Přichází zima (29.11. - 5.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak mně svítí 6lucerniček, v 8 bude večerní sklizeň, to dám dělat nějaké batohy /nejdřív jedu batohy/ pak termosky s bobulemi, akorát mě štve, že jsem se nestihla vrátit v deset, chybí mi jedna otočka. Celkem to padá, tak super... Snad to stihnu.. no a ještě dodělávám Uč se a vzdělávej.... tak mi chybí bio lilek (4úkoly), dýně (2) a kapusta (dodělávám poslední) :)Zatím se netresuju, času dost... uvidím, jak o víkendu, máme v lese dřevo, ale pochybuji, že jim tam budu něco platná ... v 6tým měsíci leda překážet :sleepy: Ještě můžu dělat řidiče... ale s přvěsem!? Haha, už se vidím.:oops:

Jo a ještě rozposlat večer dárky :) sousedům... ať jim přibývají termosky...

2. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Na 35 batohů jsem měla svítící bobuli napěstovanou a termosky také ze sklizní vylétaly. Takže batohy semlety a teď pěstuji na přímé dodávky do úkolů. Z potřebných 8 700 bobulí mám ve stodole 2580 ks a na všech 4 plochách zaseto a z potřebných 640 termosek jich je ve stodole 419. Předpokládám, že až budou všechny svítící bobule, že budou i všechny termosky. Uvidím, poznám....

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

On nikdo nic moc nehlasi - je to tady jak na hrbitove po setmeni :D

kristinabesinova a STYBI tohle ocenili.
  4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jen pár lucerniček bliká do tmy, co? No tak já zdaleka nehlásím a dlouho nebudu. Vypěstovat tolik žlutejch kytek je nad mé duševní kapacity. A navíc jdu se psem ven, čistě náhodou kolem hospody, takže nastane malý prostoj.

5. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný podvečer,
    škoda že není stonek není už kde dávat dekorace a těch akčních plodin je docela dost ani mě to neláká plnit :(.

6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

A teď doktore čumxD jestli má někdo víc než já tak budu iritován

a teď tvrdá realita:music:[​IMG]

7. matlafous123

-pechfógl- Akcni je na 6 hod. - tak dlouho ten pes v hospode u misky s vodou nemuze vydrzet :p Svitim deviti svetluskami a stojim na bobulich.

kristinabesinova, Trepifajksl a STYBI tohle ocenili.
  8. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Několikrát se tu objevila zkratka JC. V jiné hře kterou hraji to znamená jezdecké centrum.... Co to znamená tady?

STYBI a Mahira72 tohle ocenili.
  9. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Kolegyně a kolegové farmáři, přeji klidný a pohodový večer a ať se Vám plnění úkolu daří. Já zatím napěstovávám potřebný počet svítících bobulí a ve stodole to je jak u Černobylu a termosky taky padají v nezvykle vysokých počtech ( na které nejsem zvyklý, tak jen potichu, abych to nezakřikl), pak to semelu a vrhnu na herní plán a bude po akci. Nicméně za hodinku se budu věnovat zápasu o titul mistra světa v šachu mezi Carlsenem a Karjakinem a bude to velké, 4 partie rapid stylu za 4 hodiny, to bude jiný fičák jak vypadávání padátek z akčních plodin v minulé akci.

A minochodem, kdepak asi RT hledalo inspiraci v názvu této akce?..... Winter is coming..... heslo Starků ve Hře o trůny. ;)xD

EDIT: Srdečné pozdravení hraběnko z Matlafousova, co poddaní? Dávky dodané, úkoly splněné a čeká je zasloužený odpočinek, okořeněný vánočními svátky?

Naposledy upraveno: 30/11/16
  10. matlafous123

Prepperka JC = John Citron aneb dekorace, ktera zvysuje sanci na vypadnuti predmetu (vc. akcnich) pri sklizni o 5%

Druid.Panoramix Budiz (svetlo) pozdraven, mistre ;)

Naposledy upraveno: 30/11/16
  11. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Zmeškala som "prémiovú odmenu" :D. Mám cca 24 hodinové meškanie:):oops:, porada, bola som bez PC. Prvých 10 polí zbieram asi za 10 minút. Mala som pohopolia s pórom, dalo mi to 186 padátok. Žiadna naháňačka - celé to robiť nebudem, farm sčot bude oddychovať. Fajn hru.

12. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, zatím mi svítí 7 lucerniček. Jde to pomalu, ale odměny za to stojí. ;)

13. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Drazí přátelé......můj mozek už dva dny nepřijímá žádné informace a stávkuje. Jinak řečeno, já tu akci nechápu.:sleepy: Můžete se někdo smilovat a napsat mi co mám dělat s těmi kombinacemi v dolní liště? Teprve rozpěstovávám, mám skluz a těžce v tom tápu. Ani několikeré čtení 1. strany mě nepomohlo. o_O

Trepifajksl, evainfo a STYBI tohle ocenili.
  14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Za chvilku sklízím a jdu šoupnout do mlýna 35 báglů. Pak už jen dopěstuji zbytek. Jde to jak po másle xD

15. dana9494

dana9494 Analytik fóra

lumat85 - tá posledná kombinácia- rozsvietil si všetky lucerny, získaš všetky odmeny a inak - vyber si odmeny, ktoré chceš a tie kombinácie v dolnej lište ti hovoria, ktoré lucerny máš rozsvietiť, aby si odmenu získal.

16. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

taky pomalu rozsvěcují, no kolik stihnu tolik bude, nervovat se nebudu ,když jsou ty svátky klidu a míru před náma ...

17. EliM77

EliM77 Magnát fóra

večerní, chybí mi 1 slovy jedno padátko :D

bobule: Mám 9546. Ideální stav 3601. Plním na 265,1% Hotovo 57%
    termoska: Mám 1094. Ideální stav 235. Plním na 465,5% Hotovo 99,9%
    batoh: Mám 25. Ideální stav 8. Plním na 312,5% Hotovo 71,4%

18. spuntka

spuntka Magnát fóra

Batohy budou namletý a i přes včerejší skluz to jde docela dobře.
    Hezkou hru a dobrou noc.

19. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Akčních mám 7820 a padátek 423 zatím to jde ;););).

20. STYBI

STYBI Velmistr fóra

rozsvěcuji lucerničky na které mám suroviny na nějaké kombinace kašlu, protože pokud je rozsvítím všechny tak také dostanu všechny odměny a tak nad tím nebloumám a prostě pěstuji a pěstuji a pěstuji - stále dokola ono to o ničem jiném není

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.