Představujeme baha skladiště a farma skladiště / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lida7373

Lida7373 Analytik fóra

teda jak to děláte? Já mám teda už něco rozšířeno, ale že by to padalo to moc né.....

petaM2001, milostivas a danielka0000 tohle ocenili.
  2. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahojky musím se taky pochlapit,už jsem taky rozšiřovala,ale jen jednou.Nějak se ke mě ty vrtačky nehrnou.Nevím,nevím nějak se mi to vše jeví jaksi v nedohlednu:eek:

petaM2001, DANKA722 a milostivas tohle ocenili.
  3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No nejak mam uplne jiny problemy... vrtacek 70 kusu - jak jsem upgradoval tak s kazdym povysenim mi zaclo skakat vic, takze zadnou paniku, protoze pak dojedete na prkna a spol... a kdyz vyzobate ukoly na ne a hlavne sousedy+stonek, tak narazite na to co ja - proste uz dosla zvirata... slechtence kvuli SK davam maximalne ze stonku ale uz ani to ne, v akcich jsou furt na neco potreba... a na obycejny zvirata je moc malo casu, ted treba byl, protoze se nepestovala akcni kytka... jenze to je malo, jak se spusti akce tak nejen ze zvirata jdou pryc z farmy, ale hlavne jich spousta zahuci do slechteni nebo na protihodnotu...
    A kdyz uz mam vsude zvirata, zavari se zase mlyn na krmivo a zase musim brzdit, chjo...

4. šebejda

šebejda Veterán fóra

Já nemám problém, že by mi došla zvířata jako Tassadar11. Ale, mlýn je zapotřebí k mletí SK a tady problém se žrádlem nastává. To však není ta největší potíž. Při rozšiřování domečků napadalo hafo vrtaček, ale totálně zmizela prkna a cihly. Neustále šlechtím ve skleníku a sázím rostliny, která podporují vypadávání. Ale s tím, jak padání prken a cihel je nastaveno, je to běh na hodně dlouhou trať.

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tak jsem se dnes " zasekla" na 2/3. Arboreta a výrobny jsou už na maximum. I když jsem také řešila, jak časově sladit slizně, tak s pomocí řemeslných produktů jsem i nesourodé výrobny dostala na celkem přijatelnou míru. Ale ty zvěřince s jejich požadavky na prkna, a to se slepičky v domcích pro drůbež opravdu snaží, ze 14O kusů, které denně snesou bývá i 3O prken, což je na 7 malých políček slušný výkon, ale k dalšímu rozšíření zvěřince je dalekoxD

6. milostivas

milostivas Znalec fóra

tak harmonogram vypadávání vrtaček by byl celkem dodržen....brzy snad doskočí i ty cihly..a pak nastane čas nekonečného čekání :p arboreta jsou na maximu,všechny zvěřince i výrobny mají první rozšíření,jen ta jedna výrobna stále čeká na první up... :p [​IMG] [​IMG]

7. tavos7

tavos7 Expert fóra

Dnes jsem ze sklizených extradlouhodobek na 5ti plochách získal přibližně 50 prken, tož osvětli mi prosím jak to myslíš s těmi slepicemi na 7mi malých políčkách a možná vyzkouším. Musím konstatovat že ani kontrola stavu prken co hodinu jejich počet nijak nezvyšuje i když ty čísla tlačím očima seč můžu :) Nejméně týden se nechce hnout přes 3000 a to jich potřebuji přes třicet tisíc ;)

EDIT: DANKA722, ďakujem za objasnenie. Tako mi nemamo a preto som nevedel o čom je reč. Vidím že sa to dá běžne kúpiť za Floreny, ale počkám na polovičné ceny a možno do nich pôjdem.

Naposledy upraveno: 11/1/17
  8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ahoj, GordonSargent myslela domčeky pre sliepky, na plochu sa dá umiestniť max. 1ks, čiže 7 domčekov na farmu

[​IMG] [​IMG]

nejaké náradie mám nazbierané [​IMG], len by ma zaujímalo, keď kliknem na tlačítko použi, či na mňa vybafne všetkých 12230 náradí, alebo sa dá vybrať určitý počet, dokonca sa mi zdá, že kedysi dávno som to odklikávala po jednom kuseo_O

9. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

ahoj Danka, před pár dny jsem si nářadí z inventáře brala a dávalo mi to po 100 kusech nářadí, vždy vyjelo okno, co jsem obdržela, jen když jsem to vybrala po sto kusech a zbylo asi 70 ks nářadí, dalo to těch posledních 70.

10. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Ahoj DANKA722, nářadí vybíráš po 100 ks

11. abc23

abc23 Komisař fóra

Děkuji i já za osvětlení, v inventáři mám těch nářadí 620 - drůbeží domeček na nářadí jsem koupila až teď v poslední akci, kde se nabízely. A měla jsem strach na ně kliknout xD taky jsem netušila, kolik se jich otevře na jeden klik.

12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

To mně ty rozšířené výrobny dělají naschvál, z ranní sklizně 5 vrtačekxD
    Tavos, Danka Ti už odpověděla. Pár domečků už jsem měla z doby, kdy jsem skutečně stavěla výrobny vajec a nářadí byl nedostatek. A teď jsem ve výprodeji dokoupila zbytek. Sice je to jednorázová investice, ale týdně mám zajištěny 2 bedny xxl / správně 98O kousků nářadí navíc/ a to jenom ze 7 malých políček.

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Konečně napadala prkna na rozšíření farmzvěřince. Teď už jich potřebuji jen 11 994 a bude na maximu xD

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Taky už mi chybí jenom maličko :eek:xD

15. milostivas

milostivas Znalec fóra

[​IMG] [​IMG]

tak jsem se dočkala...všechny velkoněco jsou rozšířeny na první stupeň a teď už mě čeká jen dloooooouhá cesta :) :)

16. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Ta dřevěná kladiva lze získat jen z některým rostlin nebo i jinak?

milostivas tohle ocenil(a).
  17. tavos7

tavos7 Expert fóra

Prepperka, dřevěné kladivo je nářaďové vypadávátko jako každé druhé až třetí, jenom má relativně malou pravděpodobnost vypadnutí. Ta se dá zvýšit stejně jako u ostatních padátek JC, nějakým tím řádkem a nebo šlechtěním plodiny která má jako bonus zvýšení pravděpodobnosti konkrétního padátka. Na kladiva mám vyšlechtěn květák a nevím teď zda se ten bonus vyskytuje i u něčeho jiného z nižšího levelu. Ta pravděpodobnost u květáku je ale malý zázrak a kladiva pak využiješ i do velkovýrobních úkolů protože mají vysokou protihodnotu. Další možností je získání beden s nářadím z úkolů nebo nákupem za FL. A nebo např. na této stránce uváděné Slepičí vejce -> domek který produkuje co 12h 10ks nářadí. Zatím mne nenapadají další způsoby, ale neznamená to že neexistují.

Naposledy upraveno: 15/1/17
  18. abc23

abc23 Komisař fóra

Myslím, že kladivo se dá vyšlechtit ještě u chřestu - šlechtím právě buď květák nebo chřest, protože se mi zdá, že od zavedení velkoskladišť nevypadlo kladivo ani jedno a tuším, že ho bude za chvilku nedostatek. Samozřejmě díky té vysoké protihodnotě jsem je sypala kam bylo potřeba .. teď je musím šetřit, protože ze sklizně nijak výrazně nelítají.

19. milostivas

milostivas Znalec fóra

já mám vyšlechtěný květák,zatím jsem zkusila zasadit jen jednou asi 300 pidipolí a vypadlo mi kladiv 5...

20. šebejda

šebejda Veterán fóra

Dřevěné kladivo se dá získat :
    1. chřest / 750 x vyšší šance na vyskočení,
    2. květák / 1000 x vyšší šance na vyskočení,
    3. kasatec / 1000 x vyšší šance na vyskočení.
    Z 194 pidi polí vytuněného květáku a s 8 JC mi padá od 5 do 12 kladiv ..................

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.