Přichází jaro (21.3. - 27.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Na šneka mě chybí 12 úkolů a na lva 6,tak to pomalu snad dám.Ale co mě moc vadí je taj.stáj "platinum",která je dávána v každé soutěži.Bažanty posílám vláčkem,orlů žlutých mám 7 a oranž.6ks.Zrovna tak křečky atd.To už RT došla fantazie?Co takhle třeba kamzík?

LV 123

2. coneznam

coneznam Osvícený autor

Teda lidi, kde berete ty padátka? Napěstováno mám, že bych mohla podarovat 2 spoluhráče, ale padátka asi padají jinam. Ach jo, mám odehráno asi 70 úkolů. Trochu málo:sleepy:. A to jsem tolik chtěla šnečka i lvíčka:mad:

3. Kvíteček

Kvíteček Zelenáč fóra

ALOHA ALL :eek:)
    Sněhových vloček je strašně pomálu. A je to škoda, páč šnečík by se hodil....

4. Jitulka74

Jitulka74 Pisálek fóra

Tak lilek nemám. Pokud dobře počítám, tak i kdybych dokončila levou stranu, tak stonek nezískám :( .

myš59, petaM2001 a jandule tohle ocenili.
  5. sergejko

sergejko Perspektivní autor

Tak lavá strana prave dokončena a slimák-šnek je uz pekne na farmičke bože tak sa teším z neho:);) rozpestoval som akciovky na noc som daval ruže a vločky ako tak padaly

Naposledy upraveno: 25/3/18
  6. Boty

Boty Magnát fóra

Jupíííí-mám šnečka, teď všemi silami na leva :)))

7. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Jsem doma po prac. víkendu, i košt jsem přežila a trčím na 68/62, tak snad to do konce akce napajdá;)

8. papulice

papulice Veterán fóra

tedy už mě to opravdu štve,ráno sem zasadila růže a ted vypadlo na 1 vůni,už je to do nebe volající!!!!

myš59, petaM2001 a Peto121 tohle ocenili.
  9. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

Tak a mam stopku lilek nemám ani neziskam bananu tolik neni ,coz mne mrzi,tak nejak nedomysleny...kdyby se dal alespon koupit

myš59, Jitulka74 a petaM2001 tohle ocenili.
  10. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Dobrý večer všem čekajícím farmářům:
    rosy chybí 92,vloček ještě 262,šnek se už došnečil na mýtinu,ovšem lefík se ještě kočkuje v Africe.
    Akce by byla naprosto super,i když musím pustit 15 fl,neboť nemám lilek, čajot a papyrus a kdyby se tak nevleklo to čekání na padátka. Vleče se to jak 14 dní před výplatou;))
    Ráno snad bude hotovo.

11. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Jandulo a Jitulko, obě položky jdou koupit za 5 florenů a tím pádem postoupit do dalšího klání.
    Já mám 137 úkolů a lev půjde za necelou hodinku už na plac, by se zdárně množil. Předpoklady má.;):p

12. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

• necituj příspěvek pod který píšeš, stačí oslovit jménem
    ***odstraněna zbytečná citace***

jj uz jsem také zjistila,přesto děkuji za info :)

Naposledy upraveno moderátorem: 25/3/18
  13. alenal

alenal Stálice fóra

tak kapky rosy chybí 64 a vločky 261 snad to napadá

myš59 a petaM2001 tohle ocenili.
  14. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Stonek maká :) do šneka ještě kousek, do lva o něco větší, no ale snad to nějak zvládnu.
    Co ale hodně potěšilo je hnízdo pro roháče, které se vyklubalo z vláčku :)

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak ještě čtyřicet kapek a lev je v kabelce. Zato šnek... do pozítří asi pětatřicet postupek nedám.....:(

16. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Tož taky hotovo. Konečně docela slušná akce.

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak to je fakt mrzuté!:cry:[​IMG] I mistr tesař se utne.Podle složitých výpočtů mělo ještě něco zůstat ve stodole.xD Opravdu to nechápu.:)

18. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Tak lev je už konečně doma ještě šneka tam musím ještě splnit 26 úkolů ale sněhové vločky padají málo :-(

myš59, Pitrýsek47 a petaM2001 tohle ocenili.
  19. lott_lott

lott_lott Stará škola

Lev je jistý, ale šnek nejspíš nebude. Vločky mne nemají rády, asi vědí, že už chci jaro :)

myš59, Pitrýsek47 a petaM2001 tohle ocenili.
  20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.