Přehršel měsíčních lahůdek (30.6.2021) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/6/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ty stovky stromů jsou samozřejmě z TS! :wuerg: Jednou byla seriózní TS na děsivý stromy a zbytek jsou odměny z úkolů.:) To je supr výhra,když odhalíš chapadlovou vrbu či třpytivý strom s temnou jabloní!:wuerg:
    Proto ty vysoký počty děsivých stromů!o_O

2. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

tiež ma to poteší :D taká jabloň keď ti vyskočí z TS no čistá nádhera :) ale beztak akosi mi stále pripadá, že aj keď tých jabloní mám viac než 100ks mi to príde ako málo :D

evainfo tohle ocenil(a).
  3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Čekám na poslední sklizeň co potřebuji na želatinový jírovec ;) a budou obě arboreta na ploše, pak je splněný jeden úkol a na druhý budu čekat na krvavé duby, kde jich chybí skoro tisíc. Kdybych dala bonusy na děsivku, tak bych to tuto asi dopěstovala, ale nechce se mi plýtvat, už jsem jich tuto děsivku spotřebovala tuším osm a to stačí. Aspoň mi poslední úkol chvilku vydrží

Edit: někdo tu psal, že bonusy na děsivku se řadí za sebou, není to pravda, jdou společně na 24 hodin, z každého +2

Naposledy upraveno: 4/7/21
    evainfo a -Jara05- tohle ocenili.
  4. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

evoku57 ziskas len jedno arboretum :sleepy:
    [​IMG] viem , ze je tam zobrazene
    [​IMG] [​IMG] ale ziskas len jedno arboretum , mozno je to chyba , ale to uz musi rozhodnut niekto iny
    celkovo mam 3 arboreta na desivke
    aj ja by som bola radsej keby bolo 2x :);)

smoulinek123 a evainfo tohle ocenili.
  5. kaolín11

Už se to tu psalo milionkrát ,pokud aktivuji např. 4 bostery najednou získám bonus +2 na 96 hodin!!! Ale pokud je aktivuji postupně,tak získám +8 na 24 hodin!:eek: Alespoň tak to fungovalo přednedávnem!

Naposledy upraveno: 4/7/21
    jeannette.mrazova a evainfo tohle ocenili.
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte :)

"Měsíční svět má nové arboretum. Odemknout ho můžeš v úkolu „Děsivé arboretum III“. Následně můžeš v „Děsivém arboretu IV“ vyhrát stavební plány..." ;) viz OFI oznámení

úk.png

k.vitek, pezt a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  7. evoku57

Tak já to popletla, myslela jsem, že jsou 2 arboreta a to druhé je úkol, škoda, dvě by se hodily. ;)
    Kaolín, teď jsem zaktivovala 4 boostry naráz a mám 4x +2, takže za sebou to nejde, ale každé zvlášť.
    Zkusím, jestli ještě něco stihnu z krvavého dubu i když jsem už nechtěla plýtvat, tak jsem zjistila, že mi něco přibylo z beden, tak jsem to použila

8. kaolín11

Tak mohu potvrdit,že už je to opraveno a mohou se aktivovat boostery najednou! Nedojde k navýšení času,ale počtu plodin!!!:eek:

evainfo a -Jara05- tohle ocenili.
  9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký bu bu všem :) no boostry jsem dávala raději postupně a mám pocit, že každý mi v liště ukázal jiný čas ... jsem to nějak moc nesledovala, protože navýšení počtu i s bonusy na stromky jsem chtěla společně ... když je to volno a trávím čas s příšerkami na hřbitůvku xD tak úkoly hotové a docela slušné zásoby tam, kde to vázlo do úkolů :p že děsivka dnes končí, přestavuji pomalu celý hřbitůvek a dávám tam potvůrky i věci, kterých docela ubylo ... třeba na příští bu bu akcičku, na kterou se těším ;)

[​IMG] [​IMG]

10. alpenit

alpenit Pisálek fóra

pro RT
    1)Zajímalo by mě kdy dojde na rozšíření na Arboreta II s počtem X, ted jsou arboreta nejnevýhodnější ze všech skladišt
    2) zda li by se dala dočasně využívat Akční pole na uložení všech skladišt
    3) proč je omezení na jednu plochu 5 ks je to nefér při zakoupení 1ks za FL
    mám všechna arboreta I normal 6 ks , baha 6 ks, děsivka 3 ks

děkuji za info

11. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj alpenit,

1, Do arboreta se vejde 8ks stromů, což je poloviční úspora místa. Samozřejmě navýšení míst budeme reportovat.
    2, Novou plochu pro skladiště jsme již hlásili. Nakonec z toho vznikla nová plocha na dekorace (Maják).
    3, Toto omezení jsme také několikrát reportovali, ale zatím jak je vidět bez žádaného efektu. Pokud však potřebuji využít zbývající typ skladiště, tak umístím na jinou plochu.

Ať vás síla provází na všech cestách

12. evoku57

Tak i když jsem nasadila silnou kanonádu, tak to nestihnu, bude něco málo chybět ;) to neva, příští děsivku už to dojedu. Stejnak velkej úspěch, 3 nové úkoly hotové a na 4 chybí asi 100 krvavého dubu a bude finito

Naposledy upraveno: 5/7/21
    -Jara05- tohle ocenil(a).
  13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

ach jo -.- nestihla jsem o 10 minut sklidit a zaset tu novou kytku - Hrůzný lilek... ani nevím, co mi tam bude do příští Děsivky hnít 8) Jdu probrat znovu úkoly v Družstvu, co jsem ještě přehlédla

EDIT:
    Mi nenapadlo, že tu je na fóru ještě jiné vlákno než Děsivá noc :eek:

-Jara05- tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.