Představujeme baha skladiště a farma skladiště / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som minul všetky vŕtačky čo som získal, už mám okrem Baha továrne všetko vylepšené na doraz.Materiálu mi ešte zostalo dosť teraz len čakať v kľude na vŕtačky.Aj tak do tej továrne na rozšírenie nemám čo dať.GordonSargent však v továrni mám:sústruh paličiek,bikiny,koberce a arašidové maslo.Pierka tam nechcem dávať,lebo mám na ne stromy.Však to neponáhľa.Takú výrobňu na pierka mám domaxDxDdávajú mi pierka Tweety a Lorinka.

Naposledy upraveno: 24/1/17
  2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kuteno, pokud máš dost materiálu, tak si těch pár výroben zboucháš
    [​IMG] xD a na vrtačky u mě platí červení netopýři, když jsem je vystěhovala, tak nepadla ani jedna. Na zkoušku jsem je vzala zpátky a 4 vrtačky.

3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak uděláme jeden klik a budem o nějakou tu cihlu lehčí[​IMG]
    je zajímavé že na poslední 16 vrtačku jsem čekal snad 14 dní a dnes hnedle 2 a druhá zajímavost když tak pročítám diskuzi ten kdo má prkna a cihle nemá vrtačky a ten kdo má dostatek vrtaček nemá prkna cihlexDxDxDno nic pújdem vylepšovat bahazvěřinec takže další čekačka na vrtačky[​IMG] :sleepy:

4. anturie111

anturie111 Pisálek fóra

Já už mám 5 ks

petaM2001 a babina51 tohle ocenili.
  5. abc23

abc23 Komisař fóra

Mě včera taky vypadla 16ctá vrtajda, farma rozšířená na maximum. Zbývá počkat na 4ks na baha arboretum, to bude na max a pak budu čekat na 12 na final rozšíření baha zvěřince + 6tis prken. A baha výrobna si nějaký ten rok počká. Včera se konečně povedl první bonus ve skleníku na kladivo, jak mi dojedou lískáče na košíky, šupnu tam chřest ať trochu navýším počet těch kladiv..

6. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Omluvte prosím mou neznalost, nehraju tak dlouho a s výrobnami nemám ještě žádné zkušenosti, tak se raději dopředu zeptám abych věděla co čekat. FAQ jsem sice prostudovala, ale ne vše plně chápu když to nevidím v praxi.

1. "skladiště" je nazýván domek na umístění stromů, chlívů či výroben na farmě i baha, který lze rozšiřovat?
    2. vrtačky padají už i ze základních (nijak nerozšířených) skladišť, takže třeba i z arboreta? A to jak na farmě, tak na baha?
    3. máte vyzkoušené jestli vrtačky padají z něčeho víc, nebo je to opravdu jedno jestli arboretum, zvěřinec, výrobna, farma, baha? A je jedno co je v nich, nebo čím delší doba výroby či více BZ, tím vyšší šance na vypadnutí? (šetřím hvězdičky a rozhoduju se čím začít).

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Prepperka
    1). jo
    2). jo, jo
    3). u každého je to jinak
    ;)

8. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

skalara.v - ty jsi dnes vyloženě sdílná xD Díky za odpovědi. :)

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Prepperka Z vlastni zkusenosti mohu rict, ze vrtacky nakonec nejsou takovy problem, jako dostatek ostatniho naradi, ktere ke stavbe resp. upgradum velkochlivku potrebujes. Hraju 2 roky (jasne, nejake naradi jsem v prubehu hrani sbotrebovala na vyrobu ruznych chlivku a vyroben, ale nejsou to tak zavratna cisla) a ted mam vrtacek nadbytek, ale nedostava se mi treba cihel, prken a drevenych kladiv.

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne pre zmenu chýbajú drevené kladivá.A prečo?Lebo som ich nahádzal do haly do úloh.Budem teda čakať kým ich získam.Vo vyšľachtení v skleníku sa mi nedarí tak som to tento krát vzdal.

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mně chybí stále ještě cca 8tis prken :( Kladiva mám, přesto jsem zkoušela lechtat skleník - několikrát (hodněkrát) jsem otočila květák a vždycky jsem dostala nezpět zase jenom květák xD:eek: Tak na to zase chvíli peču. Taky mi dochází květák a není kdy ho dopěstit. Teď mi všude řvou pávi, blafou psi, kuňkaj žáby a pleskaj křídly netopýři...chjo :oops: Má to chudák farmář těžký život :cry:

Prepperka - to víš, ryba.....;)

Naposledy upraveno: 28/1/17
  12. abc23

abc23 Komisař fóra

No byla to fuška se k tomu vyšlechtěnému kladivu dostat, několik měsíců jsem zkoušela nastřídačku květák, chřest pak i ten kosatec, mezitím i tu mrkev a pšenku :-D a většinou padl bonus z nejmenšího nebo středního slotu, ta šlechtění po 3 jsem ani moc nedávala..
    Nezvdávejte to, ono to přijde ;);) ale je fakt, že taky musí být dostatek vstupní suroviny..

13. Feris1

Feris1 Expert fóra

no vrtaciek je uz dost az nad ramec ale ako pisu ostatny chyba brevo a tehly takze budem tentoraz dlho vakat na tieto suroviny

14. GordonSargent

Bonus na květák jsem zatím nepokoušela, ale potřebné bonusy většinou neodolávaly dlouho, tak zkusím. Ale co si pochvaluji je investice, když jsem ve výprodeji nakoupila domky pro drůbež. Stav před měsícem:[​IMG] a dnes
    [​IMG] nevýhodou je, že jsou na 12 hodin a někdy stihnu jen jednu sklizeň.

15. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahoj, dnes jsem si na bahamu pořídila výrobnu, banánů dosti a nuda, chtělo to něčím oživit. Tak a už se mi tam postupně přemnoží máslo, jak jednou narvu hned tak nevytáhnu, zapomíná.- Takovou drobnou radost za postupy a banánu je zatím habaděj. Musím říct že baha výrobna je škaredá, ze všech co mám a to nemám arboreta je nejnepovedenější pro mě. Nevylepšuju, také na to zapomíná. Dobrú nocku všem.

16. GordonSargent

rampusak, když jsem viděla animaci tak jsem si výrobnu na baha ani nepořídila, co se týká grafiky, tak je nastejno s klokenem, to raději nakoupím na trhu:)

17. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

K tomuhle názoru se připojuji, grafika obou výroben není nic moc. Klokan je taky úděsný a ještě bych k nim přihodila losí pódium, to mně osobně přijde nejnepovedenější. Ale od té doby, co jsou velechlívky, tak klokana i losa občas schovám tam a nemusím na ně koukat.;)
    Arboreta v obou verzích mi zase ze všech velkých budov připadají nejhezčí - ale vzhledem k úspoře místa prakticky zbytečná.

18. Sumec

Sumec Rádoby autor

Mě nijak netíží jak co vypadá,jestli je to graficky povedené nebo ne. Hlavně by to mělo být funkční a dosažitelné. Upgrade jakéhokoliv zvěřince nebo výroben začíná silně pokulhávat né na vrtačkách ale chybí prkna a cihly, s počtem dodávek to jaksi RT přehnal.:p
    Jestli ten počet navýšili záměrně nebo ne to už si netroufám odhadnout.
    Když mě chybí na další upgrade 10 000 prken na jeden zvěřinec a mám dva,kde je vykouzlím to je ve hvězdách,počítám,že do příštích vánoc mám smolíka.Možná ještě do dalších.

19. šebejda

šebejda Veterán fóra

Sumec.......můžeš si za reálné peníze nakoupit balíky s nářadím. Před pár dny byla sleva na mazlíky a tam jsi si taky za reál mohl koupit domky pro drůbež. Nechápu, proč tady pláčeš. Vyplázni peněženku a až utratíš celou výplatu a povede se ti to vysvětlit manželce a děti přestanou řvát hlady, upgrejtuješ si vše natotata xD.

20. Sumec

Sumec Rádoby autor

Šebejda.....tak to jsi mě teda dostal,domky na nářadí vlastním,bedny s nářadím nekupuju a řvát jsem ještě nezačal a už asi nezačnu neb za těch sedm let co hraju mě nic nedonutí uronit jedinou slzu,natož šahat do šrajtofle z toho už jsem dávno vyléčenej.
    Ale jetli ti bude přebejvat jedna bedna s nářadím tak mě jí klidně předhoď,jedno prkno na víc se bude určitě hodit.xD;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.