Překvapení v lastuře (1.6. - 1.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Děkuji, dárečky potěšily a dnes, jelikož jsem doma a můžu si od domácích prací odskočit k PC, určitě potěší a hlavně je to zadarmo, bez nakupováné florenů.;)
    Pěknou neděli.

Madulka_cz

2. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Další skvělé dárky - šla jsem pro ně ještě před sklízením.;)

evainfo, marcelina0007 a kometak96 tohle ocenili.
  3. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

mě snad porazí...krásně si kompletně sklidím celou farmu, vyseji a jdu na překvapení do lastury...bum a je +100% na 24h..hned jsem se probrala v nedělním ránu i bez kávy ...a to jsem měla vysety dlouhodobky:wuerg::eek:

4. .macca.

.macca. Hrabě fóra

super dárky já si těch 100% nechám až po akci potom to využiji přece jenom víc než teď před dvěma dny jsem si poprvé co hraji vytočila na kš. 200% bz. a také nebyli moc využity

evainfo a kometak96 tohle ocenili.
  5. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Něco k mňamce + bonusový dárek, který potěší.
    Příjemné farmaření.

6. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Každý den je pěkný dáreček, ale dneska potěšil 2x. Hlavně proto, že minulé 2 kalendáře jsem bonus 100 % na 24 hodin odklikl až po sklizni, ale tentokrát to vyšlo už před sklizní, takže byl ráno pěkný bodový příděl ;). Všechny dárečky zatím skvělé a doufám, že to tak bude pokračovat po celý zbytek měsíce :)

7. Pliska1

Pliska1 Rádoby autor

Prosím nevíte někdo, jestli ten bonusový dárek musím odkliknout už dneska, nebo si ho můžu schovat do zásoby?

Nezmarko moc děkuji!

Naposledy upraveno: 12/6/16
  8. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Pliska1,
    bonusový dárek si můžeš vybrat do konce akce.

lacrima tohle ocenil(a).
  9. iDavis

iDavis Baron fóra

Dnešný BS bonus ma veľmi potešil, na farme dám už za chvíľu level 82 a na bahe som sa vďaka tomu posunul asi o 3/4 levelu. Takže fajn. :)

Akurát škoda, že tie dekorácie nejdú na baha. :(

Trepifajksl, evainfo a lacrima tohle ocenili.
  10. tigers78

tigers78 Perspektivní autor

13.6.2016 - 10 x Hviezdička

11. lacrima

lacrima Titán fóra

Dívej se na noční oblohu , dívej , dnes nám padají hvězdičky [​IMG] Děkuji.

12. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Já vím, že se říká darovanému koni na zuby nekoukej, ale k čemu mi jsou další hvězdičky k těm 489 co mám a nemám je kam dát? Jo to kdyby tak banánky byly....to by bylo teprve potěšení.

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  13. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Katule008, je možné, že se budou hodit - budou se šlechtit žáby a to nejspíš znamená i nové runy na stromu ;). Nováčkům se hodí každá hvězdička a já je taky vítám, protože mi ještě chybí doplnit runu na vylepšení řemesla

14. satelit

satelit Hvězda fóra

Katule008 - já jich mám navíc 2742 a jsem spokojen,chleba to nežere a jednou se budou hodit.Radši víc než aby chyběly.Jsem rád za každý dárek.;)

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... tak já si hvězdičky ráda vezmu :D ... jsem nedávno dovybírala všechny runy šlechtěnců (poslední věc, co tížila stromek). Taky věřím, že budou potřeba a hodně mladších hráčů na ně čeká ;) ...

16. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já děkuju za hvězdičky, ještě dlouho budu mít kam s nimi, celý kalendář je prima akce, vždycky jedna jistá radost po ránu. Škoda, že tu není palec nahoru v emotikonech, sem by se jich hodilo víc za sebou. :)

zelenamys, evainfo a kiki2305 tohle ocenili.
  17. alunk

alunk Aktivní autor

Hvězdičky mě potěšily, všechno se hodí. :D

Trepifajksl, evainfo a kiki2305 tohle ocenili.
  18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já za hvězdičky děkuji, přestože nejsem mladší hráč ;), tak hvězdiček bych užila z celé hvězdokupy :)

19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) mám sice hvězdiček relativně dost, ale nějak cítím v kostech, že budou potřeba, takže jen houšť a větší kapky ...

20. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Dobrá nálož hvězdiček.

Příjemnou zábavu všem.

evainfo, kometak96 a lacrima tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.