Představujeme baha skladiště a farma skladiště / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Já si zvěřinec koupím. Mám deset tisíc prken a tedy rázem bude na ploše o pět chlívků víc. U výrobmy nebo arboreta bych váhala.

2. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Jsem na tom podobně, jen se bonus na kladiva snažím dostat z kosatce. Chybí mi u něj už jen poslední 4 bonusy (i když by mi stačil jen ten na kladiva, ale s takovým "přeskokem" nepočítám). Občas kosatce prostřídám s konvalinkama a jahodama na prkna, ale u nich taky žádná sláva. Aspoň že poměrně brzy padají bonusy na zrychlení růstu.

milostivas, petaM2001 a karbar tohle ocenili.
  3. lase2

lase2 Magnát fóra

opravdu je nákup zvěřince II za floreny časově omezen na 72 hodin jak je uvedeno v časomíře, nebo je to jen další z dnešních chyb která bude opravena ?

milostivas a petaM2001 tohle ocenili.
  4. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím lase2, dostala sem informaci, že pouze v novinkách bude zvýrazněná nabídka na 72 hodin. Jinak ve hře má být k nákupu dál.
    Prima hru danda

5. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Já jsem vyšlechtila "na kladiva"
    nejen Květák, ale i Chřest
    občas je dobré to prostřídat ;)

Dáte mi tip, co mám vyšlechtit "na prkna"?

PS: Teď vidím první tip od Prepperky - Konvalinky a Jahody.
    Je i něco déle rostoucího?

PS2: Ehm, tak jsem ještě v rychlosti proběhla Nápovědu - F.A.Q. a našla jsem tento nádherný přehled. Modíci díky!
    Seznam zušlechtění ze skleníku

Takže sama sebe doplňuji "na prkna"
    chmel, orchidej, konvalinka
    rebarbora, jahoda

Naposledy upraveno: 22/2/17
  6. šebejda

šebejda Veterán fóra

k.vitek.....odpověděl jsi si sám. Ale podle mne je skoro jedno, zda máš vyšlechtěné rostliny na prkna. 10% šance u krátkodobek je tak mizerná, že to ani skoro nejde poznat. Vyzkoušel jsem všechny rostliny a prkna akorát zaberou na 24 hodin šlechtitelský slot. Možná, že má kdosi jinou zkušenost, ale podle mne se to nevyplatí.

7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Květák jsem vyzkoušela na různých velikostech a bez rozdílů z nich padalo 4-5. Pěstovala jsem na hlavní a ta je s vypadáváním horší než louka, tam bych možná i těch 7 dala. Vliv mazlíků a marmelád jsem nezkoumala, doufám, že už je tato farmářská pověra vyvrácena;) ale co mě překvapilo, když jsem použila všechny bonusy ze skleníku a zkrácení času alchymistou a barmanem - květák rostl 27 minut, tak u velkých polí se vypadávání snížilo na 1 nebo 2 kladiva. Důležitá je základní doba růstů,následné urychlování by nemělo mít na vypadávání vliv.

8. karbar

karbar Baron fóra

No sláva, poslední bonus který mi chyběl u květáku na kladiva konečně padl.
    Tak snad už nebudou kladiva chybět.
    Mám 78 vrtaček, teď jen to nářadí.

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne treba ešte posledný upg.na Baha továrne ale chýbajú mi 2 vŕtačky a kopec tehiel.Ale nevadí lebo do nej nemám aj tak čo dať a stavať do nej nebudem škoda náradia.

10. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Ahojky, taky jsem dřív nadávala, že nemám vrtačky:(...tak teď je to pravý opak...vrtaček mám 57, ale nemám ani jediné dřevěné kladivo, tudíž rozšiřovat nemohu.:music::oops:..za poslední 2měsíce nevypadlo ani jediné...zato vrtačky padají skvěle:p:D

11. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Jsem na tom podobně, vrtaček již mám 87, ale hlavní nedostatkové zboží: prkna a dřevěná kladiva. Zatím šlechtím, tak snad to vyjde...

12. abc23

abc23 Komisař fóra

Tak to mě chybí 15.800 cihel :)) a 3700prken. Njn se situace obrací, nakonec vypadávání vrtaček bude rozloženo rovnoměrnějc, než jsme si na začátku mysleli :-D
    Na kladiva mám vyšlechtěný chřest, z plochy pak padnou 2-3kusy a na rozšíření se jich potřebuje kolem 15ks tak to není tak nedosažitelný - ovšem pokud se podaří chřest nebo květák vyšlechtit.. ale utnuli to pěkně se zavedením velkovýroben, jinak kladiva běžně nepadají..

13. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

nevím nevím já stále trpím nedostatkem vrtaček- prken kladiv a cihel je stále dosti;)

14. karbar

karbar Baron fóra

Dlouho jsem se na ty domky nebyla podívat.
    Fotit farmu jsem se ještě nenaučila, tak to vypíši.
    Plány: výrobna 44, zvěřinec 26, arboretum 2 /nemám šlechtěnce na plnění úkolů/.
    Dřevěné kladivo 25 /podařil se vyšlechtit květák, který jsem otočila na malých polích asi 3x.
    Vrtačky 78.
    Prkna 3900.
    Cihly 4100.
    Tašky 5100. Arboretum bych mohla rozšířit ale nemám ty plány.

15. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Na poslední rozšíření čtvrtého zvěřince chybí asi 150 prken, kladiva dodal chřest ... ale ten pátý zvěřinec si na rozšíření hodně počká, arboreta jsou na maximu, dvě výrobny na farmě také, u třetí na Baha je zatím jen první rozšíření, u čtvrté je jen základ - došly cihly xD

16. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Ja v tých zverincoch a továrňach a už vôbec v arborétech, nevidím žiadny osoh. Mnohí z vás nadávate na neónky - nepáčia sa vám. Ale tam dáš jedno krmivo, jednu vodu a máš 4 zvieratá.Pri tomto sa musíš snažiť dať zvieratá, alebo výrobne, či stromy s rovnakou dobou rastu a každé jedno nachovať.. Mnoho krát i nechcené. Zatiaľ mám len na farme zverinec a výrobne, ale aj tak to nepovažujem za žiadnu výhru, Mám to len preto, že to dobre vyzará. Jasné dajú sa tam strčiť rovnaké zvery, či výrobne, alebo stromy, ušetrí sa miesto, zvyčajne vtedy,keď treba pestovať viac (pávy napr.) , ale iný osoh nevidím,A nadrúzgať do úloh na plány toľko plodín a zvierat, nemá zmysel.

17. milostivas

milostivas Znalec fóra

Tak to já jsem zaseknutá na cihlách a prknech... plány mám všechny,šlechtěnci mi nejsou už k ničemu a když jsem dala něco zlatýho na trh tak jsem zaplatila obrovskou provizi a šlechtěnec se mi stejně zase vrátil bo ho nikdo nekoupil :p mám všechny zvěřince,arboreta a výrobny..arboreta mám na max a zvěřince s výrobnama první rozšíření..a dál stojjím na těch prknech a cihlách...vrtaček mi rezne 157,už často padají i po dvou :p v kladivech taky problém nevidím,květák mám vyšlechtěný a celkem z něho padají.kosatec a chřest se zatím ne a ne pochlapit,tam se to šlechtění zaseklo :)

Naposledy upraveno: 6/3/17
  18. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš. Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom, ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

mám stejný problé,vyšlechtěná rebarbora na prkna je málo ,šlechtím jahody a orchidej

Naposledy upraveno moderátorem: 6/3/17
    petaM2001 a milostivas tohle ocenili.
  19. karbar

karbar Baron fóra

Jinak orchidei na prkna již mám dávno, ale co pozoruji tak ty prkna padají po vyšlechtění méně než ty kladiva, které jsem vůbec neměla.

petaM2001, GordonSargent a milostivas tohle ocenili.
  20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

LubicaKrakova, až pořízením zvěřinců jsem začala tu havěť živit, do té doby byly schované v liště a stejně i nadále spoustu zvířat kupuji. A právě neonky jsou do zvěřince úplně ideální, do 1 zvěřince dám 6 stájí, dostanu 48 zvířat denně a ještě se na ně nemusím koukat.Stejné to bylo s produkty do řemesel, které jsem také pouze nakupovala.Nevýhodou je čas, kdy se musí kombinovat. A po pravdě, když jsem dávala šlechtěnce do družstva, tak mně nešlo ani tak o plány, jako o BZ, když si 98,99 tak se každý bod počítá a tam jich byly milióny;)xD
    karbar, , bonusy na padání prken jsou k ničemu, akorát vedou ke ztrátě plodin, které spotřebujeme ve skleníků, těch 10% navíc to vůbec neovlivní a pokud můžu naznačit, tak konvalinky ani nezkoušejte .[​IMG]

Naposledy upraveno: 6/3/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.