Přichází jaro (21.3. - 27.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak už vím kde se stala chyba! Zaměnil jsem plodiny.Nevadí času je dost!:)

2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Aktuálně 44/75 jedna vúně (chybí 2 kapky)a stonek je doma začínám vyhlížet šneka vidím to na 99.9%

3. petrík31

petrík31 Rádoby autor

Tak je to v háji slušně řečeno ve 40 úkolu chtějí 120 ks lilku -5 rostlin zamknutých na to nemám.A tomu říkají střední úroveň.Ha,ha.

myš59, bursuk59 a jáša2007 tohle ocenili.
  4. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

petrík31-dve stranky nazad je od Skali prispevok- Ahoj, jen připomínám, že dodávky, na které nemáš odemčené potřebné plodiny, stromy, zvířata v chrámu, lze splnit za 5 fl ;)
    (ale nevnucuju - jen ukazuju možnost)

5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

75/50 .... stonek stonkuje, lev doma :) jen musím dopěstovat 500 krokusů, něco mi někde uteklo :cry: vloček 75, kapky 4... snad to dám.

6. imeldaosf

imeldaosf Pisálek fóra

Můžeš koupi za pár florenů až dojedeš k té úloze, také jsem to málem vzdala kvůli lilku, ale jde to

7. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Zdravim farmari, u me posun casu zpusobil zase chaos - nemuzu zabrat :-D Ale uz se hlasim jako hrdy vlastnik lva, snek se ještě nekde louda :p Snad by se mohl doplazit během zitrka :) Jinak se radim k pocetnim umelcum, taky jsem dnes zjistila, ze mi chybi akcni, byt jsem ho urcite spočítala spravne xD Takze stojim hlavne na nem, zítra dopěstuju, pajdatek mam asi dost (mely by dopadat poslední potrebne rano), no a s vlockama jsem si pomohla radkem, s temi bych nejspis bojovala, dnes jsem na ne placla cca 300SH, takze tolik kusu vloček diky tomu pribylo - něco urcite vypadne navíc, takze zbydou, ale zrovna u tehle akce se mi nechtělo cekat, jestli to dopadne, nebo ne, vysledne odmeny byly dost lakave a za utracene hnojivo urcite stoji :)

8. jajafe45

jajafe45 Pisálek fóra

Mám hotový stonek,splněno 130 úkolů a stonek v nebi nikde nic.Stalo se to někomu?Děkuji za odpověď.

MatysekKamilek a myš59 tohle ocenili.
  9. hullk1

hullk1 Stálice fóra

takze cukrove jablko neexistuje

10. Lida7373

Lida7373 Stará škola

jajafe45, musíš v řádkách hodně couvnout.....je asi na 9 pozici, nebo kde.......

Vůbec nechápu, proč se ty řádky když se akce dodělá, kamsi přesunou a pak se musí hledat....proč nezůstanou na místě kde jsou.

švestinka, MatysekKamilek a myš59 tohle ocenili.
  11. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

hullk1 cukrové jablko dává Anona šupinatá,je na BAHA:),takže existuje;)

12. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Tak hotovo vsem drzim palce at to dotahnou do konce a tajemnych sazenicek samy sokol asi poridim volieru na ne xD

13. kendyna

kendyna Zelenáč fóra

Cukrové jablko si asi vycucám z prstu!!!!!

14. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

hotovoxD stíham aj incident zo zásterou na Baha som nemala problém z padátkami, len škoda že mi nepadali tak na farme:p
    Prajem všetkým pekný deň ;)

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  15. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Páníčka, ale se mi to vleče! Teď čekám, až se mi namelou 3 směsky a pak se hnu k dodávkám samostatných vloček, které už nemám a budu doufat, že mi ze sněženek vypadnou. Lev už se množí a stonek také pracuje. Ovšem nerada bych dopadla jako při poslední akci,kdy mi chybělo pár kousků a už nebyl čas s tím něco udělat, poněvadž bylo 13,57. Takže jsem tu poslední dekoraci nedostala - což mi zvlášť nevadilo. Ti šnečci by byli horší.
    Blahopřeji všem, kterým vločky a kapky už napadaly a tudíž už mají volno a mohou si hodit nohy na stůl.;)
    Tak jsem to tam nasázela a chybí mi sedm úkolů, což je ještě 73 vloček...
    To dám.

16. sisinka

sisinka Pilný autor

je to opravdu všude jinak- mě nechyběly vločky, ale kapky rosy, pořád jsem na ně čekala. Už mám splněno, lva i šneka jsem měla od Marigolda, ale i tak se šiknou :)

zahradnice4 a kiki2305 tohle ocenili.
  17. lenak67

lenak67 Pilný autor

ahoj konečně hotovo, ale jen díky nejdelším rostlinám. Možná proto, že jsem se rozhodla plnit mezitím jiné úkoly v družstvu.
    přeji všem ať to dopadá, hlavně vločky.

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

kendyna: Zkusit to můžeš. Nebo si přečíst odpověď dva řádky nad tebou. Nebo FAQ k akci. Nebo, pokud nemáš strom Anona šupinatá otevřen v chrámu, koupit za 5fl. No a pak teprve můžeš cucat.

19. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Hotovo! Na ostatních farmách mi chybí už jen volné vločky, to snad dopadá.
    Takže až sklidím, půjde šnek hezky na plochu, aby se odměnil za tu dřinu.

20. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Zatím splněno 117 úkolů a zas musím čekat... Vločky stále nepadají tak jak by měly i když je to lepší než na začátku akce... Ale měl bych to dokončit nejpozději zítra ráno...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.