Překvapení v lastuře (1.6. - 1.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ahojda. :) Tak já hamty, hamty samozřejmě odklikla lasturu hned po 12-té. xD
    Díky Danda-vnovis za bleskový raport :inlove:
    P.S.: Raději jsem pořídila fotečku otevřených lasturek, vč. labuťáků, aby nedošlo k neščestí. ;)
    Pa a fajn hru.

2. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

chtěla bych se optat dnes sem klikla na lasturu a bylo tam 5 výběch labutě a já to tam nemám abych to mohla dát na plochu kam se to podělo to by mě zajímalo budte tak laskavy napište mi odpověd pozdravem dračíhanka

evainfo a Drevulka tohle ocenili.
  3. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

X-mole neboj, neklikala si rychle sama, je nás víc. :) Teď je chyba již opravená a jak už sem uvedla DračíHanko, tak o způsobu opravy budete informováni.

Díky danda

4. maska131970

maska131970 Zelenáč fóra

• Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu upravit. Pajda361
    odstraněna zbytečná citace. Pajda361

co mam robit ked som dnes nedostala v muslickach zahadne vybehy odkryla som doteraz kazdu vsetko som vzdy dostala ale dnes nie ??????

ako mam riesit problem s muslickami ked som dnes nedostala zahadne vybehy???

Yorky a Drevulka tohle ocenili.
  5. 0tinka1

0tinka1 Pisálek fóra

Tak to bolo teda prekvapenie v mušlička, otvoríte mušličku radujete sa z tajomných chlievov /aj ked tam zasa bude plebs/ a prekvapenie je 5x nula, zostanú tajomné do nenávratna. Možnože to budú kompenzovať bonusom nejakým tajomným kodom, ktorý nám zasa nič nedá.

6. Drevulka

Drevulka Pilný autor

Nerobte paniku hráči, všetko sa vyrieši. pajda361 určite už rieši problém len buďte trpezlivý ved na odkrytie máte celý deň. Možno ako ospravedlnenie dostaneme niečo tajomné.

Xenie6161 a evainfo tohle ocenili.
  7. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Tak nevím co se děje jinde, ale lastura odkryta a chlívky na ploše. Vše OK.

Yorky a evainfo tohle ocenili.
  8. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Lida7373,
    teď už se neděje nic, jen v noci se opravdu dárek nepřipisoval, ale po opravě už je vše v pořádku.

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Dnešní dárek supr, ale po reakcích zde, jsem se taky vylekala a hned vlezla do lišty [​IMG] :p ... zřejmě jen noční můra navštívila naše farmičky ;) ..

kometak96, michalka59 a Yorky tohle ocenili.
  10. Yorky

Yorky Zelenáč fóra

Je mi ľúto ale u mňa to nefunguje mne zatiaľ žiadna labuť nepriletela aj ked som otvorila mušličku tak som dostala nič. Všetko som urobila ,reštartovala, vyčistila a všetko možné a tajomné stajne nikde.

evainfo tohle ocenil(a).
  11. mirbel4646

mirbel4646 Zelenáč fóra

Mám ten samý problém jako Yorky.Stáje také nikde.

evainfo tohle ocenil(a).
  12. lololo560

lololo560 Zelenáč fóra

Tak po "nešťastném utkání" na Euro 2016 jsem i já po půlnoci chtěje si zlepšit náladu otevřel dárek... a dál ten příběh znáte, dál jej poznáváte... prý se tomu říká chyba... ;)
    Tak snad se to vyřeší i bez potřeby mailu, protože tak dlouho jsem neměl s hrou problémy (a neměl tak důvod lézt na svůj registrační mail), až jsem zapomněl, že jsem registrován přes klikni.cz a že klikni.cz přestali mail poskytovat (takže ho ani nemohu v nastavení Farmeramy bez přístupu do starého mailu změnit na jinou adresu). Hezké, co?

terkacheerka tohle ocenil(a).
  13. Tabita56

Tabita56 Rádoby autor

Tiež mi z lastúry nepriletela žiadna labuť.

evainfo a terkacheerka tohle ocenili.
  14. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

jaaj, to či ozaj priletí labuť je určite veľká otázka. Ale ja nerepcem, tajomno je obohatené jednak o to, kde sú moje tajomné stajničky, jednak o to, kedy a či vôbec ku mne prikvitnú. Takže vlastne tým tajomstvom sa cítim obohatená. Ale v podstate tak mi treba, nemám byť zvedavá a v noci pod heslom musím na WC otvárať lastúry.

15. Drovers__Run

Drovers__Run Pisálek fóra

také nemám :oops:

Naposledy upraveno: 22/6/16
  16. buba9927

buba9927 Zelenáč fóra

Lastúru som otvoril v noci a doteraz nemám žiadne tajomné stajne. To dostanú asi len prominentný farmári, alebo sa mýlim?

17. Drevulka

Drevulka Pilný autor

Ja už teraz na prekvapenie čakám.[​IMG]

18. rnovotna

rnovotna Zelenáč fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Příspěvek je tvořen zbytečnou citací bez vlastního obsahu, jedná se tedy o spam
    Ani ja som nič nedostala... žiadne tajomné stajne

Naposledy upraveno moderátorem: 22/6/16
  19. majda5500

majda5500 Pisálek fóra

Byla jsem v noci taky zvědavá a klikla na lasturku...Tak jsem zvědavá, kdy a jak budu informovaná o dodání

20. flexaton

flexaton Rádoby autor

Taky hledám v chlívcích 5x podivuhodnou labuť a nic...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.