Přichází jaro (21.3. - 27.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Kuteno: nejlépe oknem PC ven, napadají sami... xD
    Je fakt, že dneska je venku šílená zima, ledový vítr... aspoň mě neštve, že máme rodičák a nemůžu na zahradu... v téhle kose tam s miminem nepolezu -.- ...

2. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Na mne padaly, jen jsem vyrazil na nákup. Já trubka si vzal polobotky, ještě s hladkou podrážkou a okolo obchodu samý led! Aby ty lenochy Luciper vzal a dole u kotlů naučil, co je to práce!
    Na všech farmách splněno 48 úkolů, čekám na vločky. Tydlety reálný neumím nacpat do virtuálu, tož musím počkat. V podvečer sklidím a hodím tam do rána cosi delšího, ať se ráno chumelí...

3. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Po 25 hodinách akce 489 vloček (40,6%) a 297 kapek rosy (43,7%). Tak to myslím jde. Na Farmeramě kvůli vločkám oseta Chryzantéma (22:30), tak snad během její sklizně zítra ráno trochu nasněží... Večer budu mít napěstován i akční Obrovský karafiát...
    A pak už jen zářné zítřky...:D

4. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    tak jde to, ale dře to. Za první den (vyjma úvodní sklizně) 206 vloček (kapky neřeším, ty jsou v pohodě). Následně ze sklizně akčních - 36 vloček, takže pokud udržím vypadávání, tak bych to měl dát. Jinak si nejdříve jdu pro lefa (zatím mám 1 z úkolu) a protože má delší dobu růstu než slimák (taky mám 1 z úkolu) tak je pro mně důležitější. Tak ať to padá.

5. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Tak jako obvykle můj stav po prvních 24 hodinách: za šestinu času mám cca 1/4 vloček a cca 1/3 kapek. Napadáno 374/209, splněno 44 dílčích úkolů ze 150.

Na dvojčatech jsem počítala jen s faremní polovinou. Ale podařilo se mi z úkolů dostat dost banánů přímo i za postupy v levelech, takže mám otevřeno 6 místností, aktivovány i pandy a ještě 70 banánů k dispozici. Uvidím, na aktivaci čeho budou potřeba. Faremní polovinu udělám určitě celou, takže banány ještě přibydou.
    Momentální stav farma A - 248/83, farma B - 248/95, na obou splněno 32 dílčích úkolů.
    Padátka z Bahamy jsou nižší z toho důvodu, že na noc byl jen pantoflíček, ze kterého bylo méně než z akční. Dnes na noc půjde biskupčepice.

6. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky,tak já nevím co dělám špatně,ale venku padají vločky ve velkém,ale u mě na farmě úplné minimum.Asi mám někde díru či co,že mi zdrhají ven:mad:

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ideální stavy v tuto chvíli jsou:
    Sněhové vločky - 212 ks
    Kapky rosy - 120 ks
    Uběhlo cca 18 % času, tak žádnou paniku, to půjde ;)

8. larelay

larelay Analytik fóra

A u nás už je jaro i venku, teď ještě aby to vydrželo. Sluníčko, teplo skoro na tričko. Takže pro mě akce přišla úplně včas. Jde to pomalu, ale kytky jsou hezké a dopadá to jako vždy, není čas ani potřeba, natož chuť to sledovat.
    Co děláte někteří s těmi JC? Proč je nestěhujete, když chcete víc padátek?
    Akce se mi líbí. Trochu málo dodávky ze stodoly, klidně mohlo být i víc. Trochu mě mrzí, že jsem minule ve stájbole vyhodila tak přes 200 FL, abych získala druhého lva, přitom stačilo počkat :)
    Příjemný den všem.

9. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

citron asi poletí do lišty....S CITRONEM 8ks, BEZ - 13 ks vloček....má to nějakou logiku?

10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Z akční mi na mýtině vypadly 4 vločky :cry:;) Jsou nejvíc pozadu, ale i tak je plním na 105% (skoro 106%). Na Korabelnikovou to není, ale stejně mám dobrý údernický pocit, takže jsem v klidu :p
    Akční bude napěstovaná brzy (krokusy dřív), tak tam pak nahážu něco delšího. Na Baha to asi budou nově přibyvší cukrmeloun nebo čajot, které jsem byla donucena otevřít kvůli akci. Tak ať je z nich nějaký užitek :)

11. Skali

Zoufálkov - když to nemůžeš takhle brát, protože při každé sklizni ti vypadne jiný počet pajdátek - ať už jedeš s JC nebo bez. A z každé plochy je to taky jinak. Jednou vypadne 15, podruhé 9, potřetí 12......Musela bys to sledovat alespoň za nějaký delší časový úsek - aspoň třeba v součtu za 24 hodin (a stejně to nebude objektivní). A s jinou akcí to taky srovnávat nejde, bo tam jsou zase jiné cílové počty...
    Logiku bych v tom nehledala. U většího počtu JC už jsou rozdíly evidentní. U jednoho rozdíl nepoznáš...

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

njn jsem v zelenejch dnes snad dopěstuji a pak nasadím těžké kalibry v podobě béru a saguary vono to snad půjde;)

13. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

nevím nevím jestli to dohraju.padátka nepadají jak by měly. takže stáje asi nebudou :cry::cry:

14. burds

burds Titán fóra

Na farmě vločky nepadají.Za to venku je jich docela dost.Už aby bylo to jaro jak na farmě tak venku.Kdybych ty spadané vločky co mám na zahrádce měla na farmě tak mám hotovo.Takhle čekám a čekám.

15. Alexandria1

Alexandria1 Aktivní autor

kruc, co si počít s tou věčně se točící kytkou... vždyť nejde vůbec hrát !!!:(

16. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

No tak snad to napadá nééé venku už nééé tady na farmě ano,zatím to tak není. Ze 150 úkolůn splněno 44 :oops:
    Ale stájičky chci obě páč nemám ani jednu z nich plosím plosím smutně koukám povolte kohoutky na padátka

17. papulice

papulice Veterán fóra

kuteno někdy mám chuť ho z okna vyhodit i s farmou,zrovna jako teď.....

18. kralslnko

kralslnko Rádoby autor

Ahoj ľudkovia, má niekto z vás lilek (baklažán)?

maribeja tohle ocenil(a).
  19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak na farme je fakt dost Citronu a presto mam mnohem mene vlocek nez bych cekal, navic tri plochy a tak nevim zda makaji... pochopitelne na vlockach stoji plneni ukolu, i kdyz se nedari vytocit +1 ke kytkam, obvykle mam dvakrat vic padatek nez kviti a to je na zacatku kde vlastne maji padatka vyhodu prvni sklizne, ze?

Vypadavat ma 201 vlocek/den, v tuto chvili ma byt 229 (nebo chybet 973 ), mam 429 (chybi 773 ), mam 35% hotovo.
    Vypadavat ma 114 rosy/den, v tuto chvili ma byt 130 nebo chybet 549, mam 269 (chybi 410 ), mam 39% hotovo.
    Stav krokusuF : idealne 1489 kusu (1303/den ), mam 3882 z 7815 (49% ).
    Stav karafiatuC : idealne 1401 kusu (1225/den ), mam 3274 z 7350 (44% ).
    Zatim uplynulo 19% casu, zbyva 116 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny 26* jarni vune, celkem cca za 2,2 hodin.

20. Skali

Naposledy upraveno: 22/3/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.