Přichází jaro (21.3. - 27.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mico5252

mico5252 Rádoby autor

Ja som asi mentalne postihnuta ale hotovo stonka už zarezava a možeme isť na" Mile listy" čo mi chybalo som kupila za floreny. dakujem susedom a priatelom za jarne kvapky zmiešane so snehovymi vločkami.

2. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

Lev uz rve na svem miste, jeste dodelat par ukolu vedle, chybi vlocky, ale to snad dopada a i snecik bude

evainfo, milostivas a spuntka tohle ocenili.
  3. vera2610

vera2610 Pisálek fóra

Stonek mě taky nevadí, ale opět málo vypadávátek, je to k vzteku, koalu nemám tak jsem my
    slela že udělámalespon jeden díl ovšem chyba

evainfo a milostivas tohle ocenili.
  4. elbedna

elbedna Znalec fóra

Stonek stonkuje, lev si lebedí na BAHA a ke šnečkovi už chybí jen pár vloček sněhu. Myslím , že večer by mohlo být hotovo.:):):)
    Hezkou hru všem.

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pro ty, co pátrají po cukrovém jablku:
    Cukrové jablko je plod stromu Anona šupinatá [​IMG]
    Aktivace možnosti pěstování za 44 Zlatých banánů v 10. místnosti Starověkého opičího chrámu.

A ještě připomínám: Pokud nemáte v chrámu ještě něco aktivováno a chybí vám ZB (zlaté banány), můžete dodávku splnit za 5 fl a pak pokračovat v plnění akce dál.

A kdo již akci splnil a nemůže najít řadu na stonku "Přichází jaro" - použijte vyhledávací okýnko, jde to snadněji

Naposledy upraveno: 26/3/18
  6. Brumík

Brumík Aktivní autor

Opravdu nevím jak to děláte. Je to jedině tak jak říkám, že někde padá a někde nepadá. Trofej 29/30 a zoufale mi chybí vypadávátka. Dávám dlouhodobky a ani s nima to není sranda. Teď mám průběžně farmu stále otevřenou a není mi to nic platné. Šneka doufám do zítřka dám, ale lva ani omylem. A tak to jde skoro pořád.Takže ať se nikdo nediví, že si pořád stěžuji.A s těmi cukrovými jablky...nechápu proč se všude nepíšou stejné názvy.Kdo to nezná, asi těžko samotného napadne, že to je anona. Tak je to ale u spousty rostlin.

7. spuntka

spuntka Magnát fóra

Vločky nepadaj a nepadaj -.-:(
    Lev si lebedí na BAHA a toho šneka snad taky stihnu.
    Všem čekajícím držím palečky.

8. alena1480

alena1480 Pisálek fóra

Ahoj, tak já mám lva a stonek, ale šnek se mi asi nepodaří, protože mi chybí spoustu padátek, a ani s těmi dlouhodobkami mně toho tolik nenapadá, alespoň něco mám, a za to jsem taky ráda.

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jenže ono plodu anony šupinaté se opravdu říká cukrové jablko. I když mám často výhrady k překladům, tady je to naprosto správně.

10. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    akce splněna včera. Lev i slimák na ploše. Aktuálně navíc 117 kapek, 263 vloček - ještě něco napadá. Akce plněná bez SH (kromě rozpěstování) a dalších urychlovačů. Jinak si myslím, že RT poslední dobou na začátku akce přiškrtí padátka a pak postupně zvyšuje pravděpodobnost vypadávání.

milostivas, matlafous123 a zahradnice4 tohle ocenili.
  11. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Lev je doma,šnek asejc nebude,ale neva,cílem byl lev a stonek;)

Xenie6161, milostivas a fany2020 tohle ocenili.
  12. Brumík

Brumík Aktivní autor

kiki: může se říkat, ale kolik lidí to asi zná...proto jsem psala co jsem psala. Mají všude psát stejné názvy a nebo v závorce přidružené.

milostivas tohle ocenil(a).
  13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já semelu poslední vůni, až se mi uvolní mlýn od krmiva a pak už jen 69 vloček.... a finíto! Lev, šnek i stonek budou doma.... ještě si až zatopím, srovnám dekorky na baha, zelené lístky zase daly nějaký mystický potfory a 2 letadla.... no a 2x + 1 do stodoly na 6h, takže pěstuji proso, sokol ho sežere moc....
    Jo koukali jste na ofiko, jaké recepty budou za mixér? Tuším, že jeden dává + 3 ke sklizni obilí na farmu (Na jak dlouho nevím) a jeden + 3 na zeleninu (opět dobu trvání nevím) ovšem z devíti receptů jich moc mít nebudu, většinou to chce pátý stupeň řemesla a ten mám jen u SPA MANAŽERA :cry:, marmeládníkovi chybí 50.tis bodů.... a ty 3 zbývající ... tak tak chybí kotel bodů... Nechce RT dát stonek na ostatní řemesla 2x denně + 400 bodů, jak dostával Spa manažer??? Že by mi to móóc pomohlo :p:music:

Edit: tak + 3 ke sklizni na 18h bude dávat Tropic colada (ost. plodiny baha) = Spa 5.st.
    Čokoládový croissant obilí na farmě Pekař 5.st
    Ibiškový džem zelenina farma Marmeládník 5.st
    Rajský věnec květiny farma Květinář 5st.

Takže ideální je ten džem + řádek se strašáky = to pak je z minipole 6ks :

Je možný, že tam mám chybu, tak se omlouvám předem.

14. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Ahoj. Může mě za tebe mrzet, že to možná nedáš, ale na druhou stranu se tomu nedivím, pokud píšeš, že nevíš jak to děláme. Fakt nevíš? Vždyť u každé akce je v diskuzi spousta příspěvků, ve kterých to mnozí farmáři píšou. Pak už stačí si to přizpůsobit svým možnostem a klapne ti to jak ostatním.
    Na vedlejších dvou farmách mám poháry na pouhých 9 a 11%, přesto jsem šneka získala včera večer a teď už je na A 233 kapek a 176 vloček, na B je 268 kapek a 156 vloček. Pravou stranu nedělám.

Trochu protiřečící si příspěvek, že? Pokud asi stihneš, tak padaj, no ne?

15. Kopretinka21

Kopretinka21 Pisálek fóra

Tak to nejsem takový rychlík, některé věci musím opravdu dokupovat, protože ještě nemám tolik stájí, ale nejhůře je to s kapkami vody mám jen hlavní farmičku na baha a někdy nekapou jak bych potřebovala, ale jinak je to fajn. :eek:)))

fany2020 tohle ocenil(a).
  16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Brumík - kdo něco neví, může se podívat ve FAQ do přehledů, je to tam hezky rozdělené. A nebo se zeptá. Odpovědi se mu stoprocentně dostane, ať už od FM, nebo od hráčů. :)
    Najdeš si stromy, klikneš na Plody stromů a pak uvidíš abecedně seřazeno vše co potřebuješ :) (otázka ani né minutky). Stejně to funguje i u ostatních věcí...

[​IMG]:) [​IMG]

Taky můžeš kliknout v mém podpisu na Přehledy, a jsi tam ;)

17. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, taky nejsem žádnej rychlík, ale doufám, že to do zítřka dám celé, chybí mi umlít už jen jednu vůni a pak ještě 75 vloček, tak snad napadají všechny.

milostivas tohle ocenil(a).
  18. Brumík

Brumík Aktivní autor

....................
    To byla řečnický termín, snad nejsem tak úplně b...á. Občas mi někdo vysvětli co dělá, ale co dělám já se mnoho neliší.A určitě si neprotiřečím, protože jsem psala, že doufám že šneka dám do zítřka a lva ani omylem. To znamená, že ještě nevím jestli splním kvůli vypadávátkům, protože jich mám na to zoufale málo. Asi tak...

19. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky, o lva jsem ani nezkusila, na šneka mám napěstováno a po další sklizni růží uvidím, jestli na něj budu mít vypadávka - chybí mi asi 150, jarní vůně už mám namleté, tak jenom ty vločky.

Xenie6161 a milostivas tohle ocenili.
  20. fgs001

fgs001 Pilný autor

I když na šneka mi chybělo ještě 70 vloček (jaro už přišlo, tak nesněží), tak mise byla splněna. Chtěl jsem hlavně lva a stonek a to se podařilo. Šneka už inventáři mám, tak mne "nezdar" až tak nemrzí. A věřím, že další příležitosti, jak se k podobným stájím dostat, ještě budou. Tak hlavu vzhůru a s chutí (i s chotí?) do dalšího pěstění :) Bylo to fajn, díky za akci!

EDIT: Tak jo, šnek bude. Děkuji za upozornění, že akce končí až zítra :)

Od pátku ležím s chřipajznou a mám nějaké problémy s určením času. Například včera jsem byl bytostně přesvědčený, že hokej končí už po druhé třetině xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.