Představujeme baha skladiště a farma skladiště / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

...si šetří na nový... velorex džínový !
    Jak slyším tohle a podobné slovní spojení, vybaví se mi prostě velorex, já za to nemůžu ! To naši ! Ti mi furt pouštěli Mládka :-D

A já taky šetřím, teďka nedávno jsem koupila nějakýho nejvyššího šlechtěnýho a málem mi to ruku utrhlo. Takovejch miliónů !

A chybí mi aktuálně 4 tisíce prkýnek, a pak ještě bude chybět 12 tisíc. Při přísunu cca 100 prken denně jako teď to dám za... někdy v květnu ...

2. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    zvěřince a arboreta rozšířena na maximum (nemám za floreny). Aktuálně chybí 48 vrtaček a 2121 cihel - co asi bude dříve?. Kladiva mám, ale pokud by byla potřeba někdy v budoucnu, tak bych musel vyšlechtit květák. Ať vám to všem padá

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Dlho som nepozeral do stodoly koľko mám materiálu a hlavne vŕtačiek až dnes.Uvidel som ich tam 23 ks počkám ešte na jednu a rozšírim si na maximum na farme a Baha oba zverince.

4. milostivas

milostivas Znalec fóra

vrtačky padají,prkna neee... k tomu květáku,jak jsem to tu četla tak jsem ho zkusila taky našlechtit,přiznám se urychlovala jsem to floreny,ale nakonec asi na osmý pokus se zadařilo vyšlechtit na kladiva.. nasadila jsem dvě plochy květáku,ovšem necelé cca 300 minipolíček a vypadlo mi pět dřevěných kladiv..takže myslím,že dobrý...jen se ještě popasovat s prkny a cihlami :p

Naposledy upraveno: 17/12/16
  5. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Zatím jsem si udělala "zásobu" 42 dřevěných kladiv. Bonus na prkna z konvalinek nepadl, tak jsem zkusila orchidej a hned na třetí pokus se objevil. Počkám ještě na nějaká kladiva (květák dávám na dvě plochy na noc), hodí se i při dodávkách nářadí. Pak zbarvím farmu na růžovo a budu těšit, že občas místo 2 prken vypadnou 3 :D.

6. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Díval sem se do skladu a pořád je tam schoulená v rohu jenom jedna vrtačka. S tou to na štok asi nevyženu.

7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Když jsem se dívala naposledy (asi před týdnem), byly stále ve stodole 4 vrtačky. Dnes se kouknu a ejhle! je jich tam 8 :D

8. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Jen tak pro zajímavost: Co máte ve Zvěřinci, základní zvířata nebo i jejich upgrady? Příjde mi, že z upgrady ty vrtačky vůbec nepadají.

babina51 a milostivas tohle ocenili.
  9. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

vrtadla pomalu a jistě přibejvaj;)

10. abc23

abc23 Komisař fóra

dismirus na fa mám ve zvěřinci 2 neonky a 4 růžovky a na baha 3 růžovky a 3 červené ale pokusy nedělám, zda to padá líp takto nebo jenom ze základu.. u mně to třeba víc lítá v jednom týdnu víckrát, pak týden ,dva (předtím skoro i 3týdny) nic..
    ale baha zkusím prohodit na plameňáky nebo jiný druh zvířectva, pochybuju ale, že něco vysleduju..

11. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Taky jsem nezjistila, že by padalo lépe z něčeho. Jak píše abc23 - 14 dní nic a pak za dva dny 3-4. A teď třeba zase nic. Spíše to jde ve vlnách. Někdo tu psal, že by možná pomohlo ho zrušit a znova dát na pole. Otázka je, jestli to nepadne zrovna do doby, kdy ty vrtačky prostě padají. Kdo ví.

EDIT: GordonSargent: ...je to prostě krásné !

Naposledy upraveno: 18/12/16
  12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

po večerní sklizni mně chybělo do posledního rozšíření zvěřince 5O prken, které by dopadaly zítra. Ale proč čekat na ráno, když je ještě noc
    [​IMG] sice mě těch pár prken stálo několik slušných šlechtěnců. které jsem dala do družstva a vyměnila za bedýnky
    [​IMG] tydýtková, to jsou ale věci, které nás farmáře ženou vpřed xD

Naposledy upraveno: 18/12/16
  13. milostivas

milostivas Znalec fóra

tak od soboty devět vrtaček.. :p prken 160 ,to bude na dlouho :) Mám tam žáby,vrány,myši,vše obyč, žebříky,králičí vlna a pštros vejce,všechno v základu, zlatý list a magnolie..na baha plameňáci,mravenečník a tygr, výrobna hůlky a koberce,případně plavky atp. tam se to dost střídá podle toho jak mi dojde krmení a nebo zvířata... obě arboreta dračinec.

14. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Už jsem na to asi přišel...
    Zjistil jsem (a prakticky ověřil), že nejlepší je kupodivu sklízet Zvěřinec samostatně bez aktivace různých mazlíků (Sovích hnízd apod.). Když jsem sklízel hromaděně i se Sovičkama kombajnem, nic nevyskočilo. Poslední dny jsem sklízel ručně samostatně Zvěřinec (měl jsem tam 3 růžové stáje a pak nějaké neony) a výsledek se dostavil - každý den 1 vrtačka!
    Takže dnes jsem dokončil upgrade Zvěřince a mám tak k dispozici všech 8 slotů!

15. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Skúšala som to s kombajnom aj ručne, ale je to asi jedno. Buď to padá alebo nie. Posledný týždeň zbieram ručne, nie kvôli vŕtačkám, ale preto, že kombajnom to strašne dlho trvá + hnoj + krmivo + voda, mám pocit, že sa farma zasekla, ale nevypadla ani jedna. Ale mala som asi týždňové obdobie, kedy vypadla každý deň minimálne 1 vŕtačka a to som brala kombajnom, ale zmenila som obsadenie, niečo som rozšírila. Ale keď som sa sťažovala, podávala námietky, tak to začalo padať:D.

Takže znova podávam sťažnosť, že tých mojich 7 uľahčovačov prináša len základný prínos, ale má nám dávať aj pridanú hodnotu>:(

16. abc23

abc23 Komisař fóra

já jsem právě sklidila arboretum na Baha růčo a světe div se- vypadla vrtačka
    Ale u zvěřince na farmě toto kouzlo nefungovalo
    Kombajnem to vážně trvá hodně dlouho, zkusím tuto ruční fintu - a právě i kvůli tomu, že stejně pak kontroluju, jestli je vše nakrmeno, navodněno a včera jsem nezkontrolovala a z výrobny na Baha se nic nevyklubalo, protože už mě došli sloníci, což je trochu šok, vůbec jsem nekontrolovala stav zvířat a takto to dopadlo :oops:

17. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Já mám také pocit, že vrtačka spíš vypadne, když neaktivuji mazlíky, ale rozhodně to neplatí vždy. Sklízím převážně ručně ale padají i při sklizni kombajnem.

18. milostivas

milostivas Znalec fóra

další tři vrtačky a 50 prken :p

19. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Sťažnosť bola vyslyšaná, pribudla 1 vŕtačka zo zverincaxD, tentokrát som ho vybrala kombajnom a mazlíčci boli zapnutý.

20. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Ono to asi opravdu funguje...
    Zase jsem sklidil ručně bez aktivovaných mazlíků (tentokrát Baha zvěřinec plný barevných velbloudích stájí) a mrkl jsem se, zda se neobjeví vrtačka.
    Chvíle napětí ... virbl bubínku ... a lup - vrtačka je na světě!!!
    Tak buď je jádro pudla opravdu v ruční sklizni nebo jim konečně prasklo těsnění na kohoutku s vrtačkami.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.