Přichází jaro (21.3. - 27.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. libakos

libakos Polobůh fóra

Já měla na farmě kosatec a obr stromy ,na Baha saguaro , stromy a oranž tuleně do úkolu , mám 43 kapek 35 vloček,začátek jedna radost>:(

2. dominik1961

dominik1961 Pisálek fóra

Obtížnost : ta nejvyšší........... bo se nám ucpaly trubky s padátkama, vypadlo toho o polovinu méně než obvykle

3. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak to jsem ještě neviděla -dala jsem vytuněnou cibulku a vypadlo jen 38-39-40 vloček.Zpohopolí vždycky padalo 44,takže podle mého jsou hezky utáhlé kohoutky,když to nepadá ani z pohopolí.

4. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

No tedy, hodina po začátku a tady je nářků jak na pohřbu, jak kdyby měl být za hodinu konec akce :) Lidi, trochu optimismu to chce, vždyť akce teprve začala a bude trvat celých 6 dnů.

Jsem se pobavila, když na krákoře z béru na hlavní vypadlo 34 vloček a na dvojčatech z ořešáků na hlavních 50 a 45. Není nad vlašáky, příště je dám i u sebe.
    Jinak na požadovaný počet akční i padátek to padá standardně.

5. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

A ja mam pro začátek 50 vloček a 10 kapek (první rozpestovani za sebou). Na to, ze jsem mela na farme 41pohopoli s jecmenem to zadna slava není, ale to pujde :)

6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja mám stromy,zvieratká,výrobne tie nebúram.Zasadený som mal štvorlístok a vypadlo mi 134 vločiek.Na Baha som mal to isté a zasadené saraguo a vypadlo 81 kvapiek rosy.To teda je terno ako hrom.Na kole som vytáčal samé blbinky bonusy sa mi vyhýbali.

7. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Všem přeju vykročení pravou přímo mezi jarní kvítí. ;)

U mě začátek podle mě není vůbec špatný, čekala jsem obvyklé "střední" výsledky - ale myslím, že tentokrát u mě přetrvává lepší vypadávání, u středních akcí nemívám ani čtvrtinu, natož třetinu padátek z přípravy.

(Na farmě ze šípku a živočišných baráků 113 vloček, to je třetina potřebného.
    Na Bahamě ze saguara a jednoho chlívníku 69 rosy, tedy téměř třetina potřebného.

Byla jsem duševně nachystaná na můj celoroční, při obtížnosti "střední", průměr, ale vypadá to velmi nadějně.)
    Horší to bude s rozpěstováváním, právě jsem zasela, ale očka mi padají, asi prospím sklízecí časy a trochu to rozhodím. No co se dá dělat, už jsem nad horečkou zvítězila přes den v práci, teď se s ní prát nebudu, ještě musí prohrát zítra. Padátka pak nějak dohoním, vypadá to fakt nadějně.

EDIT: Upravený příspěvek ve fialové zóně - vycházela jsem z mylných předpokadů, omlouvám se.

Naposledy upraveno: 21/3/18
  8. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    normálně si nestěžuji, ale tentokrát jsem omylem zasadil na jednu plochu 10 hodinovku (s vodou 8 hodin) a vypadlo 17 vloček. Což je 50 z farmy, 150 za den a 900 za 6 dnů. A to je málo nebo snad chce RT něco nepokrytě naznačit - kupujte, kupujte, kupujte?

9. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Ahoj... máš nějakou "light" verzi? Ta třetina mně nějak nesedí ,-)

10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Myslím, že Sovinka zapomněla na Jarní vůni :)

11. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

No s tim co vypadlo tu vypada ze bude treba nakupovat padatka no nic co udelam to udelam kupovat nebudu tak at to vsem pada muzna jim upadne kohoutek xD

12. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Na farmě z obvyklého mixu + zasazená vodnice a na mýtině maliny =144 vloček. Bez JC.
    Na baha ze saguara, stromů a z pralesa zvěře vypadlo 89 kapek. :)
    Původně jsem byl zklamán, ale teď si říkám - no nebylo to špatné.;) Na EL 106/68 a na KU 98/70. Tam bylo méně chlévů a je to znát, že? Na farmách byl bér + mix a na baha saguaro, pár stromů okolo a na plantáži něco zvěře, na druhé byla ta zvěř v pralese. Stromy opět na těch plonkových kouscích. Co dodat? Že nic na světě není zadara a tudíž budeme makat, až se z nás bude kouřit.:cry::wuerg: Ti, co vlastní houfy JC , mají starostí méně.:):p

13. Baroland

Baroland Ikona fóra

Kruciš,za 4 hod. mě dozraje Kaštaňák...toš včil nevím,mám nabóchat padátka,nebo šetřit SH ? A aby toho nebelo málo,jak to urychlit na Baha ?,tam nic vytuněnýho nemám.Že já do toho lez...
    :oops: xD

14. stěby

stěby Hvězda fóra

Farmáři, nešilte :D;):

15. Rije

Rije Pisálek fóra

Sice mám šneka i lva ze stájboly, ale akce se zúčastním a uvidím co zvládnu...od zítra mám volno,ale budu chystat synovi oslavu 18.narozenin....všem přeji krásné jaro :D

16. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

kapek 71,vloček 123 no snad to půjde ;) a vytočila jsem si 200na 24 hodin:pxD

17. stěby

stěby Hvězda fóra

Na kolo štěstí si zatím netroufám vlízt, výše farmáři popisovali všechny ty parfémy, co tam číhají xD. A teprve rozpěstovávám, tak by se ten případný bonus ani nevyplatil :music:. Ale teď mi málem posolili bulvu, když na mě po otevření 10 bedniček s krejcary juklo totok:
    Asi to vyrazím na trh hned rozfrcat, než mi dozraje další posháčkovaná várka akční :D:D:D.

18. k.vitek

k.vitek Titán fóra

musím si rozmyslet, jestli Šneka nebo Lva... protože obé asi nezvládnu...

pro začátek: kapek rosy 69 ks a vloček 166 ks
    hmmmm tak to půjdu spíš po Šnekovi...

...a je to těžké rozhodování, protože nemám ani jednoho 8)

evainfo, maribeja a Helena1313 tohle ocenili.
  19. janmil

janmil Perspektivní autor

ja som si vytočila 100% na 24 hodín tak pestovanie v pohode,potom už len rosu a vločky

20. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Casey27, Kiki2305, Sovinka nezapomněla, to by bylo moc jednoduché :).
    Včera i dnes jsem se účastnila s horečkou a zjevně to má vliv na schopnost číst s porozuměním - sama jsem nic nepočítala, jsem tak akorát schopná přepočítat ty procenta, ale opsala jsem čísla z příspěvku Matlafousky na první stránce a díky vašemu upozornění jsem se znovu začetla a zjevné je, že jsem vycházela z černých čísel, zbytek jsem vůbec nezaregistrovala a dnes bych neregistrovala taky. Jsem si vážně myslela, že chtějí málo padátek - měli jste mě v té příjemné horečnaté malátnosti ponechat - tak bohužel, no. Každopádně s tím nic neudělám, a jdu vymyslet, co s tím příspěvkem, aby nemátl lidi. Počítání jsem neriskovala, vím, jak se cítím a ani teď to neriskuju a tak si můžu užívat pocit, že jedu naslepo :).
    (Díky oběma za nakopnutí.)

Helena1313, matlafous123 a kiki2305 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.