. Jestli to dokončím netuším, ale spokojím se i jen s částí, ty odměny jsou pro mně opravdu královské.

15. pajda361

Prepperka: dle oficiálního prohlášení od RT hlavní vliv na vypadnutí předmětů z rostliny má čas růstu. Tedy samozřejmě, že důležité jsou i procenta pravděpodobnosti, které zvedneš poháry, živoucí legendou, řádky v nebi nebo Johnem Citrónem, ale fakt je, že oproti tradovaným BZ je důležitější doba růstu.

16. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

pajda - dík za odpověď. Jen se ještě zeptám jestli nejsou nějaké studie ohledně toho, když mám zatím na svém levelu jen rostliny které rostou okolo těch 6ti hodin stejně jako akční, tak jestli z té akční toho přeci jen nepadá víc. Prostě jestli mám při dostatečném počtu akčním rostlin pěstovat dál je nebo tedy kvůli padátkům raději jiné rostlinky které jsou také na těch 6 hodin. Doufám že jsem to vysvětlila srozumitelně. :wuerg:

17. pajda361

No nevím já to nikdy takto nestudoval, ale zase mám někdy dojem, že je dobré rostliny trochu prostřídat, ale je to možná jen dojem. Bohužel na tohle tu jsou větší borci než já. Prostě mi připadá, že to při pěstování jedné rostliny padá stále hůře, ale ruku do ohně za to nedám.

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nooo tady je to sama raketa, ja mam jen cast ploch uvolnenych, takze to tak rychle nejde, ale zato se dari s vypadavatkama, kdyz na noc davam dlouhodobku...
    Jeste jsem ani nedal do mlyna delat batohy, ani nerozsvitil jedinou lampicku, to az zitra, to uz bude co ukazat :)

Vypadavat ma 183 termosek/den, v tuto chvili ma byt 398 (nebo chybet 697 ), mam 818 (chybi 277 ), mam 74% hotovo.
    Stav bobuli : idealne 6088 kusu (2792/den ), mam 9691 z 16750 (57% ).
    Zatim uplynulo 36% casu, zbyva 91 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 35* batohem, celkem za 105 minut.

19. pajda361

Tassadar11: Štědřenec nehledej změnil se na Zlatý déšť :D

20. babina51

babina51 Veterán fóra

Namleto mám,zítra dvě otočky akčního by měly stačit.Termosek čeká ve stodole 126,na noc nasadím vyšlechtěné růže uvidím kolik vypadne.Na další noc hodím begonie a pak šípky.
    FA101....BAHA323

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.