Představujeme baha skladiště a farma skladiště / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky mám spíše dotaz a nejen já vrtaček hafo najednou přes 90 kousků ale pro změnu nepadají dřevěné kladiva mám už aspoň 3 měsíce stav 3 kusy a nepadají vůbec vše ostatní ano .....:cry:Janča
    ¨
    Děkuji jdu na to, jdu si hrát dám pak vědět třeba se to fakt podaří...
    Tak květák(vytuněn na kladiva hurá) takže super po akci dám a zjistím zda to funguje, ;)

Naposledy upraveno: 20/5/17
  2. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Janka79:
    Dřevěná kladiva padají velice sporadicky, proto je lepší si na ně vyšlechtit buď květák, chřest nebo kosatec... Teď mi z vyšlechtěného květáku ze dvou pidipolí 202 + 201 vypadlo cca 15 kladiv! Ale ta doba, než se podařilo vyšlechtit..
    Teď šlechtím kosatce a už mne to neba: za sebou asi 1 malý, 7-8 středních a 2-3 velikých a nevypadlo ale vůbec nic, žádný bonus!!! Uprostřed jsem to proložila malým skleníkem něčeho jiného, ale stále velké kulové.. Jsem zvědavá, kdy to prolomím???

3. abc23

abc23 Komisař fóra

Já jsem si celkem rychle vyšlechtila chřest na kladiva, je to pak otázka pár otoček, aby kladiva napadala, není jich potřeba tolik - ale samozřejmě ten bonus musí padnout.
    Problém mám spíš s cihlama. Prken na posl.upgrade zvěřince na baha chybí necelých 800ks ale cihel na poslední upgrade na baha výrobnu asi 15.000 .. vrtaček 32 .. takže taky nadstav, to už potřebovat nebudu .. hlavně ty cihličky, to bude tak rok! Prkna snad nasbírám do měsíce.

4. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Apachie, přeju ti moc, ať prolomíš brzy. Já mám takové smolné období za sebou a bylo velmi dlouhé, nicméně co jsem začala nedávno psát na forum, jak se nehýbu z místa, tak během cca 3 týdnů došlo k obratu a nejen že podlehl bonus na kladiva u květáku, ale i celá řádka dalších bonusů u jiných plodin skákala pomalu každý třetí skleník, jsem si připadala jako průměrný hráč. Takže k prolomení určitě může dojít a dojde, zvlášť když předtím už situace příznivější byla - jen je to... pamatuju si moc dobře, jak nepříjemně vleklé to je.

EDIT: GordonSargent, jj, veřejné zaplakání mi několikrát pomohlo, to je holý fakt :D, ale vrtačky mi teda nijak extra teď nepadají, za poslední měsíc 3, nevím, co s tím zase dělají. xD A že píšeš o tom, že láska k SH padá vždy poslední - no to právě ty výjimky potvrzují pravidlo, takže když mi najednou začaly každý třetí skleník vyskakovat kdejaké bonusy, tak jsem tam vrzla karafiát a padla mi láska k SH jako druhý bonus... Předtím jsem se marně snažila měsíce (ten květák cca 12 týdnů), takže tohle je opravdu otočka o 180°.

Naposledy upraveno: 8/4/17
  5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Sovinka, o to jde, stačí si veřejně postěžovat, stejně to tak fungovalo u vrtaček. Jen na upřesnění, bonus na lásku k SH, dřevěná kladiva a prkna padne vždy jako poslední:)

6. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Sovinko:
    Moc děkuji
    , já tu smůlu musím prolomit....
    Vlastně se mne drží od té doby, kdy jsem ti psala, jak a co šlechtím a jak mne to baví, jaké mám výsledky, jak to padá i z malých... A tebe se držel pech...
    A hned ten Pešek skočil na mne..... A drží se mne, potvora, drží..... Tak uvidíme, kdo z koho?!?

Edit:
    tak opět z velkého velké guano - pouze 13 000 BZ! To je na hlavu.
    Sovinko, musíš držet ty palečky trochu lépe!
    ;)

Naposledy upraveno: 9/4/17
  7. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Tak v tom případě si veřejně stěžuji - nepadají mi vrtačky. Jak píše Sovinka, za ty 3 týdny co skladiště mám mi padly 3 vrtačky, a to už mám skladiště dvě. Takže bych si prosila aspoň dvojnásobek.
    :p

8. abc23

abc23 Komisař fóra

Vyměním 3 vrtačky za 642 prken :D
    Ono to přijde, nebojte.. pak budete čekat půl roku na ostatní spotřební materiál :eek: těch prken a cihel to chce požehnaně..

9. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Prepperka, to ti padá ale docela pěkně :). 1 vrtačka týdně... to zřejmě bude nějaká současná norma, ona většina hráčů má baráků 6 a nebo už i 7, nedávno se dal pořídit druhý zvěřinec za floreny (celkem tedy třetí), tak to potom padá asi jinak. Já mám taky baráky jen dva, ale po včerejší hlasité stížnosti hned ráno vypadla vrtačka :), takže podporuju každého, stěžovat si, hra se lekne a hned pustí chlup.

Apachie1, tak to mě mrzí dvojnásob, že se na tebe tohle takto přilepilo, já jsem ještě pak cca 2-3 týdny po našem psaní měla peška dál, ale teď je to opravdu jako kdyby mi někdo vyměnil farmu. Dokonce teď ani ve skleníku nic nemám, protože se nemůžu rozhodnout, co dál... Zlomit se to musí, jiná možnost není! Snad se ti tvoje farma co nejdřív vrátí do původního nastavení...

Abc23, však já mám upgradovaný každý zvěřinec o jeden level a teď už mi ty vrtačky ani nevadí, protože na další mi chybí asi 300 prken a to nemám než ty dvě budovy, žádné za floreny a tak... Nářadí vidím jako největší problém vůbec, vrtačky řeším jen okrajově, aby řeč nestála, protože zezačátku padaly celkem svižně, bylo to v době, kdy to nechali rozpadat, teď je to zase takové přibržděné.

10. GordonSargent

Sovinka, nakonec hodí stížnosti do košů a musí nastoupit druhá fáze, vyhrožování nájemníkům, ráno nedostanou snídani a při tom meleš ve mlýně krmivo pro zvíře,které ani v té chvíli na farmě nemáš. To je vyděsí na dost dlouho a třetí fáze pak vypadá takto:

Ve skleníku se mně zatím podařilo vyšlechtit bonusy do 14-dní, ale dávala jsem stále plné obsazení, rostlinu neměnila a zkracovala za pomoci SH, u nejdelší fáze SH + 1 floren.

11. abc23

abc23 Komisař fóra

http://prntscr.com/f3qlyo
    teď už nemám co otevřít ani co sklidit, toto teda.
    Vrtaček dost ale chybí 13tis cihel na poslední upgrade baha výrobny..

12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

a idem do finále:D, už len nejakých 11 tis. dosiek a 14 tis. tehiel na komplet rozšírenie posledných 2 hangárov (baha)
    padlo aj všetko nasyslené náradie z lišty - hneď, ako nebolo treba nič nové na výrobňu pre pávy

[​IMG] [​IMG]

edit

a môj Hopsálek[​IMG] to tu asi čítal, zľutoval sa, a poslal pekný darček :D

Naposledy upraveno: 4/5/17
  13. GordonSargent

Danka, hopsálek se možná slitoval, ale já né, už nedostaneš ani cihlu, takhle podobně vypadala Kolbenka, nebo Tatra SmíchovxD
    Aktuálně mám 134 vrtaček a 10 tisíc prken, vylepšovat nebo si něco raději něco postavit...:)

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ako sme čakali niektorí a iní čakajú na vŕtačky.V mojej stodole ich mám 50 ks ale ako tu písala abc23 tak z ostatným materiálom je problém ako sú tehly.Ešte že to nechce zlatéxDxD.

15. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

GordonSargent, ale veď, čo Ty chceš zatratiť moje podniky, tobôž, v ktorých si sama akcionárom-.-, i keď malým, ale si;), pozri sa bližšie, na každej Tvojej škridli, tehle...aj na klincoch máš značku:D, (staré železo som dala odviezť do zberu, aby bolo chlapom na pivo) no a stačí to už len málinko dotiahnuť, nech to fachčí jak má8)

a či máš vylepšovať, či stavať? pošlem ešte nejaké prkná, kým sa rozhodneš;)xD ja by som vylepšovala, keď už mám postavené:music:

edit

ďakujem, náradie došlo, môžem stavať ďalej [​IMG]

dym z mojich komínov je neškodný, nevyhubí ani klokany, tie pôjdu na export, vraj z nich budú rukavicexD, ale jedla som už aj guláš z klokana, celkom dobrý

Naposledy upraveno: 5/5/17
  16. GordonSargent

Danka, máš pravdu, proč bych si ty továrny měla stavět u sebe a kazit si svou krásnou zahrádku, když můžu být akcionářem...toho kouře, co z těch komínu k Tobě leze. A ty klokany tam máš vedle továren proto, aby jsi doplnila stodolu,nebo je konečně na farmě vyhubila? Nad druhou možností bych i zauvažovalaxD nářadí posláno, stačí se na to podívat se správné perspektivy;)

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já si počkám ještě tak měsíc a půl a budu moct rozšířit první zvěřinec na farmě naplno. Chybí 2000 fošen.
    No a příští jaro budu moct rozšířit i ten druhý na max :D Ovšem vše za předpokladu, že si v dílně nepostavím žádnou žůžovku, což je pro mě absolutně nepřijatelné -.- Takže to s tím rozšiřováním vidím bledě. A Bahoška ? Ta nemá šanci, tak dlouho tu v holínkách otročit nejspíš nebudem xD:eek:
    Vrtaček mám 90, ale jestli budou všechny ještě funkční, to netuším. Záruční doba už brzy vyprší :)

18. milostivas

milostivas Znalec fóra

[​IMG] že by "už brzy" první max rozšíření ? xD u výroben to bude na nějaký desetiletky xD

19. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak poslední vrtačka a je všechno na max.

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p vše rozšířeno na max ... zbyly ještě nějaké plány, že by nám RT časem dodalo třetí velkozvěřinec na Baha?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.