Přichází jaro (21.3. - 27.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alenal

alenal Stálice fóra

Po první sklizni mám 58 sněhových vloček a 68 kapek rosy, zoufale málo

2. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Tak Anonu jsem ještě zvládl, ale Lilek nemám a ani nemám odemčenou poslední místnost, tak lev nebude... A ani nebude řádek... no i s tím dokážu žít...

3. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Já na farmě z béru a pár obr stromů 110 vloček a na Baha 1 plocha saguara a druhá chlívky a stromy 96.No nic moc čekala jsem trochu víc padátek.

evainfo, Helena1313 a tykadlo tohle ocenili.
  4. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] a mám po padátku z mrkvy a trstiny8), recyklovala som až do konca, síce akcie väčšinou začínam bez prípravy, ale takýto štart som ešte asi nemala:D, stíham nasadiť aspoň 5 hodinovku, ale času dosť - 140 hodín, to doženiem;)

5. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Sakra, to ta kytka nemůže mít stejnou dobu růstu o_O:wuerg:

Hortenzie, saguaro + 30 citrónů

6. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj farmáři. Tak s padátkama žádná sláva. Zaseto na středních polích na farmě bér a na baha saguaro. Mám 137 vloček a 100 kapek. Tak uvidíme jak to pujde ;) Plodin napěstovat moc není, ale ta padátka, to bude problém. Tak všem hodně zdaru.

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám 9 vloček a 27 kapek rosy, dobrý začátek:p;)

8. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Ahojky, tak jsem právě sklidila celou farmu, na baha jsem měla saguaro 24h , vedle taky dlouhodobky, stromy, chlévy ,výrobny...a vypadlo 92 vloček a 101 kapek..tak to je katastrofa:wuerg:

9. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

130 vloček (10,8%), 79 kapek rosy (11,6%)... no, asi to nebude zrovna lehké (standardně 3 JC, vše na stonku na podporu vypadávání aktivováno, legenda 30/30, sněhový keř - 21:30, dvouzrnka - 21:15, obr stromy, Výrobna, Zvěřinec, stromy, na Baha pak Saguaro - 24:00). Jindy to bývá štědřejší...
    Ale ono to půjde, ne že ne! Hlavu vzhůru, ať nás ty kapky i vločky pěkně osvěží!

EDIT:

Po první rozpěstovací otočce: 145 vloček (12%), 83 kapek rosy (12,2%)...

Naposledy upraveno: 21/3/18
    evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  10. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

DANKA722: Ale zase to máš pěkně vyrovnaný ,-) Každej má víc vloček, jen ty máš protekci ,-)

11. samec

samec Magnát fóra

Padátek na Bahama padá teda strašně uboze--za den na polích plantáže 17ks kapka rosy! To si z nás střílí? Abych to uvedl na pravou míru tak jsem tam včera zasadil saguaro 24h(to je snad krátká plodina?)--takhle bych nedošel vypadátkama do konce akce nikam! RT ať se chytí za nos a napraví to!!xD

evainfo, maribeja a Helena1313 tohle ocenili.
  12. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

174 vloček (saguaro+zvěř), 114 kapek (čtyřlístek a pórek), 14xJC

13. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

měla bych prosbičku :) poradil by někdo za kolik by se daly úkoly splnit pokud by se platilo FL? U Baha toho nemám bohužel otevřeného vícero a ráda bych dosáhla na stonek i lva :) asi i za cenu zlaťáčků :)

maribeja a Helena1313 tohle ocenili.
  14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Nejak to pujde ;)
    Jinak 20 pokusu na KS a z toho 6x bonus, ale strilela jsem jak zelenac = vsechno vedle, tak aspon cena utechy :D

EDIT: Jo a z toho uvodniho nastrelu teda nebyly parfemy, ale cerveny kurnik a arab uz je doma i pres poguanovany alternator, takze snad se vse v dobre obraci.

Naposledy upraveno: 21/3/18
  15. Baroland

Baroland Ikona fóra

Sklízel jsem pro Hladové sochy a zapoměl na JC....fajn,
    na Mýtině si sice pro ně udělám místo (sklidím 16 polí,odstraním je),ale pak kliknu na kombajn !,zase bez JC ...no dobrá.
    Ostatní sběr OK,kolik mám sněhu a deště nevím...melu 6 voňavek a trochu zbylo.

evainfo, maribeja a Helena1313 tohle ocenili.
  16. petaakubik

petaakubik Perspektivní autor

Prosím rychlíky o info kolik stojí florenů okamžité splnění úkolu u moringy a kolik u lilku až se tam dostanou. Pokud by to nebylo moc možná bych nějaký ten floren obětovala :) Ještě nemám bohužel vše v chrámu otevřené...
    a přeji všem ať se daří :)

maribeja a Helena1313 tohle ocenili.
  17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ale děcka uvědomte si, že kapek je potřeba 679 a vloček 1202, což je o skoro polovinu méně, tudíž, když už teď máme kapek okolo 70 není to tak špatný, jako u vloček,, kterých je potřeba dvojnásobek... :oops: kapek mám 33, vloček 27 a umleté 2 vůně. Mažu dát zvířatům, pak otočím akční a zatopím, otočím znovu a jde se makat na zahrady, po zimě jarní úklid.:sleepy:

18. samec

samec Magnát fóra

• necituj příspěvek pod který píšeš, stačí oslovit jménem
    ***odstraněna zbytečná citace***
    A myslíš si ,že Ti z 6h plodiny budou padat kapky na Bahama,když z 24h skoro nevypadly?

Naposledy upraveno moderátorem: 21/3/18
    maribeja a pavca67 tohle ocenili.
  19. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Na Baha na všech pidipolích saguaro,bez vody a hnoje ,76 rosa. Nejdelší plodina no pěkný.
    Na Farmě na všech pidipolích karafiáty be vody a hnoje ,83 vloček. Taky žádná sláva.
    Legenda30/30,JC žádný. Po vánici padátek z minulé akce je to hodně slabé ale zase jich není potřeba tolik.
    Snad to dáme,netřeba házet hned flintu do obilí ;)

evainfo, maribeja a MatysekKamilek tohle ocenili.
  20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Bez JC 58 kapek a 98 vloček tak tomu říkám katastrofa:wuerg:nejdelší rostliny a takhle utažené padátka? lev a šnek asi nebude:oops:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.