Přichází zima (29.11. - 5.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

Tak u mě svítí 11 luceren, dnes už se tento stav nezmění.

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak celkem bez prostoju, takze to jde, zatim jsem nedal nic do mlyna ani nerozsvitil, necham si to az na pozdeji, at to nezvoram... tak uvidime co se vyvrbi, zatim jen snih za oknem :)

Vypadavat ma 183 termosek/den, v tuto chvili ma byt 244 (nebo chybet 851 ), mam 545 (chybi 550 ), mam 49% hotovo.
    Stav bobuli : idealne 3732 kusu (2792/den ), mam 4894 z 16750 (29% ).
    Zatim uplynulo 22% casu, zbyva 111 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 35* batohem, celkem za 105 minut.

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Juchůůů ... 35 baťohů se už vyrábí [​IMG]
    No a teď už "jen" pěstit a hopsat .... Zatím nesvítim, nechce se mi v té zimě honit světlušky a cpát je do těch luceren. A navíc ty bobule zářej dostatečně :D( tak snad do něčeho nešlápnu xD)

4. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak ještě troška večerní statistiky ;). Svítící bobule 13 702 ks (+ zaseto na plantáži), termoska 573 ks. Dneska jsem dal na noc růže, ať trošku napadají termosky, protože svítících bobulí je docela dost, tak ať se to pěkně dorovná. Každopádně to hezky přibývá, teď jen odkliknout to mletí. Lucerny jsem ještě nerozsvítil, počkám až budu mít všechno a pak splním naráz ;).

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já si dnes spokojeně jdu spinkat s pěti rozsvícenými lucernami.. Přiznávám, jsou to ty ze skladových zásob. Ale i batohy jsem pomlela, pět :-D Ta páta je už akční :p Páč skluz, páč práce, páč lenivost xD Ale času dost, to pude...

6. silviec

silviec Mistr fóra

u me tez tma rano bude prepestovano , namleto je tim úkol splnen a jdu opet sipku)) ci o kousek dal,ted nam asi daji zviratka, snad něco v novych ukolech to co mame , tak to aspoň z me strany bylo mysleno, nove plodiny me u této hry neudrzi, když ty zakl, tak si nizsi lvl neskrknou-bude to drahe, no necham to na tech chytrejsisch , SNAD)))¨
    koukla jsem na umistleni , mi sousede v top . vic nez dobře)))))))))))))). gratulka
    jen, to je to top v evrope ne ve svete? nevim , jak se to pocita
    jen část evropy???? ceho je to umisteni?????????? kde,
    vim 3 temata smotana do sebe, to abych tak nezahlcovala forum, které je fakt opravdu udelane perfekne, dik modikum

Naposledy upraveno: 30/11/16
  7. malinkami

malinkami Velmistr fóra

:music:brý...[​IMG] ...jsem spokojená...napěstíno bude zítra kolem poledne:p...si to asi chtějí za tu rosu nějako vyžehlit xD

8. silviec

silviec Mistr fóra

jj pada to jak o život))

9. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky mám jednu prosbu JC patří mezi dekorace při nezdaru minulé akce jsem ho na chvilku uklidila a nemůžu ho najít ...asi jsem z té otročiny už pěkně unavená xDJinak jsem se do toho pustila no co stihnu to stihnu i s odpolední směnou akci prostě nevynechám to je jasné, jako správná farmářka to přece nevzdám ... :inlove:Janča

Děkuji za pomoc velice ;)
    Tak ho nikde nemám musím prohledat farmu a nebo na podporu s tím jediným mě to moc nevytrhne že:p

Naposledy upraveno: 1/12/16
  10. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

pro Janka79:
    Po volbě pro osazení dekoracemi stačí v otevřeném okně do pole pro vyhledávání vpravo nahoře napsat dvě písmena - "jo" (jako John Citron) a zobrazí se ti právě jen John Citron (pokud ovšem neexistuje i jiná dekorace, obsahující rovněž textový řetězec "jo".

Naposledy upraveno: 1/12/16
  11. davidson00

davidson00 Baron fóra

Janka, já hledám JC takto, v dekoracích kliknu 2x na zelenou jednoduchou šipku v pravo, to znamená že stránkuji, mám ho až na konci druhé stránky, možná ti to trochu pomůže při hledání, přeji příjemnou hru

dana9494 a milostivas tohle ocenili.
  12. malinkami

malinkami Velmistr fóra

Jani, já právě jednoho JC hodila do lišty xDbo už mě naštval -.-...opět na hlavní 5 remosek a na divošce bez něj 12...o_Oje to prostě trdlo a nedělá, co má :)..tak ho nechám chvilku spočnout :p

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké ráno :) batůžky už domleté, ještě jedna sklizeň svítících bobulí a dám dlouhé rostliny na padátka. Chybí mi ještě 384 termosek, tak ať nám to všem hezky padá :p přeji pohodový den.

14. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Zdravíčko všem...:)
    po 2 dnech v práci, 2 dny volna a konečně mohu akci pořádně začít.

15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak mi chybí namlít ještě 2 batůžky, musím počkat na termosky. A pak už jen sít a sbírat, ale celkově jsem asi tak v polovině, což je dobré (i podle Farmsčotu, samá zelená čísla :)). Pokud se nezadrhnu s pěstováním, asi dám na noc karafiáty, abych trochu popohnala termosky.

16. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Ahojky, já potřebuji namlýt ještě 4 batohy, svítí 9 luceren, nesvítí hlavně ty s termoskama;):p, dneska už dám na noc dlouhodobky, tak to snad dopadá, chybí mi 666 termosek:wuerg:..to je ale čertovské číslo:D

17. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahoj, mám 7281 bobulí a 447 padátek. Zbývá namlít 17 batohů a dodat zbytek bobulí a termosek. Hádám, že tak zítra...

18. davidson00

davidson00 Baron fóra

Zdravím, bobule dodány ale chybí 316 termosek, dala jsem růže do večera a na noc něco dlouhodobějšího, použito SH jen na rozpěstování, MJS a stěhování JC, bez nákupu košíku, přeji všem padání termosek ve zvýšeném počtu, ahoj a příjemný den

19. malinkami

malinkami Velmistr fóra

Jani, jeden tě asi nevytrhne no :)
    ten můj spočívá v liště a heleho:phlavní 12, divoška 12, mýtina 9 z akčního
    druhého mám v pralese a tam zatím fungí jak má:music:tak jemu dávám ještě šancixD

20. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Hlásím HOTOVO, rychlá akce, to můžu :D

bobule: Mám 16756. Ideální stav 5427. Plním na 308,8% Hotovo 100%
    termoska: Mám 1254. Ideální stav 355. Plním na 353,2% Hotovo 114,5%
    batoh: Mám 35. Ideální stav 11. Plním na 318,2% Hotovo 100%

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.