Přichází jaro (21.3. - 27.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No vida, tak to jsem ji asi dokončila. Jinak, já někdy čumívám jak ten dodo ineptus. Taky taková nelétavá husa.:p

2. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

Tak hlásím také hotovo :D sakumprásk se lvem šnekem i stonkem a to jsem si až tak úplně nevěřila :oops:

3. myš59

myš59 Vévoda fóra

chybí mi karafiáty tak ted nevím taky jsem blbě počítala? Snad to honem do zítřka dám+5 vůni,stonek stonkuje a dál se uvidí, holt ten pracovní víkend je poznat;)

ezzra tohle ocenil(a).
  4. inzerat654

inzerat654 Pisálek fóra

Hlásim hotovo od včerajšieho večera.
    Akcia zaujímavá, pohodová, na baha som mal našťastie odomknuté všetko a ešte mám 65 banánov naviac.
    Škoda, že sa nemôžu darovať, rád by som bol niekomu pomohol.
    S otváraním položiek v chráme som nečakal, otváral som ich priebežne, minul som desiatky miliónov grajciarov na nákup potrebných položiek na trhu, aby som získal banány z úloh v družstve. Som rád, že sa mi to vyplatilo a mohol som v pohode dokončiť úlohu.

5. dvoraksar

dvoraksar Zelenáč fóra

smůla chybí mi lilek a nemám banány na aktivaci tak nedokončím ani stonek natož lva ,škoda

dadanca tohle ocenil(a).
  6. monča81

monča81 Pilný autor

Prosím pod čím najdu ty bobule hřebíčkovce

7. spuntka

spuntka Magnát fóra

Ojojoj, chybí mi 24 vloček a musím čekat na ráno až dozraje Hořec.>:(>:(>:(
    Držím palce všem kdo ještě finišuje.
    Hezký večer.

ivetakuc, Sirovodik a karbar tohle ocenili.
  8. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Splněno 125 úkolů, stonek už mám ještě musím udělat toho lva....

ivetakuc a Xenie6161 tohle ocenili.
  9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, ještě je tu možnost splnit dodávku za 5 florenů ;)

monča81 - bobule hřebíčkovce plodí hřebíčkovec

ivetakuc a MatysekKamilek tohle ocenili.
  10. dvoraksar

dvoraksar Zelenáč fóra

jé díky toho jsem si nevšimla dám floreny ty mám

11. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Ahojky všem;) Myslím si, že to dám na poslední chvíli ke lvu my chybí 40 kapek a u šneka nějaký ty vločky tak uvidím. Všem co už splnili blahopřeji ostatním držím palce.:)

12. ratatule70

ratatule70 Pisálek fóra

Akce super, jen by mě zajímalo jak se mám dostat až do konce, když už teď mám napěstováno o více jak 6000 obrovských krokusů, používám jak mrkváč tak cuketový koláč a pořád mi chybí 290 vypadávátek abych se dostala ke šnekovi. Jak to tam projektujete...., jak je akce s vypadávátky, tak se mě skoro žádná nepodařila dotáhnout dokonce, jsem zklamána.......:cry::cry:

13. Skali

ratatule70 - tak nepěstuj zbytečně navíc akční a sázej místo toho nějaké dlouhodobější rostliny. Obávám se, že z akční ti to nenapadá - je moc krátká ;)
    Můžeš mrknout do tohoto vlákna - Jak na vypadávátka
    Dlouhodobky - rostliny s delší dobou růstu - třeba cibule, pórek, karafiáty (záleží na co máš level) lze pokrátit dobu růstu šlechtěním ve skleníku. Doporučuju prostudovat i vlákno Farmářský dům - skleník

Naposledy upraveno: 26/3/18
  14. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já na všech farmách hotovo.Nevím proč,ale včera jsem byla přesvědčená,že akce končí dnes.Měla jsem zato,že je v neděli 26,až jsem šla spát,tak jsem si uvědomila,že se pletu a oddychla jsem si.Chybělo mi na farmách pár vloček a už jsem myslela,že budu muset vytáhnout kaštánka a vytuněnou cibuli,ale krásně jsem to zvládla i bez toho.Vyšlo to,ale je pravda,že padátka padaly míň,protože jiné akce mám hotové podtatně dřív a teď jsem i několikrát stála kvůli nedostatku.

15. ratatule70

ratatule70 Pisálek fóra

děkuji prostuduji si to a snad už to příště vyjde.o_O

ivetakuc, karbar a Skali tohle ocenili.
  16. anica16

anica16 Aktivní autor

ahojte tak ja opet nedokoncim chybi padatka no uzme to nijak neprekvapuje tak zase priste dalsi pous o stonek a vecicky mejte se ;)

ivetakuc tohle ocenil(a).
  17. zabeva

zabeva Aktivní autor

zdravím prosím o pomoc potřebuji na dokončení 150 vloček mám pidipolíčka měla jsem nasazeny dlouhodobky na celý den i kvůli práci,ale vloček moc nevypadlo
    Jak docílit aby mi vypadávalo co nejvíce vloček?Uprava polí? Máte typ na konkrétní plodiny pro vypadavání?!
    Díky za postřehy

18. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Hlásím hotovo :)
    I když to ze začátku moc nadějně nevypadalo, podařilo se a mám lvíčka i šnečka. :)
    Ať se vám všem daří a dojdete ideálně do konce, nebo alespoň co nejdál.

19. mamanka21211

mamanka21211 Aktivní autor

Ahojte, akciu som dokončila ale neviem sa dopátrať ku stonku.Díky

ivetakuc tohle ocenil(a).
  20. Skali

zabeva - Nepíšeš jaké dlouhodobky jsi měla, kolik políček, zda jsi vyházela z plochy neefektivní zbytečnosti (třeba chlívky - z jednoho chlívku dostaneš max 1 padátko, ale zabere 4 pidi), dát pryč stromy - z těch to taky moc nepadá....
    Osobně bych nechala pidipole, bo velkých polí dáš na plochu cca 41 a co pole, to max jedno padátko. Takže u malých polí je šance mnohem větší, bo jich na plochu naskládáš cca 200. Pole 2x1 nedávám, tož k tomu nic nemám...
    Velká pole (příp. komfortní pole) se vyplatí používat, když chceš dohánět vypadávátka pomocí superhnojiva - párkrát to otočit (k tomu jsou dobré rostliny vyšlechtěné ve skleníku - pokrácený čas).
    Na ml. farmě požívám cibuli, pórek (karafiáty nedávám, ptž mně z nich tolik nevypadne - každá farma je jiná a je to potřeba pozorovat delší dobu).
    Přidám link na vlákno Jak na vypadávátka
    a ještě Farmářský dům - skleník
    Edit: a málem bych zapomněla - na padátka je velmi důležitá i Živoucí legenda (poháry na stromě moudrosti) - čím vyšší procenta, tím lépe.

mamanka21211 - použij vyhledávací okýnko, jde to snadněji (dej si na stonku kategorii "všechny" )

Naposledy upraveno: 26/3/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.