Přichází jaro (21.3. - 27.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Sovinka Kdyby z cernych... cerna jsou ta cisla vsechna, ale ty jsi zhltla jen to tucne (to ti zjevne chutna, vid? nj, neni nad takovy bucek - zadna jalovina, ovsem obcas je z nej pak ouvej) :D;)

EDIT: Fiha, prvni den a uz stojim na padatkach - nechutne, velebnosti -.-

Naposledy upraveno: 21/3/18
  2. čičinka

čičinka Zelenáč fóra

Jsem v levelu 28 a houby nemám, takže končím hned u druhého kroku.... Bahamaramu také nemám, i když se snažím, hvězdičky střádat, prostě jsem dosud Bahamaramu neodemkla, takže obtížnost střední je možná pro vyšší levely, pro nižsí levely je akce nemožná splnit.... škoda

3. matěj

matěj Pisálek fóra

• Porušení pravidel - na fóru je zakázáno používat více identit. Skali
    čičinka
    *** odstraněna zbytečná citace
    Nic si z toho nedělej. Já když jsem začínala, tak plno akcí nešlo splnit. Ostatní farmáři určitě také. Pěstuj do úkolů v družstvu a hvězdičky naskáčou ráz dva.

Naposledy upraveno moderátorem: 21/3/18
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Trocha statistiky z ml. farmy. ŽL 29/30, jen 2 JC.
    Farma šípek + na mýtině 2 velkoskladiště a 3 barev. chlívky. Na Baha saguaro.
    [​IMG] To by šlo :)

5. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

tak hurá do toho
    ať se akce všem daří :)

6. Alexandria1

Alexandria1 Aktivní autor

je akce, tak se hra bude zase zdržovat stále se točící kytičkou :music::( nebo, že by to bylo tím, že přichází jaro ????? :(

7. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak kdopak hlásí hotovo?
    Ještě nikdo?:p:p:p
    Nepanikařit,akční nebude problém,tak na noc dlouhodobky a určitě to napadá

8. yozona

yozona Pisálek fóra

Ahoj,
    mám pouze Obrovský krokus, Obrovský karafiát nikde, po sklizni celé farmy 5 kapek a 134 vloček .... je hlášena nějaká chyba, nemůžu nic najít ?
    Užžž.... Karafiát na Baha...sorry :wuerg:

maribeja a milostivas tohle ocenili.
  9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

yozona - obrovský karafiát se seje na Baha, tož hledala jsi tam ?
    A u Křišťálových vodopádů též zasít nelze (jen plantáž a prales).

10. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Matlafous123, holka nešťastná, a tos to tam nemohla pro ty méně chápavé napsat rovnou, že tlustý je e-e? ;)
    Jj máš pravdu černý to bylo, ale hlavně tlustý, já jsem si chtěla udělat hrubý přehled o akci a jakožto důvěryhodné personě jsem ti to zblajzla i s navijákem, tak se mi nechechtej, neb se ke mně dostala hodnotná informace hoaxového typu, že virus "jako chřipka" se šíří i přes monitory a kvůli tobě jsem to tu extra poprskala :music:.
    Tak bude to asi tvrdší dopad na zadel po těch nedávných akcích, když nerada nahlížím skutečný stav věci. No co no, zadarmo nám ty stáje nedaj, to by bylo trapný, a zase někteří zažijí vítaný (hlavně po tom oddechu) adrenalin, no a ke komu doputuje můj naprskaný baciláč, ten to bude mít ještě i s různou mírou adrenalinu negativního. ;)xD Varování - inkubace je zřejmě velmi krátká.:cry:

EDIT: Skali, tedy máš velmi slušné výsledky, kdybych srovnávala svou farmu s tvou, neb osazeno bylo stejně, Legendu 30/30 a JC pouze jeden, tak moje výsledky byly tak nějako nižší... (Farma 113 - Baha 69). Gratulka, to fakt de. :)

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No na saguaro a tu dvojpsenici teda nic moc s tim padanim... nevsiml jsem si vic nez 33 kusu a to je tam plno flakacu co si rikaji John Citron... taky myslim ze z chlivku se tem rosam a vlockam moc nechce...
    Dve otocky SH na dvou plochach, nejak nerozlisuju dobre ktera kytka je ktera, ale to se ukaze az bude finale :)

Vypadavat ma 201 vlocek/den, v tuto chvili ma byt 47 (nebo chybet 1155 ), mam 135 (chybi 1067 ), mam 11% hotovo.
    Vypadavat ma 114 rosy/den, v tuto chvili ma byt 27 nebo chybet 652, mam 116 (chybi 563 ), mam 17% hotovo.
    Stav krokusu : idealne 302 kusu (1303/den ), mam 417 z 7815 (5% ).
    Stav karafiatu : idealne 284 kusu (1225/den ), mam 430 z 7350 (5% ).
    Zatim uplynulo 3% casu, zbyva 138 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny 26* jarni vune, celkem cca za 2,2 hodin.

12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Sovinka :D Extra davkou bacilku jsem poctena, ale copak me napadlo, ze to bude nekdo zrat bez chleba? xD;)

13. imeldaosf

imeldaosf Pisálek fóra

V klidu, mám 93. level, 297 na Baha a stejně nemám lilek a hřebíčkovec, takže v klidu jedu půl akce.

myš59, milostivas a maribeja tohle ocenili.
  14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak, jsem 10/75 a 10/75, chybí vločky... překvapivě kapek by bylo asi dost, ty vypadají, že v pohodě napadají....

myš59 a milostivas tohle ocenili.
  15. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Po poslední rozpěstovací sklizni je stav padátek na mé farmě následující:
    273 vloček (22,7%), 171 kapek rosy (25,2%)
    Myslím, že to půjde. Prostě to nebude hned třetí den, ale až třeba ten předposlední. Jen mi je líto těch, kteří nemají k dispozici legendu alespoň 29/30 - ti budou mít zřejmě v této akci s padátky poněkud hoňku...
    Tak snad se zaseknou kohoutky s rosou a vločkami v pozici plně otevřeno, abychom mohli oslavit příchod lva a šneka na naše farmy (teď mě napadá, že proto jim to tak trvalo, neboť lev přes den většinou spí a šnek opravdu není kdejaký sprinter...:D).

16. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Tak nevím, jak vám, ale mně to nepadá ani na farmě, ani na baha. Přeji všem hezkou hru!!!

myš59 a maribeja tohle ocenili.
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Vzhledem k tomu, že jsem sklízela předpřípravu po šesté večerní, mám poprve zaseto na pidipole, jsem v klidu. S padátky podle statistiky mého oblíbeného statistika Tassadar11 mám všude čtyřnásobek, tak můžu klidně do pátečního rána pěstovat jen dlouhodobky na padátka, nenarušovat pracovní proces nepatřičnými činnostmi xD; napadá toho kotel a od pátečního rána bude na řadě akční - pěkně vyjde na polední pauzu, na návrat domů a přes noc a o víkendu doženu, až budu mít čas sklízet včas :)

18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, nic mně nemohlo potěšit víc, je to poprvé a naposled, kdy můžu říct , joooo i když proti třtině jsem nasadila tvrdší kalibr:)

[​IMG] [​IMG]
    ale zítra to bude jinak;)

19. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Po poločase stav 48:48 (Farma:Baha) a jde se do peřin. Rosa bude až ráno a na vločky je jasno. Netopýr dnes bez bonusu? ,-)

20. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, rada som Ti urobila radosť, ale už je zajtra, nemám kedy sa s tým prplať;), Casey má asi novú rýchlejšiu motorku;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.