Přichází jaro (21.3. - 27.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Peknu nedelu vsetkym ,,tak akciu som dorazila dnes rano..konecne hotovo a uz zas som sa dala na dokoncenie casoviek..saguaro a ostatok do ulohy dodam az zajtra rano, tak dnes prestavba farmy a este nejaky ten expres otocim:p

nech sa vam vsetkym dari:inlove:

2. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Šnek už tuká na dveře,ale o lvovi si nejspíš nechám zdát,budu ráda když stihnu stonek.

3. liduška14

liduška14 Pilný autor

Včera stonek,dnes dodělaný celý úkol,akce na pohodu

bursuk59 a zahradnice4 tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, jen připomínám, že dodávky, na které nemáš odemčené potřebné plodiny, stromy, zvířata v chrámu, lze splnit za 5 fl ;)
    (ale nevnucuju - jen ukazuju možnost)

5. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Dokázala jsem to s 20 Fl investicí, ale mám šneka i lva:
    A přitom ještě:
    [​IMG] . Hurááááááá

6. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak šneka nemám, ráda bych, ale padátky bída, asi to nedám, i když vše ostatní mám:cry:

7. Evča55

Evča55 Pisálek fóra

Zdravím a chtěla bych se zeptat, akce " přichází jaro " by měla zítra končit ale na farmě pod ikonkou hodin je zbývající čas 47...hod. Tak kdy vlastně akce končí? Jinak mě by se ty hodiny navíc hodily, nebot' mi chybí dost vloček...

bursuk59 tohle ocenil(a).
  8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Evča: nevím, ale i ofi ukazuje 27.3. a to je pokud vím úterý, pondělí je 26. = pamatuji si, syn nemá oběd ve škole, neb ryby ani játra nejí ;)

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Evča55 - Akce začíná 21.3. od 14:00 hod. a končí 27.3. ve 14:00 hod.

DANKA722 a bursuk59 tohle ocenili.
  10. Evča55

Evča55 Pisálek fóra

Lidičky to jsem ale trdlo, já mám dnes 26tého a ono je 25tého, aspon' mám šanci ještě něco nahrát. Díky vám za trknutí. :)) To je trapas.

bursuk59, Skali a zahradnice4 tohle ocenili.
  11. JarVok

JarVok Zelenáč fóra

Super, díky za návod. Zkusil jsem. Jen jsem před tím musel odemknout místnost a ještě koupit nějakou Rajčenku. No a banány došly dřív. Ach jo. A to je jen jedna položka co v seznamu nemám.
    Holt poučení pro příště, nejdříve detailně prozkoumat, co bude požadováno a až pak když tak hrát. Jinak si raději udělat min. týden volno.

bursuk59 tohle ocenil(a).
  12. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Evča55: moc trapas to není, neb stejně tahle akce končí o 1 hodinu dříve kvůli přesunu na letní čas, doufám, že RT na to zareaguje a tu hodinu nám přidá, jinak těm, kdo už má hotovo, veliká gratulace, taky tápu ještě nemám ani lva a ani šneka, nejsou padátka (352 vloček a 108 kapek rosy).

Naposledy upraveno: 25/3/18
    alena1480 a bursuk59 tohle ocenili.
  13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tož stonek maká od včera, dnes je stav 133 a čekám... momentálně na sklizení bazalky, neboť jsem zjistil, že z původních takřka 6 000 mám jen 832. Kam já ji zasel? :p:wuerg:
    Lvíček zatím čeká na posledních 40 kapek, neb jsem dal přednost 3 parfémům. Ale je na ostrově ibišek, to dopadá, žádný strach. A na noc biskup, padá z něj moc dobře rosenka.:)
    Na vedlejších farmách je stav127/126, čeká se na obojí, jak jinak. Na té s vyšším skórem už je lev v liště, neb jsem zapomněl, že už ho mohu hodit na plac.
    Jinak mám už 4 brouky:) a dosud žádnou růžovku:cry::cry::cry:
    RT nám určo nic nepřidá, poněvadž mám dojem, že se ve světě zas tak moc nepřesunuje běh času.

14. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

RT nám tu hodinu přidá na podzim zase v nějaké jiné akci, protože určitě nějaká bude. A možná jich bude i víc najednou, tak na tom ještě vyděláme ;)

15. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Tak stonek stonkuje, šneka už taky mám, druhá strana zatím 48/75, ale do úterka to snad dám a bude i lev. ;)

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Pokud jsou ty počty od matlafausové na první stránce správné, tak co s tím?
    [​IMG] asi to nedám...

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nejenom že mi nepadají vločky ale ještě k tomu neumím počítat. Najednou mi chybí kolem 2000 akční. Ještě včera jsem je počítala a bylo jich dost. Asi pújdu znovu do 1b:mad:xD

18. burds

burds Titán fóra

Tak už mám i lvíčka.Akce hotová

19. polacka

polacka Vévoda fóra

Tak hlásím hotovo. Tentokrát to byla dřina a musela jsem použít SH na padátka. A jdeme pošimrat expres.

burds, bursuk59 a coneznam tohle ocenili.
  20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Podle odpoledního předpokladu je hotovo. I na dvojčatech už jsou šneci v liště. Akce byla fajn s hodně dobrými odměnami, což ocení právě nižší levely. Obě testovací během těch čtyř dnů postoupily o 2 lv na farmách a o 7 na Bahamaramě. Konečný poměr padátek napíšu až na konci akce.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.