Překvapení v lastuře (1.6. - 1.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. rolland64

rolland64 Pilný autor

za ty prachy třeba banánovník !!! Darovanému koni na zoubky nekoukej :music:

evainfo a Xenie6161 tohle ocenili.
  2. .stazi.

.stazi. Pisálek fóra

Aj ja som s darčekmi spokojná, dostala som strom mangostana, ktorý som ešte nemala, aj ostatné XXL potešili.

evainfo tohle ocenil(a).
  3. satelit

satelit Hvězda fóra

Dnes 7.6.16
    150 x level TBZ.

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Dnešní mušlička [​IMG] no paráda :p ... se už těším na zítřek co nám dá [​IMG] .. že zapomenu? xD

5. janachlumec

janachlumec Zelenáč fóra

ahojky všem ale koukam jako tele na nove vrata....ja mela v mušličce jen 27000bananu jak to?

6. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Ahoj janachlumec - body ať jsou to BZ nebo BBZ dostáváš podle levelu, proto máš méně. Jinak hezký den

evainfo tohle ocenil(a).
  7. janachlumec

janachlumec Zelenáč fóra

jéééé to jsem opravdu tele tak to jsem netušila,,diky za info

8. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Mé srdce zaplesalo,
    když viděti takovou nálož TBZ,
    velká spokojenost.
    Příjemnou zábavu všem.

9. X-mole

X-mole Znalec fóra

8. 6. - 3x párty lístek. Díky.:inlove: Fajn hru a přeju všem, ať se na kole štěstíčko unaví. ;)

10. lacrima

lacrima Titán fóra

Dnes máme Párty lístky [​IMG] děkuji a přeji všem šťastnou ruku při točení.

11. rolland64

rolland64 Pilný autor

super lístků není nikdy dost:p

lacrima, satelit a evainfo tohle ocenili.
  12. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

Tak ze sazenic nějakej ledvinovník :D ale zase je good..
    Jednou jsem vynechal, takže to musím nějak fl dohnat noo :)

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Dnes další supr dárek :D mi z jednoho lístku vypadli červení králíčci :p ... moc děkuji.

14. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Dárkový kalendář se mi moc líbí a za každý dárek jsem ráda. Ale napadlo mě při čtení příspěvků, jak je všechno relativní.
    Když jsou v akčních odměnách tajemnice, tak už dopředu mnozí hudrují, že z toho budou zase jenom lišťáky a že nemá cenu se kvůli tomu honit. No a tady se nad tajemnicemi jásá.
    To stejné u BZ a TBZ v akcích. Když jich není nad 100 tisíc, zdá se to málo, přitom v kalendáři násobek levelů udělá radost. Byť u mnohých je to méně než odměna z akce. Jasně, člověk je tvor líný a tady to má za jedno kliknutí bez práce a přemýšlení.
    O stonku ani nemluvě. Že prý pořád jen BZ a TBZ a ještě je jich málo za 8-12 hodin. Jenomže při sebrání 2x denně to dá třeba 8-10 tisíc. Za týden je tedy doma víc než jednorázovka z kalendáře.
    Jo jo, všechno je relativní, ale ty radostné příspěvky se čtou o mnoho lépe než ty hudrující xD Tak ať jsme i nadále s kalendářem spokojení.

15. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Ahojky, já jsem rád za každý dárek. Málokdo mne obdarovává i v realitě. Takže tady si to užívám. Na kole neštěstí jsem měl v nabídce červené vrány, ty ještě nemám, a padl rodeo ranč... ale mohlo být hůř, chvíli před tím byly 4 fusky.

Naposledy upraveno: 8/6/16
  16. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Tohle potěší vždy.
    Příjemné farmaření.

17. tigers78

tigers78 Perspektivní autor

9.6.2016 20 x Superhnojivo

18. rolland64

rolland64 Pilný autor

stodola se zečíná pomaličku znovu plnit 20xSK to je pěkné

evainfo a lacrima tohle ocenili.
  19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak dnešní dárek je zvlášť vítaný - díky :)

evainfo a lacrima tohle ocenili.
  20. lacrima

lacrima Titán fóra

Super, děkuji za "zelené kapičky" , hned jsem je "vypila" .... doufám,že to byla "pepermintka" ( ???)
    Nebo snad ne ? V každém případě se mi tento dárek moc hodil.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.