Představujeme baha skladiště a farma skladiště / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

petaM2001, to se máš, mně už druhý týden nevypadla ani jedna, pořád trčím na 7 kouscích....ale stejně nejsou prkna, abych ty dobytčáky dovedla k dokonalosti. Schválně, co bude dřív, 24 vrtaček nebo 24 000 prken xD

2. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Zatím mi přilétly 2 vrtačky ani nevím kdy. Kvůli akcím zvěřince neustále bourám. Ostatního materiálu je také potřeba dost. Na kladiva mám aktivovaný květák ve skleníku. Rozšíření vidím tak v příští desetiletce. :D

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

čarodějka007 - sázím na vrtačky :D

4. čarodějka007

skalara.v vrtaček mám furt jen 7, prken aktuálně 15 799 - takže to vidím tak, že prkna budou dřív :D

5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p mám jednu vrtačku a 12 088 prken, dnes jsem rozšířila druhý zvěřinec na farmě na maximum, takže chybí už jen necelých 12 tisíc prken a 23 vrtaček na totéž rozšíření na baha xD

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

čarodějka007 - nestane-li se nějaký zázrak, tak za půl roku máš fošny pod střechou xD Vrtačkám by se to mohlo povést dřív:p Tož uvidíme :D
    Doufám, že nebudou barevný kočičí boudy taky za prkna, bo to by všechny mé plány poněkud zhatilo o_O Považovala bych to za krutou zlomyslnost -.-

7. čarodějka007

Barevný kočičí boudy a dílny na krabice mě nechávají v ledovém nezájmu, budu ráda, když splním úkol na šlechtění....
    Dobytčí úkoly mě moc neberou, zato teď tady pěním vzteky nad nedostatkem trhu - chodím číhat na duriany a ty nikde....si už vážně připadám jak před sametem ve frontě na pomeranče :cry:
    ....jo a kočka u nás za 10 000 - to ani omylem, bude muset stačit těch cca 1200 ve stodole....

8. Preceja

Preceja Mistr fóra

Po sérii proseb a výhrůžek mi zhruba před 14 dny padla má 3. a od té doby i poslední vrtačka. Možná, že k Vánocům přijde 4., kdo ví. Rozšíření čehokoli považuji za zcela nemožné, Arboretum nemá moc smysl, i kdyby padla čtvrtá a na zvěřinec si budu muset počkat minimálně do léta tímto tempem. To už vypadá nadějněji výrobna, chybí mi 100 hvězdiček, s novými úkoly by to mohlo být celkem rychlé.

9. michall05

michall05 Zelenáč fóra

Tak já mám za celou dobu jenom 1 vrtačku a marně vyhlížím další :(:(:(

10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

čarodějko, to je proto, že máme stejně dynamický trh ,jaký tady byl před sametem, dobré zboží bylo vždy pod pultem. A správní veksláci zatím nabízejí po 1 kusu na ochutnání, než vytáhnou z podpultu plnou bedýnku. U durianu se cena začala pomaličku zvedat, lze prodat už za 3 tisíce, ale překvapilo mě, většinou to bývá naopak, že vistarie jde prodat pouze za 7OO. Pokud by jsme měly stejný trh, tak Ti ty duriany nechám, za bůraxD

Naposledy upraveno: 6/11/16
  11. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    tak na Baha jsem pořídil i výrobnu (za ZB), na farmě mi chybí arboretum (chybí 75 hvězdiček), ale to bude ještě chvilku trvat, protože budou třeba na kočky (balíček+ šlechtěnec) a předpokládám, že v dočasném úkolu žádné hvězdičky nevypadnou. Takže než přes šlechtěnský úkol a krabicový získám nějaké hvězdičky tak to bude trvat. Jinak v poslední době tempo vypadávání vrtaček se ustálilo na 1 za týden - není kam spěchat.
    PS. Na našem trhu vistárie za 7500, durian 15800 - to aby jste věděli kam se to může vyšplhat.

12. karbar

karbar Veterán fóra

Chybí ještě 12 hvězdiček, ale ty budou za chvilku. Budu mít i výrobnu - ale co do ní dám tak to ještě nevím.

Jo tak jsem koukala že jsem to sem již psala - no hezky z toho ze všeho blbnu.

13. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Zdravím všechny, prosím vás, když tu na to přišla řeč, k čemu je dobrý balíček na stromě, který souvisí se zavedením šlechtěného zvířete? Vím, že je tam jeden vyšší šlechtěnec, nějaké parfémy, ale je velké mínus hrát bez toho? Já jsem ještě nikdy žádný balíček nekoupila, co hraju, bylo zavedeno pouze šlechtění žab, a tenkrát jsem škudlila hvězdičky na Legendu, takže jsem se bez balíčku docela dobře obešla. Jde mi o to, jaký máte názor na dokoupení starších šlechtících balíčků - je to k něčemu potřebné, nebo dělám dobře, když se tomu na stromě docela vyhýbám?

14. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Sovinka,
    já je také nemám všechny vybrané. Mám jen jeden, aby jsem mohla postoupit na další runy. Je pravdou, že balíčky jsou jednorázovým zdrojem superkrmiva, parfémů, atd., ale pokud potřebuješ hvězdu jinde, tak bych na vybírání nespěchala. Toto je můj názor, mnozí se mnou nemusí souhlasit.

15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak včera večír naskočil potřebný bananas a já jdu pro bahavýrobnu to budou vrtadla jen lítatxD

16. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Čakám na 12. - aby som mohla úplne rozšíriť zverinec, no dnes sa nezadarilo, však aj zajtra je deň :eek::)

17. -pody-

-pody- Rádoby autor

Na vrtačky celému RT již kašlu. Na začátku mě namlsali 4 kusy a tím to skončilo. Už o ně nestojím a hra mě přestala zajímat. Připadá mi to jako v realitě, zaplať a dostaneš vrtačky. Děkuji nechci...

petaM2001, babina51 a karbar tohle ocenili.
  18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

32 vrtacek... nad 50 000 dreva, cihel a tasek... dreveny kladiva davam do ukolu, jinak jich bylo pres 500...
    ALE kde mam brat ty zvirata a slechtence? Jak jsem zase musel udelat Arboretum, tak s tim prvnim ukolem to sice jde, ale na druhy uz nejsou plany, takze stejne to bude zase chtit ty zvirata... no a ukoly stale neco seberou, produkty taky, takze tak nejak stodola zrovna zveri neprebyva...
    Asi pockam, az bude na dalsi arboretum, protoze tam je vyuzitelnost XXL stromu velka, se zviraty je to s barevnyma chlivkama kazdy jiny cas a do vyrobem nemam nic co by se aspon trochu blizilo casove k sobe...
    Takze sice to vypadalo fantasticky, jen to ze se jede na nejdelsi cas s tim kapanek kazi vyuzitelnost velkych domu...

19. karbar

karbar Veterán fóra

Už jsem poposkočila chyběji jen 2 hvězdičky, asi půjdu utratit nějaký Krejcar na trh dneska ta výrobna musí stát.

20. milostivas

milostivas Znalec fóra

Já už mám první rozšíření u všech dvanácti obrskladišť,dalších pět vrtaček čeká...než naskočí 16 tá stejně nebude ještě dostatek materiálu..plány jsou,ale materiál..neeee :p došel xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.