Přehršel měsíčních lahůdek 1 (14.10.2020)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 13/10/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Já dostala kytici = 30 hodinových kuponů :)

Pitrýsek47 a Y_n_O tohle ocenili.
  2. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Ke splnění úkolu mě nalákaly tajemné sazeničky a bedna. Potřebuji stromy (a ještě zvěř), na kterých mi stojí otevírání další plochy. Hitem byly chapadlová vrba a jabloň temné královny. Taky se hodí. Chtěla jsem strašidelnou vrbu. Jenže, jak jsem zjistila ve FAQ, ta z tajemnic nepadá. :p:oops: Takže jsem zářným příkladem - nejdříve řádně čti a poté jednej. A když konat, tak v normálním čase a ne v pozdních nočních hodinách po sklenkách vína. Byly určitě dvě (první a poslední). :pxD
    No a bedna? Ta se inspirovala podzimem a dala mi tanec v listí (takže 10x seberu BZ a šlus). Darované bedně na zuby nehleď, tak je to OK (mezi námi florenovník by byl lepší). ;)

3. Coruska

Coruska Aktivní autor

Doupě ďábelského psa je super, že mám červené, když nemám Rudé oko, můžu si to strčit... do lišty, aby to tam překáželo :( Hlavně tu čučím už dobře 10 minut a ještě jsem se nedopátrala, kde se dá rudé oko sehnat. Zjevně teď už asi nedá.

4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Coruska: písni při OaD, pošlu ti ho :)

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.