Představujeme baha skladiště a farma skladiště / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Tak mám pořízené všechno za hvězdy a ZB. Nejdříve rozšiřui zvířence (ještě chybí 3 vrtačky), pak budou arboreta a nakonec výrobny. Ze všeho mi chybí 59 vrtaček a 2757 cihel - pokud by čirou náhodou vrtačky padly dříve, tak pustím něco z nářadí, které syslím v liště pro případ, že by bylo nové nářadí (9030 ks + 6Xl a 13XXL). Co nemáte prkna tak se zkuste podívat do dekorek - spotřební zboží zda tam nějaké nářadí nemáte.

2. abc23

abc23 Komisař fóra

bropyk a myslíš, že při zavedení nového druhu nářadí, by vypadlo z beden získaných při "starých" akcích..? Jako taky některé syslím, ale nejsem si jistá, jestli nové nářadí by mělo šanci vypadnout i z těch starších beden.. momentálně je mám v inventáři, protože mě žádné nářadí (kromě jednoho netradičního) nechybí..

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

abc23: už se to tak v minulosti bylo, ano padalo by i ze starých beden.

4. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

zdravím, musím si postěžovat, při minulé akci padaly vrtačky skoro každý den, a teď vůbec mi nic již asi týden nepadá, rozšířila jsem si arboretum jak na farmě tak na baha na maximum, z důvodu nepadání prken, teď mi chybí 5 vrtaček a asi necelé 2 tisíce prken na rozšíření zvířetníku na baha, výrobny mě moc neberou, prosím prosím o vrtačky, díky,díky

5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hm od uterka nic asi zavřeli kohoutek:p

6. abc23

abc23 Komisař fóra

pajda361 tak to je dobrá zpráva, vím, že se to tu někdy řešilo.. některé bedny nechávám uležet i v družstvu v úkolech, kdyby náhodou :-D

davidson00 jj, při minulé akci lítaly vrtajdy dost, teď je to slabota, nejen u tebe ;)

Tak právě vylítla jedna i Baha arboreta, na vlastní oči jsem ji viděéééla

Naposledy upraveno: 3/12/16
  7. milostivas

milostivas Znalec fóra

[​IMG] hmmmm..tak v pondělí jich bylo 29..lítá to...jen ty fošny,ty fošny :)

edit: právě přistála další, 38má

Naposledy upraveno: 4/12/16
  8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

a dneska hnedle 2 vrtadla:p

9. satelit

satelit Hvězda fóra

Já pořád honím prkna a po kontrole všech obrskladišť jsem zjistil že už je nepotřebuji. K rozšíření všech šesti obrdomů už potřebuji ,,jen" 36 vrtidel, ostatní material by na skladě byl.

...zatím mám

[​IMG] + 44 použitých

10. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Tak to je vážně divné,mě vůbec nepadají vrtačky....ani jedna za tři týdny.....

11. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj všem. LmaminkaK že nepadají vrtačky na tom neni nic divného, Mně začaly padat až nedávno a mám jich zatím 6 slovy šest. Někomu padají a mně tedy né. Tak přeji ať padají všem . Tera.

12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Začínám se pohybovat v bludném kruhu,vrtačky mám a tak jsem rozšířila výrobny, ale protože schraňuji prkna na zvěřinec na Baha, tak nebuduji výrobny krabic. Jediné co mně časově vychází, jsou žebříky, ale náklady za žáby a krmení jsou o 1/3 vyšší než bych žebřík prodala na trhu. Než dodělám družstvo, tak to asi zůstane takto:)
    [​IMG] terko,alespoň začalo kapat;)

13. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Když už nejsou fošny, tak si tedy nějaké vyrobím nééééé?
    Pak je složím u manželova lůžka
    a přes noc budou nařezané nádherné rovné prkna kvality první jakosti :D :D
    O to se už manžel postará ;)
    Dobřééé už mlčím :D
    Taky nejsou fošny a tak jsem zvedla obě výrobny o úroveň a ještě se choulí dvě vrtajdy ve stodole

14. milostivas

milostivas Znalec fóra

mám rozšířena všechna čtyři arboreta,čtyři zvěřince a tři výrobny o první stupeň.... noooo,čtvrtou výrobnu už nemám z čeho...a o dalších rozšířeních si můžu nechat zdát :) :)

15. abc23

abc23 Komisař fóra

Já bych si nechala zdát o těch vrtačkách :D
    Ze skladišť mám na baha 3 ks (po jednom od všeho), na fa bez arboreta a všehovšudy vypadlo 22vrtaček.. hlásím, že nějaké cihle a prkna ještě mám aspoň na jedno rozšíření od každého..

16. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahojky tak jak to tak čtu tak se s mejma 7 kusama múžu jít zahrabat.Ted si zavařuju mozek co mám rozšířit,to a nebo baharamku ach joooo :eek:

dana9494, milostivas a petaM2001 tohle ocenili.
  17. šebejda

šebejda Veterán fóra

Přesně jak jsem tady proklamoval před mnoha stránkami. Získat prkna či cihly z vytuněných rostlin se šancí 10% je úplná utopie. Mnohem "výnosnější" je pěstovat dlouhodobky. Vrtačky mají tak vysoké bodové hodnocení, že je poznenáhlu začneme používat jako protihodnotu k získání nových stavebních plánů, popř. do příštích možných úkolů. Prostě, kdo má víc domečků a k tomu navíc vytuněných domečků, je jasné, že mu dojde základní materiál a vrtačky se začnou hromadit. Beru to jako fakt a nekritizuji. Zkrátka, na ta poslední vylepšení si musíme pár měsíců počkat. Svým způsobem je to napínavé. Ze stodoly zmizely 10 ti tisíce zbytečností a přibyla snaha o získávání potřebného matroše. Když tak nad touto akcí uvažuji, uvítal bych, kdyby se něco podobného ve hře objevilo v závislosti střešních tašek a hřebíků. Opakuji se. Ale opět všem domečkům, včetně kritizovaných arboret, zvedám své palce nahoru. Tvrdím, tohle je nejlepší počinek RT za poslední rok.

18. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Po třech týdnech mi vypadla vrtačka já si z radosti snad provrtám koleno.

19. martas1991

martas1991 Perspektivní autor

Teď před vánocema? to bych nedělalaxDau,au

20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

A Dnes se uráčelo další jupíjupíjoo:pxD

a o den déle hnedle další 2 takže jsem vylepšil výrobnu na farměxDxDxD

v pondělí kouknu a opět +2 ted se rozpadali neřádi:)

Naposledy upraveno: 12/12/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.