Přichází zima (29.11. - 5.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný večer :) sem se tedy hned z práce rozběhla do pralesa, oběhla pár palmových stromků a nehopsalo tam vůbec nic :( už ani opice né :D.
    Jinak to docela pěkně padá, sem to párkrát otočila na 2x2, první sklizeň 180 a teď už je 403. Tak skleník vynechám a budu šetřit SH. Zvýšená kapacita hnojňáku je supr, ale o to větší fofr je na trhu :D pěknou hru, se jdu zazimovat.

2. malinkami

malinkami Velmistr fóra

:music:není tohle vlákno k světluškové akci (přichází zima)?? :p...já jen že se tady už od dvou hodin probírají bobky xD....a fakt se všechno načítá nějak pomalejš...o_O:)

Naposledy upraveno: 29/11/16
  3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Safra, tak hnojiste jsem maximalizoval, ale s tim pralesem jsem to prosvihnul - proste nez jsem si vsimnul ze je zacatek akce, tak uz ty termosky nekdo v pralese vyluxoval :)
    Ale dobry, rozpestovano a ted jede prvni minipolicka ale bez mytiny a s casti plantaze... no tak se uvidi jak dlouho naskok vydrzi :)

Vypadavat ma 183 termosek/den, v tuto chvili ma byt 62 (nebo chybet 1033 ), mam 239 (chybi 856 ), mam 21% hotovo.
    Stav bobuli : idealne 947 kusu (2792/den ), mam 97 z 16750 (0% ).
    Zatim uplynulo 5% casu, zbyva 135 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 35* batohem, celkem za 105 minut.

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Rozsvíceno 5 luceren ,-) aspoň vidím na ty bobky....

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

No jo, když bobky jsou důležitý .. právě je u mě na trhu nabídka 3x 100 ks za 13,18 Kr a já mám plný hnojník :(

6. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, tak prvně diamantový balíček už pořídit nelze, aby to bylo zcela jasné. Prakticky premia jen dobíhají a nová nabídka zatím není k dispozici, takže zcela určitě nepořídí.
    K padátkům - co vám z pralesa vypadlo, to vám nikdo brát samozřejmě nebude. Je to chyba na straně BP a byla opravována již 2x, přestože jsme měli schůzku a doporučili jim ponechat padání v pralese, když nejsou schopni chybu řádně a jednorázově opravit. Nicméně opětovně k opravě došlo. Je to stále dokola.

Prima hru danda

7. jana563

jana563 Dozorce fóra

No já že to bude opravené tak jsem dala na pohopole dlouhodobku a 40 hodin tam nemusím být,ale je to tedy nefér.Od půl osmé jsem se na farmu nemohla dostat.jen bílá plocha.Měli by se v tom přestat vrtat.

8. doben

doben Ikona fóra

U mě svítí 7 luceren, jelikož je zítra škola, tak sklízet ve 12 nebudu, všem co se chystají do peřin Dobrou noc.

9. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Ke splnění akce je to ještě pořádný kus cesty, ale na začátek to není špatný a po první dnu akce je stav velmi dobrý ;). Na noc všude svítící bobule, termosky doženu další dny :p.

10. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Jani naprosto souhlasím a proto jsme i chtěli, aby to už nechali na pokoji. Ještě rozvrtají akci tak, že už nebude funkční vůbec. Poslední dobou se jim vůbec nedaří dělat věci pořádně a co akce, to problém.

danda

11. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

U nas hnuj neni vubec zadny, jeste, ze mam zasoby na dve plochy. Rozpestovavam az ted byla jsem do vecera na navsteve, padatek 122 tak jsem spokojena

12. tavos7

tavos7 Expert fóra

Srandisto! Displej mám celý pokroucený, tři krabičky kuchyňských zápalek f čudu a nerozsvítila se mi ani jedna!!! Jak to tedy udělat!? :p

Myslíš že by jako padaly plantáže na termosky?

Tož, hezky to padá. Termosek mám k večeru 400, bobulí 2900 a jde se spát. Dobrou :)

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem klasicky sklidila po příchodu do práce... honím body na postup :cry: od té půl osmé do tří cosi narostlo na polích, v chlévě taky něco přibylo... no, já akci začnu naplno zítra, mám rozpěstováno, remosky, teda termosky neřeším, ono to dopadá. Když nedopadá, koupím. A sojako? Místo balíčku kafe a krabičky cigaret mám omalovánky v cajku...

14. malinkami

malinkami Velmistr fóra

Dandi...to neva:music:bude důvod dát extra bonus:pxD
    stane se no....vždycky všechno nemůže být úplně bez problémů ;)jako v životě...

dana9494, evainfo a STYBI tohle ocenili.
  15. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

5 lampiónků svítí, bobule na polích, zvěř jen na mýtině, bobky v čudu... Teda to je bilance! Jdu pod peřinu a přeji vám všem krásné, nerušené sny

16. MaxEda

MaxEda Zelenáč fóra

Zase pěstování kolem dokola a ještě nás okradli o 1 plochu, která dávala /někdy/ i vypadávátka. Přeji všem, ať se daří a ať vám to padá!!!!

STYBI tohle ocenil(a).
  17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jsem ještě večer sklízela prales na mladší farmě (zvěř a stromy) a co myslíte ? No nehopsá [​IMG].
    Jedněm hopsá... druhým nehopsá ....Zdá se, že to "opravili" jen na některých serverech, což je značně nespravedlivé a cítím se poškozená [​IMG]. Jakoby nestačilo, že mám ohlodanou ploutvišku [​IMG]

18. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

Na synove trhu nabidky na kukacky po 1000 kusech, to opravdu nekdo mysli vaznexD

dana9494, evainfo a STYBI tohle ocenili.
  19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

marenka Porad lepsi po 1000 nez po jedne (to kdyz vidim, tak bych se prekotila) :music:

20. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak na mém účtu to z pralesa neskákalo (tedy nevím na začátku, ale co jsem to sledoval, tak se neobjevil ani malý kanystřík). Aspoň mohu mít pocit, že akci budu absolvovat přesně podle zadání zveřejněného v ofiku. A jestli jsem mohl mít o něco víc kanystrů? Možná jo, možná ne - nevím (a žíly mi to netrhá). A jestli to někomu jinému hopsalo ze všech ploch? Tak ať! Mě to přece nijak neomezí. A že to bude mít někdo splněné o pár chvil dříve. A co? To bych to snad měl někomu závidět?
    Všem samozřejmě přeji, aby to hopsalo o sto šest, ať již ze všech nebo z části osevních ploch.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.