Přichází jaro (21.3. - 27.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Právě jsem si spočítala, kolik bych ještě potřebovala ZB, abych se dostala k řádku a hlavně lvu a výsledek mne málem porazil - 357 ZB!!! Jsem z toho tak otrávená, protože napěstovat bych zvládla, padátka by snad také napadala, ale bohužel to bude první akce po veeeeelice dlouhé době, kterou nedokončím!
    A tak se mi ani nic nechce a ani nevím, jestli vůbec tu akci mám začít dělat? Ztratila jsem motivaci a to to ještě ani nezačalo.
    :cry::cry::cry:

Edit: Ale všem ostatním držím palce!!!

Naposledy upraveno: 20/3/18
  2. jenicekjenda

jenicekjenda Pisálek fóra

Už jsem chtěl brečet, že kvůli lilku úkol neudělám, ale naštěstí jsem se podíval zpět a zjistil, že bude dostatek zlatých banánů jako odměna za dodání, že si lilek otevřu a rychle napěstuju.

3. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

4. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

to už tu bylo a nejsem si jistý jestli jsem to stihl všechno získat...:oops: snad se mi to tentokrát podaříxD

5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Už se těším! Kdy že to začne? Až zítra, ach jó!
    Saguara na ostrovech a na farmě dám asi vodnici. I když bych potřeboval doplnit maliny.

6. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak ve stodole je už vše potřebné nachystané,tak jenom pěstovat akční a chytat vločky a kapky.Jen doufám,že bude sněžit a pršet víc než v normálu,na vodu je u nás příroda skoupá. :)

7. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Nemám ani šneka ani lva....musím se snažit to dodělat.

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Čekám výprodej zlatých banánů! Přece RT nenechá začátečníky ve štychu!:p Samozřejmě za lidové ceny!o_O
    Prej obtížnost střední?!?
    Ještě tam mohli vrznout smokvoň a areku.Ale to už by byla obtížnost nízká!o_O

9. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

mě se to moc líbí! šneka ani lva nemám, tak hurá do toho :)

10. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny den vsetkym...tak akcia pekna..idem do nej...len...

snehova vlocka zas 1202 ks
    a rosa 679ks...no neviem, neviem..uvidime ako popustia kohutiky na padatkaxDale zas akcnej nieje tolko,,tak snad nejake dlhodobky to daju:pprajem fajn akciu

11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Neviem či stihnem celú akciu,lebo mi bude chýbať 1 a 1/2 dňa.Koľko urobím toľko bude.Leva a slimáka mám po 1 a v úlohe ma ďalšie čakajú.

12. veviinka

veviinka Pisálek fóra

Tož co sa tyče baha je to akce jen pro vyšší levely, sem teprve 254 tudíž mám spoustu věcí neotevřených...dostanu sa tak k ukolu 17...ale aspon do základu jdu..

13. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Řádek na stonku bych snad ani nemusela ale jinak se mi to móc líbí.Děkuji matematikům za vytvoření rozpočtu.

14. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Takže pokud jsem to dobře sečetl, potom je na kompletní splnění dodat 15165 obrovského karafiátu, 1102 sněhových vloček (z toho 962 na výrobu jarní vůně) a 679 kapek rosy (z toho 364 na výrobu jarní vůně). No a samozřejmě něco ze zásob běžných rostlin, zvířat a produktů...
    Teď jen zjistit, co mi chybí...:p

OPRAVA!
    Opravdu jsem začal míchat jabka s hruškama... to je samý obrovský karafiát, obrovský krokus - těch kytek je už tolik, že to má jeden zcela pomotaný...

Správně má být:
    7815x Obrovský krokus (na farmě)
    7350x Obrovský karafiát (na Baha)
    1202 sněhových vloček
    679 kapek rosy

Děkuji za upozornění.

Naposledy upraveno: 20/3/18
  15. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

no akce vypadá krásně. Bohužel nemám na baha ještě vše otevřené :cry:lze někde najít kolik by stály jednotlivé úkoly FL?

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

jan.svatek A nemícháš náhodou jabka s hruškama?:eek:;)

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

jan.svatek Byt tebou, tak misto cca 1/2 obrovskeho karafiatu napestuju radsi obrovsky krokus a neco bych i prisnezila, no ale proti gustu... 8)

18. makak-magot

makak-magot Stará škola

No, skoro :)
    Až na to, že jsi sloučil dvě rostliny dohromady - potřebuješ 7815x Obrovský krokus (ten je na farmě) a 7350x Obrovský karafiát (ten je na Baha) a těch vloček je potřeba 1202.
    Ale ty kapky máš dobře ;)

19. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Tak Lva ani šneka nemám, ale jinak bych měl mít všechno co potřebuju odemčené tak se do toho musím pustit... A nejenom pustit, ale snažit se to i dodělat...

20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Nějak jsem zapomněla, že už zase bude akce, takže časovanou sopku odkládám.
    Na dvojčatech jsem dokoupila vše potřebné z faremních záležitostí, tam by se mohlo podařit dojet až do konce. S Bahamou nepočítám, ale budu tam pěstovat a sledovat padátka, to zase jo. Nicméně zkusím sehnat banány na otevření celé plantáže.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.