Přichází jaro (21.3. - 27.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Kdo sháníte banány, koukněte se prosím do Ramakrámku, jestli tam ještě nemáte některé ze 100 nebo 50 banánů (já je ještě nekoupila s tím, že zkusím hrát tak dlouho na "účet" hry, jak to půjde, nikdy jsem banány ani nekoupila za reál), případně i těch 5 kousků v limitovaných někomu může akorát scházet.
    Lev a šnek jsou exkluzivní odměna a stojí za to kvůli nim udělat i stojku, pokud to pomůže - třeba rezervy někde najdete. Když ne Ramakrám, honem do družstva, jsou tam úkoly, kde banány jsou a trh máme taky, takže jen ty krejcary rozfofrovat... třeba to vyjde, moc bych to všem přála!

Stěby, hraju téměř dva roky a uvedený řádek, který zobrazuješ, jsem jaksi ani neobsadila, takže já z něj určitě nejásala = už to nějaký ten čásek bude, co z něj hráči blahem řehtali. ;) Jinak samozřejmě souhlas - řádek z této akce určitě stojí za námahu, já se těším moc a doufám, že budu v nutných intervalech při vědomí a schopná farmaření elektronicky. 8)

2. stěby

stěby Hvězda fóra

Sovinka - jj, já to uvedl jen jako odstrašující příklad, za co jsme v dřevních dobách farmy nasazovali krky :D. Dneska už bych si za něco takového karpály nelámal a kolikrát si říkám, že takovéto "výnosné" větve z haluze vyházím. Ale co těmi dekorkami, řada z nich dává sama o sobě třeba 5 - 10 BZ xDxDxD...

3. jana563

jana563 Dozorce fóra

Do akce jdu.Lvy a šneky sice mám,ale řádek.....je pěknej.Ten musím mít :inlove:;)

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Teď jsem ráda, že jsem nevypleskala banány dřív a zbytečně. Hned jsem si otevřela potřebné a to počítám, že se mi ještě něco vrátí :) Akorát jsem musela nově otevřené dokoupit, naštěstí se to dalo dost výhodně a na kontu jsem to ani nepoznala ;)

5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Já mám chrám otevřený celý, takže 22 banánů navíc. Našla jsem si co je plod cukrové jablko, už jsem chtěla plašit, že ho nemám a ejhle ve stodole jich je přes 2 tisíce :inlove:, lva i šneka mám, druhá stáj se hodí. Jedu problematickou zástěru na Baha, večer bude 6/6, zlatý a diamantový třetí úkol počká po akci, no a pustila jsem se na farmě do dětské zoo, tož taky počká... :) + pěstuji do úkolu farma nikdy nespí na střídačku s Zimotřasem.
    Stále mi chybí asi 700 * na celý strom moudrosti, + 2 úkoly ze soutěže zemědělců na celou legendu.
    V řemeslech mám 5 st. u Spa manažera, 4 st. u marmeládníka, pekaře a alchymisty, květinář je zatím na 3tím stupni... Ono to půjde.:p

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, jestli máš dost rama mincí (dají se teď získat v recykl.) můžeš ZB koupit v Rama obchodě.

Lva ani šneka nemám, bude jaro nebude? zatím je jenom v kalendáři ,-)

7. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Zvolánííí Heuréééka
    tak konečně se doplazím ke šnekovi :D
    dvakrát jsem se o něj pokoušela u toho prohnaného šibala
    Zagroškudly
    čornul mi pěknou řádku florenů
    a vypadly z něj třeba labutě
    které bych mohla prodávat na trhu a vydávat je za lvy
    :D :D :D :D :D :D

8. kotatko2212

kotatko2212 Pisálek fóra

Tak já abych akci splnila potřebuju 212 banánů v rama nejsou mince a nikde jinde asi tolik taky nenaberu. Takže půlku akce a druhou bohužel:(

9. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Těším se na tuto dobrou akci dufám že to pro mně bude stejně úspěšné jako akce podzim je tu (stejná akce ale v listopadu 2017)

10. karbar

karbar Vévoda fóra

Tyto akce se mi líbí, kdy jedna plodina se pěstuje na baha a druhá na farmě.
    Jsem připravená, můžeme začít.

11. šebejda

šebejda Baron fóra

Jít do akce, toť dilema veliké. Lvi a šneky mám po 2 ks, třetí by neškodily. Více mne však lákají prkna. Dneska jsem přestavěl farmu k plnění úkolů v družstvu...až se ráno probudím a naliju do sebe kafe, potom se rozhodnu. Ale předběžně spíš si udělám "klídek" a i když se mi akce líbí, tak jí asi vynechám.

12. liduška14

liduška14 Pilný autor

Akce se mi líbí,šneka ani lva nemám

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. babako

babako Expert fóra

Do jarňáků jdu a pokusím se zlomit lvíče..:inlove::);):p

14. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Super akce se mi moc líbí. Baha mám otevřenou celou tak si myslím, že to půjde. Už se těším. :p

15. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Jasně, že chci stonek, ale to pěstování furt kolem dokola mě deptá. Lva i šneka mám, spíš bych potřebovala nosorožce a kamzíka.

16. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Tak do akce jdu také, lva a šneka nemam ještě tak snad se mi to podaří zvládnout a dojdu do konce. :)

evainfo, Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  17. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Katule008, zanedlouho má podle Oracula přijet vlak, tak tam podle mě krom novinek kamzík získat půjde (tedy zase někomu, že, ať žije štěstí, minule jsem pootvírala kdejaký náklad a ani kamzík, ani výrobna na hrábě nikde v dohledu).
    Já šneka i lva zkoušela opakovaně a prd velebnosti, tak mám vážně radost velikou :). Tak jen ať to stíhám hrát...

18. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Musím vybojovat šneka kterého nemám abych měl parťáka v postupu ke dvoustovce.Všem ostatním kteří budou bojovat úspěšné dokončení.

19. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj na akci se docela těším ,jsou tam alespoň chlívky co potřebuji konkrétně a ne tajemno ,a stonek ty já můžu tak se budu muset snažít akci dodělat,záleží na padátkách ,zatím se mi daří ,někdy sice s odřenými zády akci dodělat právě k vůli padátkům .Všem přeji ,aby to padalo.

20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak a na farmičku skočím ráno sklidit stonek a parky, dát vyrábět něco v řemeslech a potom až ve dvě.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.